Sygeplejerske til midlertidige pladser - Døgnrehabiliteringen Ramme.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Brænder du for tværfaglig rehabilitering med fokus på at hjælpe borgere til et så selvstændigt liv som muligt, så er Døgnrehabilitering Alparken stedet for dig.

Vi søger en sygeplejerske - og måske er det dig? Som sygeplejerske på Døgnrehabiliteringen er du synlig, selvstændig og opsøgende. Du er en del af et team med andre kompetente fagpersoner: ergoterapeuter og fysioterapeuter, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter. Der arbejdes på at borgeren og pårørende efter opholdet, føler sig trygge ved udskrivelsen fra Alparken Døgnrehabilitering.

Døgnrehabiliteringen har 12 pladser til borgere i døgnrehabiliteringsforløb og aflastningsophold. Borgerne kommer både direkte fra sygehuset og fra egen bolig. Der varetages komplekse opgaver i ustabile borgerforløb. Målgruppen er borgere med neurologiske, ortopædkirurgiske og almene medicinske problemstillinger. Du indgår i et tværfagligt team, hvor der fokuseres på individuelle målrettede forløb, høj faglighed og med inddragelse af relevante kompetencer. Du kommer til at arbejde selvstændigt, tværfagligt og tværsektorielt. Du får en lang række samarbejdspartnere: borgeren, pårørende, terapeuter, hjemmesygeplejersker, visitatorer og personale på plejeboliger, praktiserende læger m.fl. Du deltager i alle processer omkring rehabiliteringsforløbet – herunder også pleje.

Alparken har et Dagcenter, hvor der er særligt fokus på rehabilitering. Dagcenteret er en integreret del af Døgnrehabiliteringen.

Vi forventer, at du: Har bred sygeplejefaglig erfaring eller har interesse for det. Har interesse for rehabilitering. Er faglig dygtig og energisk. Kan bevare et godt humør, og overblikket med mange bolde i luften.

Vi tilbyder: Et spændende job, med et godt arbejdsmiljø. Introduktion og mentorordning. En alsidig hverdag, i et lærende og udviklende miljø. Mulighed for indflydelse på vagtplanen.

Om stillingen: Fastansættelse på 30 timer pr. uge. Ansættelse pr. 1. april 2023 eller snarest derefter. Arbejdstiden vil fortrinsvis være i dagvagter og aftenvagter, samt vagter hver 3. weekend. Vi afholder løbende samtaler. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst og efter principperne i ny løn.

Læs mere om Lemvig Kommune på www.lemvig.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Lemvig
  • Onsdag den 22. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Vestjylland

    Drømmer du om en fagligt ambitiøs arbejdsplads med verdens bedste kollegaer og en veletableret kagekultur?… så er det lige dig vi står og mangler!I Videbæk Hjemme – og Sygepleje mangler vi en dygti..
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Holstebro

    Holstebro kommunes Akutfunktion søger sygeplejerske i fast stilling til en kombinationsstilling med vagter i afdelingen og i den udekørende akutfunktion. Hos os får du forskelligartede opgaver .
    • Sygeplejerske
    • Holstebro
    Få mere info
  • Sygeplejerske (vikar) i Vestjylland

    Brænder du for at medvirke til, at borgere med kroniske sygdomme og livsstilsproblematikker forbedrer deres mestringsevne og sundhedstilstand, og arbejder du godt både selvstændigt og tværfagligt? .
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Vestjylland

    Går du med en drøm om at gøre en forskel for studerende, så er det lige dig vi står og mangler.Hvad søger viVi søger en sygeplejerske, der ønsker at forene sin sygeplejekarriere med en funktion..
    • Sygeplejerske
    • Vestjylland
    Få mere info