Rekrutteringsfirma

servicetekniker

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ikast

Vores kunde Klimadan A/S i Ikast søger en servicetekniker til montering af varmepumper.
Der er tale om et tidsubegrænset vikariat, hvor du er ansat og aflønnet af randstad.

om klimadan


Klimadan A/S producerer og installerer kundetilpassede varmepumpeløsninger af høj kvalitet til både private og erhverv, og de har travlt og vækster. Klimadan har 40 års erfaring og et landsdækkende servicenetværk, som giver tryghed i den daglige drift.
Du bliver del af et team på 2 personer, hvor du hver dag kører ud på opgaver sammen med din makker, som vil være en seniortekniker.

arbejdsopgaver vil primært omhandle nedenstående opgaver rundt om i hele Jylland:


-Du installerer og monterer varmepumper
-Du servicerer og laver eftersyn på varmepumper
-Du reparerer og udskifter defekte varmepumper
Arbejdstiden er kl. 07.00 – 15.00 mandag til fredag.

din profil


Du har med fordel en håndværksmæssig uddannelse inden for VVS eller mekanik eller erfaring inden for det tekniske område. Du kan tale med kunderne og sætte dig ind i deres behov.
Du skal beherske dansk i skrift og tale, da vi har brug for, at du kan tale med vores kunder samt læse forskellige brugsvejledninger.

vi tilbyder


Et job i en spændende virksomhed, hvor der er fokus på udvikling både af produkter og medarbejderne. Der er løbende mulighed for efteruddannelse og opkvalificering inden for dit arbejdsområde.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bygningsarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Ikast.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bygningsarbejder
  • Ikast

Lignende jobs

  • Bygningsarbejder i Viborg

    Har du en håndværksmæssig baggrund fra metalbranchen, og vil du være med til procesoptimering af produktionen, samtidig med at du får teknisk indsigt i komponenter til mange forskellige industrier?.
    • Bygningsarbejder
    • Viborg
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Midtjylland

    Dygtige montører søges til trailer-montagelinje hos Variant A/S.VirksomhedenVariant, som er Danmarks største trailerproducent, har ekstra travlt i perioden fra marts til oktober, da de producerer s..
    • Bygningsarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Midtjylland

    Job i stor virksomhed med udviklingsmulighederAbena, Aabenraa søger i øjeblikket nogle friske medarbejdere, som holder af fysisk arbejde og er klar på at tage fat. Det er en fordel med erfaring med..
    • Bygningsarbejder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Bygningsarbejder i Herning

    PostNord Søger produktionsmedarbejdere til Pakketerminal Herning. Deltidsstilling på timeløn.Bliv en del af vores teamNu kan du blive en del af vores professionelle team, som sorterer pakker..
    • Bygningsarbejder
    • Herning
    Få mere info