Administrativ Assistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

Skal du have et sabbatår, eller kender du en, der skal? Vi søger en administrativ assistent til vores Project Support afdeling

Som administrativ assistent vil du blive en del af vores Project Support afdeling som består af 2 medarbejdere, hvis formål er at supportere vores Projekt-afdeling som består af 11 projektledere samt lederen af afdelingen.

Om jobbet

Som vores kommende medarbejder skal du have lyst til at arbejde med forefaldende kontorarbejde som f.eks. at samle og sende dokumenter til vores kunder, skrive mødereferater, opdatere vores driftsplaner som hjælper os med at holde styr på alle vores projekter samt udtrække diverse informationslister til vores projektledere.

Om dig

Måske har du færdiggjort gymnasiet og er i gang med dit sabbatår, eller også har du færdiggjort din bachelor og vil gerne have erhvervserfaring. Samtidig får du noget relevant på CV’et. I AASTED tilpasser vi opgaverne alt efter, hvor du er i dit uddannelsesforløb.

Faglige kvalifikationer

Du er typen der bevarer overblikket i travle situationer, uden at gå på kompromis med din altid grundige og kvalitetsbevidste tilgang. Du trives med mange forskellige opgaver, og du er god til at tage initiativ. Af den grund vil du gerne give en hjælpende hånd til dine kollegaer. Derudover er det vigtigt at du har de basale færdigheder på plads i forhold til office-pakken.

Vi tilbyder

Du bliver en vigtig brik i en succesfuld dansk familieejet eksportvirksomhed, der med base i Farum har hele verden som sin markedsplads. Kulturen i AASTED er præget af, at vi alle er ambitiøse og stolte af det, vi laver, hvilket skaber et stærkt sammenhold og engagement. Vi har en åben, ærlig og direkte tone og gør en dyd ud af at opføre os ordentligt i alt, hvad vi foretager os.

Vi afholder samtaler løbende, så send allerede nu din ansøgning og dit cv

Interesseret i at vide mere

Hvis du har spørgsmål eller blot vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at række ud til: Christian Gram på telefon 42719004.

Du kan læse mere om os og vores arbejde her: AASTED | Welcome to our world

AASTED har i mere end 100 år været markedsleder inden for udstyr og anlæg til chokoladeproduktion i hele verden. I porteføljen af kunder er både mindre, lokale virksomheder og flere af verdens største globale FMCG-spillere.

Vi er på en konstant rejse drevet af en nysgerrighed, der har gjort os i stand til at udfordre, hvad der hidtil har været kendt inden for chokoladeproduktion. Vi sætter spørgsmålstegn ved det umulige – og gør det muligt. Vi lancerer konstant en lang række banebrydende og patenterede løsninger til vores kunder og hjælper hver enkelt med at opnå deres unikke vision.

Vi har vi en ”Passion for People”, og vi stræber kontinuerligt mod en inkluderende og fleksibel arbejdsplads med lige udviklingsmuligheder for alle vores medarbejdere. Vi tilbyder hjemmearbejde, attraktiv barselsordning, sociale arrangementer og en sund kantine drevet af Meyers Kantine. Vi opfordrer derfor alle uanset køn og etnicitet, samt seksuel, politisk og kulturel orientering til at søge job hos os.

I AASTED er vi mere end 350 mennesker, der gennem passion, erfaring og ekspertise udfordrer status quo.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Farum
  • Torsdag den 30. marts 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Humlebæk

    Administrativ medarbejder søges til organisation/virksomhed i 3050 Humlebæk
    • Administrativ medarbejder
    • Humlebæk
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Allerød

    Kan du arbejde effektivt og målrettet? I [xxxxx] har vi løbende behov for ekstra hænder, der kan arbejde med telefonbetjening, løse administrative opgaver samt sagsbehandling. Vi er på udkig .
    • Administrativ medarbejder
    • Allerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Hillerød

    Are you ready to embark on a journey to redefine the future of manufacturing? Would you feel motivated by leading a transformative Project Portfolio, driving excellence throughout our organization?.
    • Administrativ medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Hillerød

    Are you looking for an exciting hands-on development opportunity? Are you ready to support a very ambitious and dynamic department of engineers, specialists, senior project managers? Then join the .
    • Administrativ medarbejder
    • Hillerød
    Få mere info