En særlig pædagog til en ganske særlig skole og fritidstilbud

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Virum

Geelsgårdskolen er en stor skole i vækst, og vi søger derfor nye kolleger. Kom og vær med til at udvikle og bygge videre på vores gode og fagligt højt specialiserede koncept.

Hvad er der særligt ved os?

  • Vores normering er høj (230 kollegaer på skole-frit-STU til 107 børn)
  • Vi er en højt specialiseret skole/frit (adgang til og krav om videreuddannelse for alle faggrupper)
  • Vi er et helhedsorienteret tilbud (alle fagligheder under ét tag: psykologer, vejledere, talepædagoger, terapeuter, sygeplejersker osv.)
  • Vi har god tid til forberedelse 3-5 timer ugentligt - mere mulighed for fordybelse/nørderi

Er du god til at skabe nære relationer og kreative aktiviteter? Kan du se mulighederne hos den enkelte elev og fordybe dig i din faglighed? Så kan jobbet som pædagog på Geelsgårdskolen være noget for dig.

Om skolen

Geelsgårdskolen er en regional specialskole. Vi optager elever mellem 5 og 18 år. I skoleåret 2022-2023 forventer vi at være ca. 107 elever og 230 medarbejdere. Skolen er organiseret som et helhedstilbud, hvor undervisning, socialpædagogik og fysio- og ergoterapi tilrettelægges i et tværfagligt samarbejde. Der er mange facetter af vores skole, og derfor opfordrer vi dig til at få et større indblik på vores hjemmeside www.geelsgaardskolen.dk.

Om Spor 4 og Spor 3

En af Spor 4s pædagoger skal på barsel. Vi søger derfor en barselsvikar fra d. 1. marts eller 1. april og med et års varighed.

Vi er 20 elever på Spor 4, som alle har brug for et individuelt tilrettelagt og struktureret helhedstilbud. Vi er 10 lærere, 10 pædagoger og 16 medhjælpere til opgaven. Som pædagog på Spor 4 deltager du i den understøttende undervisning i et lille team omkring 4 elever, hvor du er ansvarlig for to.

På Spor 3 er vi 28 elever, som alle har brug for et individuelt tilrettelagt og struktureret helhedstilbud. Vi er 14 lærere,14 pædagoger og 17 medhjælpere til opgaven. Som pædagog på Spor 3 er du en del af en gruppe på 8 elever, hvor du er ansvarlig for to.

Eleverne på Spor 4 har typisk autisme spektrum forstyrrelser (ASF), ADHD eller lignende problematikker i kombination med andre psykiske, fysiske, kognitive funktionsnedsættelser samt eventuelle sanseproblematikker.

Spor 3´s elever er en gruppe med forskellige kombinationer af problematikker som f.eks. døvblindfødte, syn og/eller hørenedsættelse, sansemotoriske udfordringer, bevægehandicaps, CP–alle kategorier, CVI, autisme, ADHD, opmærksomhedsforstyrrelser, progredierende lidelser, ikke funktionelt talesprog, ikke alderssvarende sproglig udvikling, erhvervet hjerneskade, epilepsi, somatiske udfordringer f.eks. respiratoriske.

De fleste af eleverne på begge Spor har et kognitivt niveau svarerende til førskole niveau. Den understøttende undervisning /aktivitet gennemføres både alene med eleven, i små grupper og i et større fællesskab. Eleverne har alle brug for støtte og guidning for at kunne deltage aktivt i undervisningen. En elev har, som udgangspunkt sit eget klasselokale.

Kurser og efteruddannelse

Da vi er et højt specialiseret undervisningstilbud, er det nødvendigt med et højt uddannelsesniveau hos personalet. Derfor er der gode muligheder for efteruddannelse, som fx:

  • Omfattende internt introkursus
  • Pd i Neuropsykologi og -pædagogik
  • Pd i Kommunikationskompetencer i arbejdet med mennesker med komplekse kommunikationsbehov mm.
  • Sporvise specifikke uddannelses-/kursusforløb, som målretter medarbejdernes kompetencer til elevgruppen på de enkelte spor.

Gør dette dig mere nysgerrig, er du velkommen til at ringe for at høre mere og evt. aftale en rundvisning. Kontakt venligst afdelingsleder på Spor 4 Jesper Storm Sørensen på tlf: 28182510 eller afdelingsleder på Spor 3 Kathrine Reedtz Espersen på tlf: 20445494

Ansættelse

Vi søger kolleger med erfaring inden for specialpædagogikken. Er det hele nyt, og har du en nysgerrighed og villighed til at lære, så vil vi også meget gerne byde dig velkommen. Vi støtter og oplærer alle nye kolleger.

Vi søger uddannede pædagoger til 1 barsel og 1 fast ansættelse på 37 timer pr. uge (ca. 29 timer med elever, 4 timers møder ugentligt og ca. 4 timers forberedelse ugentligt – varierer fra spor til spor) med ansættelse hurtigst muligt. Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Socialpædagogerne Landsforbund. Aflønning sker desuden iht. overenskomsten samt principper for ny løn.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning senest d. 17. februar 2023. Der vil være løbende samtaler – sidste samtale dag er tirsdag d. 21. februar 2023. Send din ansøgning ved at uploade den og dine bilag via linket.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Virum.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Virum
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nordsjælland

    Ny Hammersholt Børnehus søger en pædagog på 35-37 timer og en pædagogmedhjælper på 35 timer med forkærlighed for udvikling, trivsel og omsorg.Tiltrædelse: Hurtigst muligtOm osVi er en integre..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog (studiejob) i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik og vil du gerne være vejleder for pædagogstuderende? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bo..
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog i Nordsjælland

    Pædagog søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Nordsjælland

    Har du viden om eller interesse for neuropædagogik? Så kig på Botilbud Vingen i Hillerød, hvor vi mangler dig.Om stedetVingen er et blivende bosted ( §105/85) for 20 borgere i alderen fra ca. 30 .
    • Pædagog
    • Nordsjælland
    Få mere info