Handicap Område Nord- Holmelunden søger pædagogisk personale

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vestjylland

Handicapområde Nord, Botilbuddet Holmelunden søger pædagogisk personale.Lyder det som noget for dig, så har du nu mulighed for en rigtig spændende stilling, med mulighed for fuldtidsansættelse, eller et barselsvikariat.Kom og bliv en del af vores team, vi mangler dig.Holmelunden er et botilbud, centralt beliggende i Ringkøbing, til voksne psykisk og fysisk udviklingshæmmede i alle aldre. Her bor borgerne i egen lejlighed efter Boliglovens § 105 og med §85 støtte. Lejlighederne ligger ud til fælles gang, og i nærheden af fælles stue og køkken. Vi ønsker, at borgerne bor i en hjemlig og tryg atmosfære. Mange af borgerne er selvhjulpne, og er i dagtimerne i dagbeskæftigelse.Der arbejdes tværfagligt i teams, hvor du har muligheden for at sætte dit præg. Vi har højt fokus på trivsel, og vægter både faglig og personlig udvikling. Vi tager udgangspunkt i borgernes behov og arbejder anerkendende og ressourcefokuseret ud fra den faglige metode KRAP.Holmelunden er en spændende arbejdsplads, hvor vi støtter, at borgerne udvikler og får mulighed for at anvende deres ressourcer. Vi benytter Professionel Respons som et vigtigt redskab til at arbejde i dybden med faglige problemstillinger, så vi skaber rum for belysning af arbejdshypoteser, personlig og/eller fællesfaglig udvikling.Stillingerne indeholder skiftende arbejdstider, dag- og aftenvagter, med arbejde hver anden weekend.De pædagogiske/sundhedsfaglige opgaver er blandt andet følgende:Vi forventer:Du velkommen til at kontaktet daglig leder Trine Kristensen, tlf. 2239 8496 og besøge vores hjemmeside https://handicapogpsykiatri.rksk.dk/ for yderligere information.Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.Ansættelsestidspunkt: Hurtigst muligAnsøgningsfrist: Fredag d. 10. februar 2023 kl. 12.Ansættelsessamtaler afholdes løbendeRingkøbing-Skjern Kommune behandler kun ansøgninger, der er modtaget elektronisk. Du kan søge elektronisk via www.job.rksk.dk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen ”send ansøgning” neden under selve stillingsopslaget. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Ansøg" nederst på siden. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.Medarbejderne i Ringkøbing-Skjern Kommune er vores vigtigste ressource

Vi understøtter det gode liv og væksten. Vi går efter de gode løsninger sammen med borgere, virksomheder og andre gode relationer.

Vores arbejde er båret af viden, som vi hele tiden udvikler. Vi lærer af enhver opgave - både som enkeltperson, team og organisation. Læring er en del af hverdagen.

Vi er og bliver rige på natur i Danmarks største kommune. Naturen er kilden til det gode liv og til at skabe vækst. Det går vi efter. Det lykkes, fordi vi forkæler ildsjælene og arbejder sammen på tværs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Vestjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Vestjylland

Lignende jobs

  • Øvrige i Engesvang

    Er du struktureret og detaljeorienteret, og er du klar til at gøre en forskel i en dynamisk og international anerkendt virksomhed? Som udbudskoordinator hos MASCOT kommer du til at spille en af..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    Vil du have et job med mening og være med til at give borgerne en dejlig hverdag med smil og glæde.Står du og mangler et sommerferiejob, et job som fast tilkaldevikar eller ønsker nogle faste vagte..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    PA eller medhjælper på 32 – 35 timer – barselsvikar - søges til vores børnehusVil du arbejde sammen med dine kommende kollegaer, om at løse vores kerneopgave – at skabe en hverdag, hvor børnenes tr..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    Er du vores nye vikar?Vi søger nye kvikke og stabile vikarer m/k over 18 år, til både dag- og aftenvagter, og evt. nattevagter.Der er mulighed for mange timer i sommerferien, og det er et krav at d..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info