Pladesmed / Automontør til Semler Gruppen i Brøndby

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Pladesmed / Automontør til Semler Gruppen i Brøndby


Vi søger snarest en pladesmed til Semler Gruppens værksted hos importdivisionen i Brøndby.


Hjælp vores kunder og kolleger videre
På vores interne værksted servicerer, reparerer samt monterer vi udstyr på biler af højeste kvalitet, og vores faciliteter og udstyr er selvfølgelig i samme klasse.
Vores primære opgaver er at servicere koncernens firmabiler, pressebiler samt de ansattes egne biler.

Vi tilbyder et spændende job på et værksted, der råder over det nyeste testudstyr samt alle andre relevante hjælpemidler, og som har gode udviklingsmuligheder via efteruddannelse og interne kurser.

Vi er en arbejdsplads med godt humør og fuld fart på - der er et godt samarbejde og en behagelig omgangstone i vores lille team.

Den daglige arbejdsplads er Park Allé 289 G. i Brøndby.

Om dig

  • Du er uddannet pladesmed eller automontør, og har du kendskab til vores mærker vil det være en fordel, men det er ikke et krav.
  • Du har gerne erfaring med udbedring, adskillelse og samling af skader, samt forrude reparation og udskiftning - og du sætter en ære i at levere den højeste kvalitet hver gang.
  • Du trives i en varieret hverdag og har kørekort til personbil, samt ren straffeattest.



Om os
Semler koncernen står på et stærkt fundament i kraft af en solid forretning med over 100 år i bagagen, og med blikket og ambitionerne rettet mod fremtiden.

Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver vi nutidens løsninger indenfor mobilitet. Vi repræsenterer nogle af de stærkeste brands, og fokuserer på at levere den bedste kundeservice. Med konstant videreudvikling af eksisterende og nye forretningsområder bygger Semler en bro til fremtiden.

Vi tilbyder pension, sundhedssikring og andre medarbejdergoder, som bl.a. inkluderer nye fitnessfaciliteter og formidabel frokostordning i vores nyrenoverede kantine.

Lyder det som noget for dig?
Søg gerne allerede i dag. Ansøgninger behandles løbende.

Har du spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte servicechef Jesper Andreasen på telefon 29 25 45 43.

Stærke værdier forener os på tværs
Som ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.

Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Smed", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Smed
  • Brøndby

Lignende jobs

  • Smed i Storkøbenhavn

    Dygtige klejnsmede søges. Er du en erfaren og dygtig klejnsmed med ekspertise inden for rustfri smedearbejde og TIG-svejsning? Har du erfaring med ALU og et gyldigt kørekort? Så er det måske dig,.
    • Smed
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Smed i Storkøbenhavn

    Er du uddannet rustfri smed, og har du god erfaring, så har vi måske lige jobbet, du søger! Vi står og søger 4 rustfrie smede til Storkøbenhavn, med opstart i uge 33.Mødetid: Kl.07:00Søndre Sta..
    • Smed
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Smed i Storkøbenhavn

    Rustfaste smede søges.Vil du arbejde i en god virksomhed med stort vækstpotentiale, mange, spændende opgaver og gode kollegaer? Vores kunde søger til opstart snarest muligt to rustfast smede – en t..
    • Smed
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • Smed i København

    Smed til Værkstedsarbejde i KøbenhavnVi søger en dygtig og erfaren smed eller svejser til spændende værkstedsarbejde hos vores kunde, beliggende i København. Vi tilbyder en fastansættelse i et dyna..
    • Smed
    • København
    Få mere info