Indretningskonsulenter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Som branchens førende indenfor salg af køkkener, har vi brug for branchens bedste Indretningskonsulenter!

Vi søger derfor en butikskonsulent og en udkørende salgskonsulent (gerne) med erfaring fra branchen og stor håndværksmæssig erfaring. Du kan også være en super dygtig sælger fra anden branche. Vi sørger for grundig oplæring i vores produkter og vi prioriterer samtidigt din personlige udvikling højt!

Hos HTH Slagelse er vi i en god udvikling med klare planer for fremtiden. Du vil indgå i et team med et godt sammenhold, og hvor lysten til at give kundeoplevelser i verdensklasse er i fokus.

Derudover vil du få Europas største og branchens mest pro­fessionelle køkkenorganisation i ryggen og der tilbydes en god løn samt gode arbejdsforhold.

Vi forestiller os at du:

  • Først og fremmest er en dygtig sælger, der med engagement kan vejlede kunderne og motivere dem til at træffe de rette valg - og hjælpe dem helt i mål med deres køkkendrømme.
  • Har en god håndværksmæssige forståelse, eksempelvis fra byggebranchen.
  • Har karisma og en naturlig autoritet, du er tillidsskabende, enga­geret og selvstartende.
  • Har gennemslagskraft og frem for alt, er du vedholdende i bestræbelserne på at nå dine resultater.
  • Trives med den udadvendte kontakt til dine kunder, uanset om det er den personlige eller telefoniske kontakt.

Kreativitet, teknisk flair og købmandskab
For at få succes i jobbet må du interessere dig for mennesker, kvalitet og livsstil. Du skal have en udpræget evne til at sætte dig ind i kundens ønsker - og kombinere dette med kreativitet, teknisk flair og købmandskab.

Du kan kommunikere ubesværet med mange forskellige mennesker, ligesom vi forventer, at du har gode samarbejdsevner. Det komplekse salg med mange holdninger, følelser og muligheder motiverer dig og du kan lide at blive målt på dine præstationer og resultater. Vi lægger først og fremmest vægt på menneskelige egenskaber som engagement, indlevelse og flair for salg.

Det er særlig vigtigt at du er selvstarter og kan motivere dig selv for indlæring. Ligeledes skal du være klar til at arbejde indenfor normale butiksåbningstider som er i tidsrummet 9.00 – 17.30 på hverdage og lørdage (og enkelte søndage) 10.00 – 14.00 (15.00). Arbejde udenfor disse tider kan forekomme.

Lyder dette som noget for dig?
Så send dit motiverede CV via ”Søg her” til højre for annoncen hurtigst muligt, da vi inviterer til samtaler løbende. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på oplysningerne angivet til højre for annoncen.

Vi ser frem til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Arkitekt", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Arkitekt
  • Slagelse

Lignende jobs

  • Arkitekt i Korsør

    Vi mener, den er Danmarks mest spændende byplanlægger stillingVil du være med til at udvikle Slagelse Kommune, som et attraktivt sted at leve, bo, arbejde, drive erhverv og investere i? Vi søger .
    • Arkitekt
    • Korsør
    Få mere info
  • Arkitekt i Korsør

    Kunne du tænke dig at bruge din viden i et job, hvor du i høj grad kan se den positive effekt af din indsats? I Slagelse Kommune har vi over de seneste år sat markant fokus på vores plan- og udvikl..
    • Arkitekt
    • Korsør
    Få mere info