Advokatsekretær med retssagserfaring (Hellerup)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Er du serviceminded, grundig og struktureret? Formår du at holde fokus og overblik? Og har du stærke kommunikative kompetencer på både dansk og engelsk? Så er du måske vores nye sekretær til vores afdelinger for IP, Teknologi og GDPR til vors kontor i Hellerup.

SELVSTÆNDIGE OPGAVER I EN DYNAMISK VIRKSOMHED
Du kommer til at beskæftige dig med alsidige og selvstændige opgaver af såvel administrativ, kommunikativ som koordinerende karakter for begge afdelinger. Til dine primære arbejdsopgaver hører:

  • Retssagsbehandling, herunder håndtering af frister, processkrifter og bilag på domstolenes sagsportal Minretssag.dk
  • Korrekturlæsning og kvalitetssikring
  • Udarbejdelse af ekstrakter og materialesamlinger
  • Brev- og notatskrivning
  • Udarbejdelse af salærspecifikationer i forbindelse med fakturering
  • Kalenderstyring, møde- og rejsebooking
  • Styring af omfattende dokumentprocesser, printning og organisering af dokumenter
  • Udarbejdelse af PowerPoint-præsentationer til klientmøder, seminarer og undervisning
  • Lettere sagsbehandling, oprettelse og arkivering af sager og postgennemgang
  • Telefonhåndtering


Som en del af dine ansvarsområder vil du løbende have kontakt til klienter og samarbejdspartnere, hvorfor du skal have lyst til og mod på at sætte dig ind i afdelingernes sager og klienter.

STORT OVERBLIK, ERFARING OG FLEKSIBILITET
Vi søger en sekretær, som har erfaring med arbejdet på et advokatkontor, som lægger vægt på høj kvalitet og grundighed, og som har en serviceorienteret og positiv tilgang til opgaver og kollegaer. Du skal befinde dig godt med tidsfrister og kunne bevare overblikket og det gode humør – også når det går stærkt.
Da vi har også har internationale kunder, kommunikerer vi både på dansk og engelsk, og vi forventer, at du – ud over dansk - også behersker engelsk i både skrift og tale. Desuden forventer vi, at du har flair for IT - særligt Word, PowerPoint og Excel, og at du kender til arbejdet på Minretssag.dk.

Hos os får du en afvekslende hverdag, da du både kommer til at arbejde selvstændigt, men også på tværs af afdelingerne og med klienterne. Det er derfor vigtigt, at du ser værdien i samarbejde, og at det falder dig let at løse opgaver sammen med dine kollegaer.
Vi lægger desuden stor vægt på at arbejde og privatliv skal hænge sammen, hvorfor vi ønsker at være fleksible og møde dine behov. Vi forventer derfor også, at imødekomme os med fleksibilitet, når der er behov for det.

HORTEN SOM ARBEJDSPLADS
Hos Horten bliver du en del af en arbejdsplads og -kultur vi er stolte af! Det er vigtigt for os at holde fast i en uformel atmosfære, der giver plads til, at vi er mange forskellige mennesker samlet hver dag. Vores ligefremme og samtidig respektfulde omgangstone og vores prioritering af, at det både skal være spændende, trygt og sjovt at gå på arbejde, er noget, vi værner om. Blandt andet ved at mødes i sociale sammenhænge, når vi fx fester, får kulturelle oplevelser eller dyrke sport sammen.

Hos Horten tilbyder vi dig desuden hver dag særdeles lækker og sund mad og stiller både osteopat, massør, zoneterapeut og frisør til rådighed på arbejdspladsen.

ANSØGNING

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Asger Heine Jensen [email protected].

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og mere end 65 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.
Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Advokatsekretær", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Advokatsekretær
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Advokatsekretær i København K

    Advokatsekretær / bobehandler – selvstændigt ansvar for arvesager Vil du være vores primære specialist med ansvar for et område med stor betydning?Ligger din erfaring og..
    • Advokatsekretær
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som advokatsekretær i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte advokatsekretær i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal advokatsekretær.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte advokatsekretær over tid

Dato Alle jobs som advokatsekretær
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0