Kærhuset søger personale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Lemvig

Kærhuset er et socialpsykiatrisk bosted og er en del af Lemvig Døgncenter på lige fod med Labyrinten og Østerbo Nord. Tilbuddene er godkendte til at modtage borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne og med omfattende behov for støtte.

Vi søger personale på Kærhuset hovedsagelig i bostøtten og specialafdelingen. Der er tale om faste stillinger.

Medarbejdere på Kærhuset skal kunne arbejde på tværs af afdelingerne. Stillingerne er som udgangspunkt på 32 timer, men dette kan tilrettelægges efter ønske. Der arbejdes i skiftende vagter dag og aften samt hver anden weekend. Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt og senest den 1. april 2023 eller hurtigst mulig derefter.

Handicap- og psykiatriområdet er kendetegnet ved høj faglighed og dedikation, hvor alle løfter i flok. Vi arbejder fleksibelt ud fra borgerens behov, og gør det nødvendige for at sikre de bedst mulige vilkår til borgerne. Det handler bl.a. om at støtte borgerne til at have øje for egne potentialer og drømme, så de herigennem kan få så selvstændigt og meningsfuldt et liv som muligt.

Vi søger nye kollegaer som primært skal varetage opgaver i bostøtten og på specialafdelingen. Personalet bliver dog ansat til at kunne varetage opgaver på tværs af afdelingerne på Kærhuset. Kærhuset er et socialpsykiatrisk botilbud.

Bostøtten yder støtte til borgere der bor i selvstændige boliger i Fabjerg samt i annekserne på Kærhuset. Borgerne har individuel udmålt støtte både i eget hjem og i bostøttens faciliteter på Kærhuset. Specialafdelingen er godkendt som både længerevarende og midlertidigt botilbud. Flere borgerne på specialafdelingen har udover deres psykiatriske problemstillinger også brug for støtte til fysiske udfordringer. Personalet på specialafdelingen yder derfor også støtte til personlig hygiejne og ADL opgaver.

Borgerne får støtte ud fra indsatsmål, hvilket både kan være vedligeholdelsesmål og udviklende mål.

Vi søger kollegaer med en sundhedsfaglig eller pædagogisk uddannelse, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter eller pædagoger.

Vi søger dig, der:

Er uddannet og kompetent indenfor det pædagogiske, sundhedsfaglige eller ergoterapeutiske fagområde.

Arbejder bevidst med borgerinddragelse, og formår at tilrettelægge din tilgang og metode ud fra den enkelte borgers behov, ressourcer og niveau.

Værdsætter "frihed under ansvar", og forstår at fleksibilitet er en nødvendig ressource i forhold til at få en omskiftelig hverdag til at fungere.

Bidrager aktivt ind i fagligt forankrede løsninger sammen med dine kollegaer.

Er bevidst om at samarbejde, sparring og flerfaglige indput er nødvendige og helt grundlæggende metoder, når vi løser vores kerneopgave.

Forstår vigtigheden af og anvender anerkendende og tydelig kommunikation, både verbal og nonverbal.

Vi sætter pris på, at du:

Har erfaring indenfor specialområdet og har en faglig viden, som du tør sætte i spil.

Har kendskab til KMD Nexus, og formår at kommunikere og dokumentere på et kompetent skriftligt niveau.

Er selvstændigt i det daglige arbejde, og tager selvstændige beslutninger, ligesom du planlægger og organiserer dine opgaver.

Vi tilbyder:

En attraktiv og udviklingsorienteret arbejdsplads, som er åben overfor nye ideer.

Et arbejdsmiljø hvor faglig sparring er vores kvalitetssikring og daglige arbejdsredskab.

Fantastisk dygtige kollegaer.

Gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Fleksible og spændende opgaver samt faglige udfordringer.

Supervision

Et nært miljø, hvor åbenhed og godt kendskab på tværs af organisationen gør det muligt at gentænke indsatser.

Samspil med andre fagområder og gensidigt forpligtende fællesskaber hvor vi finder de bedste løsninger.

Stor jobsikkerhed, idet vi ser samlet på hele området og gerne imødekommer behov og ønsker på tværs af centerets tilbud.

Henvendelser angående stillingen kan ske til afdelingsleder Ane Skov på tlf.: 51 14 14 63 eller centerleder Maria Lund Madsen tlf: 61 80 56 66.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst med baggrund i ansøgerens kvalifikationer efter principperne i ny løn.

Ansøgningsfristen er mandag den 20. februar 2023 kl. 08:00. Vi forventer at afholde samtaler tirsdag d. 21. februar 2023 eller torsdag den 23. februar 2023.

Læs mere om Lemvig Kommune på https://lemvig.dk



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Ergoterapeut", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Lemvig.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Ergoterapeut
  • Lemvig
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

  • Ergoterapeut i Lemvig

    På grund af indflytning af nye borgere søger vi personale til Kærhuset hovedsagelig på specialafdelingen og på almen afdelingen. Der er tale om faste stillinger og vikariater.Kærhuset er et soc..
    • Ergoterapeut
    • Lemvig
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Vestjylland

    Vi søger en ny kollega til vores botilbud, Rydehjemmet, Center for Handicap.Vi søger en ergoterapeut, pædagog eller social- og sundhedsassistent til en fast stilling samt et barselsvikariat på ca. .
    • Ergoterapeut
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Ergoterapeut i Lemvig

    Har du interesse for, og eventuel erfaring med at arbejde med borgere, som har nedsat fysisk og psykisk funktionsevne, og har du lyst til at arbejde tværfagligt og bidrage til et godt arbejdsmiljø .
    • Ergoterapeut
    • Lemvig
    Få mere info