Klargører

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Klargører til klargøring af støbeforme. Aftenholdet

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er i en spændende udvikling med mange nye salgsprojekter til store internationale virksomheder, der i stigende grad stiller høje krav til organisationen i alle faser fra udvikling til serieproduktion.

Vi er derfor på udkig efter en klargører til støberi/værksted.

Din primære opgave vil være klargøring af kokillerne. Du kommer til at klargøre som indebærer vedligehold, tjek og reparationer af kokillerne. Kunderne har altid 1. prioritet og leveringssikkerhed er i højsædet. Det betyder at din dag kan være uforudsigelig og det er en fordel hvis du kan lide at være i et miljø hvor du ikke altid kender dagen.

Det er et krav at du har truckcertifikat. er du den rigtige person giver vi dig et truckcertifikat så hurtigt som muligt, hvis du ikke har det i forvejen. Vi forventer, at du har erfaring med både montage og reparationer eller blot har mekanisk snilde. Det kan være en fordel hvis du er uddannet automekaniker, montør, klejnsmed eller tilsvarende erfaring med opgaver af samme karakter. Det er en fordel med kendskab til manuel dreje/fræseopgaver.

Derudover vægter din personlighed højt. Du kan arbejde selvstændigt men er god til at sparre med dine kolleger, når det er nødvendigt. Du har humor og kan navigere i et miljø, hvor tonen til tider er direkte og uformel.

Arbejdstiden er på aftenhold og er en fuldtidsstilling.

Aftenholdet har 4 dages arbejdsuge

man - ons 13:25 - 23:10

torsdag 13:25 - 22:30

Ansættelse er hurtigst mulig. Vi indkalder løbende til samtaler så send gerne din ansøgning afsted med det samme. Vil du vide mere om stillingen så kan du kontakte Fabrikschef Claus Abildgaard Schmidt på 4880 2598.

Stillingen skal søges via efterfølgende link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/scyx55/klargorer

A/S Jydsk Aluminium Industri, Herning, er et af Skandinaviens største kokille-støberier, der producerer aluminiumemner til ledende industrivirksomheder på det globale marked både i Europa og World Wide. JAI eksporterer mere end 98% af produktionen.

JAI beskæftiger ca. 250 medarbejdere og har gennem medarbejderuddannelse og -involvering skabt en meget flad organisation i et miljø, hvor arbejdsomhed, stolthed over udført arbejde, loyalitet og gensidig respekt er kendetegnende.

På JAI har vi en målsætning om at være en attraktiv arbejdsplads, som kan tiltrække, udvikle og fastholde dygtige medarbejdere

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Herning
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Mekaniker i Ikast

    Mekaniker søges til organisation/virksomhed i 7430 Ikast
    • Mekaniker
    • Ikast
    Få mere info
  • Mekaniker i Viborg

    Quickpoint søger mekaniker til Viborg som kan og vil udvikle sig sammen med os! Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af superligaen..
    • Mekaniker
    • Viborg
    Få mere info
  • Mekaniker i Herning

    About the Department and the jobAs our new Mechanical Engineer, you will be part of our R&D Department which consists of 6 teams: Mechanical, Process, System, Electrical, Control/Software and T..
    • Mekaniker
    • Herning
    Få mere info
  • Mekaniker i Skive

    Quickpoint søger mekaniker til Skive som kan og vil udvikle sig sammen med os! Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af superligaen,.
    • Mekaniker
    • Skive
    Få mere info