Ambulancebehandlerelever søges til ambulancetjenesten Den Præhospitale Virksomhed - [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Elev - Aalborg

Den Præhospitale Virksomhed søger nye elever til ambulancebehandleruddannelsen i delområde Aalborg og Vendsyssel:
Har du en oprigtig ambition om at hjælpe dem, der bliver akut syge, kommer til skade eller skal føde - og som har brug for en ambulance? Kan du skabe ro omkring din person, så denne smitter af på andre? Kan du udvise den fornødne dømmekraft og etablere et overblik i pressede situationer? Så læs videre, for måske skal du være ambulancebehandlerelev hos os.

Vi påregner at ansætte elever til følgende forløb:
AB15: opstart grundforløb i august og hovedforløb oktober 2023.
AB16: opstart grundforløb i september og hovedforløb december 2023.
AB17: opstart grundforløb i november 2023 og hovedforløb februar 2024.
Eventuelt AB18: opstart i første halvår af 2024. Datoer er endnu ikke fastlagte.
Udvælgelsen til disse pladser forløber i maj/juni 2023.

Om uddannelsen og arbejdet:
Som ambulancebehandler kommer du, sammen med dine kollega på ambulancen, ud til tilskadekomne, syge eller fødende mennesker. På uddannelsen, der foregår på Rybners i Esbjerg, lærer du at vurdere en patients tilstand, yde akut behandling ude på optageadressen og i ambulancen på vej til hospitalet. Du lærer også at føre ambulancen sikkert og tilpas hurtigt gennem trafikken både med og uden udrykning.
Du opnår viden om anatomi, fysiologi, sygdomme, traumatologi og omsorgen for det nyfødte barn. Du lærer at bruge ambulancens udstyr til overvågning og behandling.

Derudover lærer du at møde patienter og pårørende på en respektfuld måde. Du bliver god til at tænke hurtigt og holde fokus på opgaveløsningen.
Det er vigtigt, at du gør dig tanker om, at vores dagligdag ofte er mere rutineorienteret end det billede, der kan tegnes af tv-programmer, hvor dagligdagen som ambulanceredder oftest kan synes mere dramatisk end tilfældet er. Du skal kunne omgås alle aldersgrupper, men især den ældre del af befolkningen udgør en del af vores patientgrundlag. Du skal også gøre dig klart, at du kommer til at arbejde med mennesker, der kommer fra flere forskellige kulturer og sociale lag.

Når der indgås en uddannelseskontrakt med DPV, så tilmeldes man automatisk et grundforløb (10 uger), som forbereder eleven til uddannelsesstart. Grundforløbet er ikke omfattet af uddannelsesaftalen, derfor er eleven under forløbet på SU, og alle udgifter i forbindelse med kost og logi er selvfinansieret.
For at blive optaget på grundforløbet skal du have bestået folkeskolens afgangseksamen eller en tilsvarende prøve. De to godkendte erhvervsskoler, Rybners i Esbjerg eller U/NORD i Hillerød kan kontaktes for nærmere information omkring optagelse.
Hvis ansøgeren på eget initiativ har gennemført grundforløbet, er dette ikke ensbetydende med, at ansøgeren tilbydes en uddannelsesaftale – man søger på lige fod med alle andre.

Uddannelsen på hovedforløbet, varer 3 år og 7 måneder, og der veksles mellem skoleophold og praktik. Du vil få undervisning i fag som køreteknik og udrykningskørsel, beredskabsfag, materielkendskab, farmakologi, sundheds- og sygdomslære og traumatologi. Du skal også have fag som psykologi og samfundslære. Du erhverver desuden kørekort til kategori C og chaufførkort.

Den Præhospitale Virksomhed tilbyder dig muligheden for at:
  • Erhverve en uddannelse, der giver dig stor mening og sikkerhed i ansættelsen - og rig mulighed for at søge job efterfølgende, også i udlandet.
  • Opnå selvstændig autorisation.
  • Deltage i sociale events mhp. at styrke det kollegiale sammenhold på arbejdspladsen og i fritiden.
  • Træne på- og mellem dine vagter.
  • Arbejde med en ny vognpark med særligt designet nyt udstyr, ergonomisk indretning og elektriske bårer.
  • Stifte bekendtskab med både døgnvagter og effektive vagter, så du prøver alle vagttyper.
  • Arbejde i en horisontal organisation med stor transparens og rig mulighed for personlig udvikling.


Din baggrund:
  • Du besidder gode kommunikationsevner, både i skrift og tale.
  • Du har minimum en 9. klasses afgangseksamen og har særlig interesse for dansk og naturvidenskabelige fag – såsom matematik og fysik.
  • Du er tillidsvækkende, empatisk, kollegial, social og har lyst til at investere i os og dine kommende kolleger.
  • Du har en oprigtig lyst til at arbejde med mennesker, der til tider befinder sig i livskriser, når de ringer efter hjælp.
  • Du har måske arbejdet i andet sundhedsfag eller med mennesker med særlige behov. Du kan også have en håndværksmæssig baggrund eller noget helt tredje. Det vigtigste er, at du har den rette personlige profil.
  • Du er reflekterende, kritisk tænkende, har selvindsigt og er klar til at få læringsbaseret feedback gennem hele din uddannelse.
  • Du har erhvervet dit kørekort (til almindelig bil) mindst 3 år før uddannelsesstart, og du kan leve op til de helbredskrav, der stilles til kørekort gruppe 2 og udrykningskørsel jf. VEJ nr. 9693 af 31/07/2017. Vejledning om helbredskrav til kørekort.
  • Som led i ønsket om fortsat udvikling, indenfor ambulancetjenesten, er det også en god idé, at du er bevidst om, at en del af litteraturen vil være på engelsk.
  • Du skal fremvise børneattest og straffeattest.
  • Du behersker IT på brugerniveau.


Vi ved, at mange øjne hviler på vores arbejde, derfor er det også vigtigt, at du kan koble af i kollegialt samvær og give af dig selv ved brug af humor samt have et glimt i øjet - i den rette kontekst.

I dit daglige virke vil du få tilknyttet en vejleder/mentor og have mulighed for sparring med vores præhospitale kliniske vejledere.
Ledelsesmæssigt referer du til den stedlige områdeleder. Sundhedsfagligt refererer du til vores lægefaglige direktør.

Om os:
En spændende og innovativ arbejdsplads, hvor vi i dagligdagen arbejder efter Region Nordjyllands grundlæggende værdier: Indflydelse, Tillid, Ordentlighed og Professionalisme (ITOP).
Du vil på daglig basis kunne møde mange forskellige kolleger på tværs af kompetencer og faggrupper. Døren til ledelsen er vidt åben – også hos direktøren og den lægefaglige direktør.

Ansøgningsfrist og ansættelsesproces:

Ansøgningsfrist: 16. april 2023

Fysisk testdag: Uge 20

Ansættelsessamtaler: Uge 22


Du kan læse nærmere om indholdet og forventningerne til den fysiske testdag samt ansættelsessamtalerne på vores hjemmeside:

Du skal i forbindelse med din ansøgning uploade følgende dokumenter:
  • En motiveret ansøgning med uddybende beskrivelse af dine tanker og bevæggrunde for at søge optagelse på uddannelsen
  • CV med vellignende foto
  • Kopi af uddannelses- og eksamensbeviser
  • Kopi af kørekort (minimum kategori B), som du har erhvervet minimum 3 år før uddannelsesstart
  • Kopi af sundhedsfaglig autorisation, hvis du er i besiddelse af en autorisation (fx som sygeplejerske, SOSU-assistent, fysioterapeut eller en anden sundhedsfaglig, autoriseret uddannelse)
  • Eventuelle relevante anbefalinger og referencer fra tidligere arbejdsgivere


Løn og ansættelsesforhold:
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende FOA-overenskomst.

Yderligere information:
Ved spørgsmål til stillingerne kan du kontakte:
Områdeleder ambulance – delområde Nord: Jacob Kolind på tlf. 23 61 61 52 eller mail: eller delområde Aalborg: Lars Jensen på tlf. 23 62 04 92 eller mail: .

Læs mere om selve uddannelsen og lønnen:

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Aalborg
  • Søndag den 16. april 2023

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1

Værd at vide når du søger job som teknisk sundhedsmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!