Dygtige laboranter til Danmarks største miljølaboratorium

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejen

Eurofins Miljø A/S er et af Danmarks største miljølaboratorier. Vi arbejder primært med kemiske og mikrobiologiske undersøgelser af vand, jord og luft og varetager det fulde forløb af en undersøgelse - fra den indledende planlægning, prøvetagning og gennemførelse af analyser, til evaluering af resultaterne. I vores Uorganisk Vand afdeling i Vejen er vi travlt beskæftiget med at hjælpe vores kunder med bl.a. at overvåge deres spildevand, drikkevand, grundvand, badevand, dambrugsvand, jord og mange andre faststofmatricer.

Er du laborant og gerne vil bidrage til at sikre en god vandkvalitet i Danmark? Prioriterer du et godt arbejdsmiljø med gode udviklingsmuligheder, både hvad angår faglighed og det sociale sammenhold? - Så er det er måske dig vi mangler.

Jobbeskrivelse

Som medarbejder i Uorganisk Vand afdelingen, er du en del af et team på ca. 40 medarbejdere bestående af laboranter, laboratorieassistenter og kemikere. Vi udfører en bred vifte af kemiske analyser som fx Cyanid, Bi5, COD, anioner, Kjeldahl og øvrige næringsstofanalyser. Metodemæssig spænder vi ligeledes vidt med titrering, gravimetri, spektrofotometri, CFA etc. – nogle udføres i et klassisk set-up, mens der til andre anvendes analyserobotter.

Din primær opgave er at udføre kemiske analyser af bl.a. vand, jord, slam, kompost og afsvovlingsgips. Derudover, kan du komme til at indgå i mindre teams hvor du, i samarbejde med vores kemikere, indkører nye analysemetoder eller nye apparaturer.

Kvalifikationer

Faglige kvalifikationer

  • Uddannet laborant – du kan være erfaren såvel som nyuddannet
  • Erfaringer med kemiske analyser vil være en fordel, men ikke et krav
  • Erfaring med kvalitetsovervågning gennem anvendelse af kvalitetskort vil være et plus

Personlige kompetencer

  • Du er ansvarsbevis for dine egne opgaver, udvikling og trivsel
  • Du arbejder fokuseret, struktureret og systematisk
  • Du kan lide at få noget fra hånden i en tempofyldt hverdag og er stolt af dit bidrag til sikring af miljø
  • Du er en nysgerrig og positiv holdspiller, som gerne vil lære nyt og udveksle erfaringer med dine kolleger

Yderligere oplysninger

Arbejdstider:
37 timer, med mulighed for at flekse i tidsrummet mellem 06:00-18:00 mandag til fredag. Du vil blive en del af en turnusordning, hvor du har nogle lørdagsvagter om året.

Arbejdssted:
Ladelundvej 85, 6600 Vejen

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt eller efter aftale

Yderligere informationer:
Du kan læse mere om Eurofins på www.eurofins.dk. Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte teamleder Charlotte Sylvest Hansen på [email protected]

Lyder jobbet som noget for dig?
Send dit CV, ansøgning og relevante bilag ved at klikke på "Søg jobbet" og efterfølgende klikke på "Jeg er interesseret". Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale og ansætter så snart vi har fundet den rette kandidat.

Du skal søge online – det er eneste måde. Ansøgninger på mail medtages ikke.

I forbindelse med rekrutteringen vil du blive bedt om at fremvise straffeattest.

Eurofins Scientific er en international life science virksomhed, som tilbyder et unikt udvalg af analyser til kunder inden for mange forskellige industrier, med det formål at gøre livet og vores miljø mere sikkert, sundere og mere bæredygtigt. Fra den mad du spiser, til vandet du drikker, til medicinen du anvender, arbejder Eurofins sammen med de største virksomheder i verden, for at understøtte, at de produkter virksomhederne udbyder er sikre, deres ingredienser er autentiske og at mærkningen på produkterne er korrekte. Eurofins er verdensledende inden for test af fødevarer, miljø, farmaceutiske og kosmetiske produkter, samt agro-science CRO services. Eurofins er ydermere en af de globale markedsledere inden for specifikke test og laboratorieservices inden for genomics, farmakologi, retsmedicin, CDMO, avanceret materialevidenskab, samt support til kliniske studier.

På lidt mere end 30 år er Eurofins vokset fra at været et enkelt laboratorium i Nantes i Frankrig, til at bestå af 61.000 medarbejdere i et netværk af mere end 1000 selvstændige selskaber og 940 laboratorier i over 54 lande. Eurofins tilbyder en portefølje af mere end 200.000 analytiske metoder, til at evaluere sikkerhed, identitet, sammensætning, ægthed, oprindelse, sporbarhed og renhed af biologiske stoffer og produkter. Som en af de førende spillere inden for specialiseret klinisk diagnostisk test, tilbyder vi endvidere vi innovative klinisk diagnostiske testydelser.

I 2021 genererede Eurofins en samlet indtægt på 6,7 milliarder Euro og er i blandt de aktier, som har performet bedst i Europa over de sidste 20 år.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Laborant", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejen.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Laborant
  • Vejen
  • Søndag den 26. februar 2023

Lignende jobs

  • Laborant i Vojens

    Har du lyst til at være en del af en spændende farmaceutisk virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle dig fagligt?[xxxxx] i Vojens søger en laborant til en række vekslende opgaver i..
    • Laborant
    • Vojens
    Få mere info