Pædagog eller social- og sundhedsassistent til Specialbørnehjemmet Nygården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brønderslev

Vil du være med til at give børnene på Nygården en dejlig barndom,
og vil du være del af et team med et højt fagligt niveau og et godt arbejdsmiljø?

Specialbørnehjemmet Nygården, Nygårdsvej 13, Brønderslev søger pr. 1. marts 2023 eller snarest derefter en pædagog eller social- og sundhedsassistent til at arbejde med børn og unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Om jobbet
Det er en fast stilling med gennemsnitlig arbejdstid på 32-37 timer om ugen, timetallet kan aftales. Stillingen er med skiftende arbejdstider i henholdsvis dag- og aftentimerne samt med weekendarbejde hver anden weekend. Der vil være en overvægt af eftermiddags- og aftenarbejde. Natarbejde kan forekomme i forbindelse med ferieafvikling og sygdom.

Som medarbejder arbejder du med pædagogiske, sundhedsfaglige, plejemæssige og praktiske opgaver vedrørende børnene/de unge på afdelingen.

Pædagoger, ergoterapeut, social- og sundhedsassistent og psykomotorisk terapeut på afdelingen har det overordnede pædagogiske og sundhedsfaglige ansvar. Herudover er der ansat omsorgs- og pædagogmedhjælpere.

Hvis du er social- og sundhedsassistent, vil du blive ressourceperson på det sundhedsfaglige område vedr. børnene/de unge, herunder være med til at sikre kvaliteten af den sundhedsfaglige dokumentation. Du vil blive ansvarlig for medicinhåndtering på et overordnet plan for Nygården med selvstændige ansvarsområder. Du vil som social- og sundhedsassistent desuden blive ansvarlig for introduktion af nye medarbejdere i ovenstående. Du bliver samtidig en del af Specialbørnehjemmenes tværgående erfa-gruppe for medicin, hvor sparring på tværs af Specialbørnehjemmene er mulig.

Du kan læse mere om at være ansat ved Specialbørnehjemmene her

Om dig
  • Du kan i samarbejde med kolleger varetage de pædagogiske, sundhedsfaglige, plejemæssige og praktiske opgaver vedrørende børnene/de unge.
  • Du er aktivt opsøgende i forhold til at besidde eller tilegne dig de nødvendige kompetencer, som de pædagogiske og sundhedsfaglige metoder og tilgange til enhver tid kræver. Dette under hensyntagen til faglig baggrund og jobfunktion.
  • Du kan i mødet med børnene/de unge skabe et støttende og omsorgsfuldt miljø, og give det enkelte barn/den unge et godt liv set i forhold til handicap samt sørge for, at forældremyndighedsindehaverne inddrages mest muligt.
  • Du kan mentalisere, som det at kunne forstå andres og egen adfærd og indgå i relationen derefter.
  • Du kommunikerer professionelt i såvel den skriftlige dokumentation af arbejdet, som i den mundtlige kommunikation med forældre og andre samarbejdspartnere.
  • Du har evt. kendskab til/erfaring med neuropædagogik og arousalregulering.
  • Du er fysisk og psykisk robust.
  • Du tager medansvar for at skabe og fastholde et godt og tillidsfuldt arbejdsmiljø og bidrage til en positiv stemning på arbejdspladsen.
  • Du er sammen med lederteamet ansvarlig for at visioner, værdier og arbejdsopgaver udvikles løbende, og er loyal over for fælles beslutninger. Det betyder f.eks., at du udviser initiativ og lyst til at forbedre og skabe fornyelse, og du er konstruktiv i forhold til at pege på muligheder inden for de givne rammer.
  • Du kan arbejde selvstændigt, men er også en holdspiller, der formår at arbejde efter fælles mål og anerkende teamsamarbejde, herunder betydningen af at lytte og give hinanden personlig og faglig feedback på en god og konstruktiv måde.
  • Du har kørekort.

Vi tilbyder
  • Et grundigt introduktionsforløb, herunder vejledning/undervisning i f.eks. forflytning, medicinhåndtering, konflikthåndtering og relevante faglige tilgange og metoder.
  • Spændende udfordringer i en børnegruppe, der kræver høj grad af faglig indsigt og forståelse.
  • Dygtige og engagerede kolleger.
  • Supervision.

Om os
Specialbørnehjemmene er Region Nordjyllands døgntilbud til børn og unge med betydelig og varigt nedsat fysisk og/eller psykisk funktionsniveau i alderen 0-18 år.

Nygården er et af Region Nordjyllands 4 specialbørnehjem beliggende i Brønderslev.

Børnenes/de unges fysiske funktionsniveau varierer fra mobile og fysisk aktive børn og unge til svært fysisk handicappede børn og unge i kørestol og med massivt behov for hjælp til alt fra personlig hygiejne til ernæring. En del af børnene/de unge får mad via sonde og en del har epilepsi.

Børnenes/de unges kognitive funktionsniveau varierer, og ingen af børnene/de unge fungerer alderssvarende.

Mange af børnene/de unge har intet eller begrænset verbalt sprog, hvorfor der arbejdes med alternativ og supplerende kommunikation, f.eks. Tegn til Tale og Boardmaker-symboler.

En del af børnene/de unge er særligt udfordrede på det personlige, psykiske og sociale felt med bl.a. opmærksomhedsvanskeligheder og problemskabende adfærd.

Alle børnene/de unge har brug for en individuelt tilrettelagt genkendelig, forudsigelig og struktureret hverdag, og der tages udgangspunkt i den professionelle relation, neuropædagogik og arousalregulering.

Alle børnene/de unge har et dagtilbud i børnehave eller skole, derfor ligger størstedelen af arbejdsopgaverne i morgen-, eftermiddags- og aftentimerne.

På Specialbørnehjemmene arbejder vi for at have børnene/de unge i centrum i hjemlige omgivelser.

Samarbejdet med forældre og andre samarbejdspartnere er en væsentlig del af vores arbejde – vi arbejder alle hen mod det samme mål; at sikre barnet/den unge den optimale trivsel og tryghed.

Vil du vide mere
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lisbeth Jønsson på tlf. 2925 0812 på hverdage mellem kl. 10-12.

Du kan læse mere om Specialbørnehjemmene på vores hjemmeside

Det praktiske
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Regionen og den forhandlingsberettigede organisation. I forbindelse med ansættelsen indhentes straffe- og børneattest.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Pædagog", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Brønderslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Pædagog
  • Brønderslev
  • Torsdag den 16. februar 2023

Lignende jobs

  • Pædagog i Nørresundby

    Vi søger lige nu fagligt dygtige pædagoger, der brænder for det pædagogiske arbejde med børn og unge med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser og problemskabende adfærd, da vi er så heldige at .
    • Pædagog
    • Nørresundby
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Børnenes Hus - Lærkereden i Frederikshavn søger passionerede pædagoger og pædagogiske assistenter, der brænder for at gøre en forskel i børns liv. Vi har pr. 1. juni to faste stillinger på 37 tim..
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog i Frederikshavn

    Vi søger en pædagog til Børnehuset Sættravej med start den 1. juli 2024 eller hurtigst muligt herefter. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling, men hvis du ønsker et andet timetal, kan .
    • Pædagog
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Pædagog (vikar) i Aalborg

    Kom og vær med til at give borgere med døvblindhed en interessant hverdag.Aktivitets- og samværstilbuddetTilbud for Børn og Voksne med Døvblindhed og HøretabOmrådet for Kommunikation og Spe..
    • Pædagog
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som pædagoger i Brønderslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte pædagog i Brønderslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal pædagoger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte pædagoger over tid

Dato Alle jobs som pædagoger
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1
24. marts 2024 1