Driftsleder, Landmand, Projektleder til Hin Agro Orø

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holbæk

Landmand, Projektleder eller agrarøkonom

- brænder du for planteavlslandbrug og har du lysten til at drive 450 ha jord, hvor du får ansvaret for den daglige drift.

Om virksomheden
På Orø dyrkes korn til foder malt og fremavl samt flere forskellige typer frøgræs, hvidkløver og specielfrø som bladbeder og spinat, ca. halvdelen er med frøproduktion. Der ligges stor vægt på produktion af højværdiafgrøder. Opgaverne i marken udføres med egen maskinpark, på nær gyllekørsel. Til gården er der ca. 70 stykker kødkvæg som plejer naturarealer.

Om jobbet

Du får ansvaret for den daglige drift med ca. 450 ha planteavlsdrift. Til markarbejdet har du en nyere maskinpark til rådighed, som hovesagligt består af John Deere traktorer, Case mejetærsker, Amazone 36 meters sprøjte. Til reparation- og vedligeholdsopgaver er der et tilhørende værksted.

Derudover vedligeholdelsesopgaver som b.la. dræn, driftsbygninger, samt ansvar for markplaner, sprøjtejournal og diverse indberetninger mm.

Den overordnede planlægning foregår i samarbejde med ejer, mens den daglige planlægning, udførelse af arbejdet foretages af dig og en medarbejder på gården. Derudover varetager du også kontakt til konsulenter, mekanikere, elektriker og lignende samarbejdspartnere.

Om dig
Du kan arbejde selvstændigt, du har et godt overblik og du er ikke bange for at tage lederskabet, eller at udvikle lederskabet. Du har blik for nøjagtighed, præcision i markarbejdet, og du sætter en ære i at udføre arbejdet med høj tilfredsstillelse og rettidig omhu. Du har hænderne skruet godt på, så du kan løse udfordringer med maskiner ol.
Du kan bevare overblikket i travle perioder og værdsætter at få det hele med.

Vi tilbyder
Til den rigtige kandidat en enestående mulighed for at drive et unikt landbrug.
Da ejer har over 30 års erfaring indenfor planteavl, er der mulighed for at tilegne sig en stor mængde erfaring/viden om dette.

Mulighed for at planlægge/tilrette hverdagen.

Nyere velfungerende maskinpark.
Løn efter kvalifikationer og erfaringer.
God bolig og jagt muligheder.
Gode kollegaer der brænder for landbruget.

Hvis du ønsker at høre mere om jobbet, er du velkommen til at ringe til Hans Ingemann Nielsen tlf. 4015860 eller hvis overstående lyder som noget for dig så send os et par ord til os på mail [email protected]

Det tager 5 min. med færgen fra Hammer Bakke til Orø. Der er inkluderet i lønnen et månedskort til denne færge. På 50 minutter er man på Rådhuspladsen i København.

Hvis overstående lyder som noget for dig så send os et par ord på mail [email protected]

vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Driftsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holbæk.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Driftsleder
  • Holbæk

Lignende jobs

  • Driftsleder i Kalundborg

    Technical Manager/consultant With Experience in 800xA - together with a strong and kind personality. With management skills and able to prioritize tasks in the project as well as motivating t..
    • Driftsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Driftsleder i Kalundborg

    Technical Manager/consultant With Experience in 800xA - together with a strong and kind personality. With management skills and able to prioritize tasks in the project as well as motivating t..
    • Driftsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Driftsleder i Køge

    Are you looking for your next big project, to take charge of? Then look no further! Please Note: It is a advantage, if you speak and understand Italian or romanian, as that is the secondary lan..
    • Driftsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Driftsleder i Slagelse

    Er du på udkig efter en spændende og udfordrende stilling som teknisk chef/direktør i en innovativ virksomhed?
    • Driftsleder
    • Slagelse
    Få mere info