Anæstesisygeplejerske søges til Anæstesien Nord

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Der er nu mulighed for at blive en del af et fantastisk team.

Anæstesiafdelingen Nord søger anæstesisygeplejerske til en fast stilling på fuld tid til ansættelse pr. 1. maj 2023 eller efter aftale.

Om afdelingen
Vi tilbyder en bred og spændende variation af anæstesier indenfor specialerne urologi, gynækologi og obstetrik.
Vi er landsførende indenfor urologi og gynækologi robotkirurgi, hvor vi dagligt bedøver på 2 operationsstuer.

Vi er højtspecialiseret i børneanæstesi og bedøver i samarbejde med børneanæstesiologerne til akut/elektiv kirurgi samt til MR/CT-scanninger. For at højne det faglige niveau indenfor børneanæstesi samt udvikle det børneanæstesiologiske speciel i Region Nordjylland, påbegyndte vi i 2022 uddannelse af anæstesisygeplejersker i NUBA-uddannelse (Nordisk Uddannelse i Børne Anæstesi).

Ud over opgaverne på operationsgangen assisterer vi til hjertestop, ”dårligt barn” på fødegangen og i børnemodtagelsen, samt varetager eksterne aktiviteter, som PVK og midline- anlæggelse.

Desuden er vi uddannelsesafdeling for anæstesikursister, sygeplejestuderende og HU læger.

Vi har en anæstesisygeplejerske med NAU-fellow kompetencer, som arbejder målrettet med forbedringsprojekter imod Nyt Aalborg UH, hvor samarbejdet med personalet er essentielt.

Vores vagter er præget af akut sectio, blødning efter fødsel og assistance på afdelingerne.

Hvem er vi:
Vi en 21 anæstesisygeplejersker. Kendetegnede for afdelingen er et selvstændigt og engageret personale. Vi er en god blanding af erfarne og nyere anæstesisygeplejersker. Igennem de sidste år har vi arbejdet målrettet med at sikre et sundt og udviklende arbejdsmiljø med plads til den enkelte medarbejder.

Vi prioriterer udvikling og undervisning af anæstesisygeplejerskerne i afdelingen højt. Dette i form af ugentlige fokusområder, færdighedstræning og simulationstræning mono og tværfagligt.

Anæstesisygeplejerskernes mødetider er fra kl. 07:30 til kl. 15:15 og enkelte dage til kl.17:00.
2 anæstesisygeplejersker møder til vagt kl. 15:00 med effektiv tjeneste til kl. 22:30 efterfulgt af rådighedsvagt fra vagtværelse.
Alle weekender/helligdage er døgnvagter med rådighed fra vagtværelse.
Vi arbejder med grundplan over 12 uger med mulighed for ønsker i ”Optima”.

Vi ønsker en kollega der
  • Er specialuddannet anæstesisygeplejerske
  • Har gode samarbejdsevner, og er indstillet på at bidrage konstruktivt til samarbejdet, tvær- som monofagligt
  • Er motiveret for nye faglige udfordringer og engageret i at præge den faglige udvikling i afdelingen
  • Bidrager aktivt til et velfungerende arbejdsmiljø
  • Deltager aktivt i uddannelsesopgaver af vores fremtidige kollegaer


Vi tilbyder
  • Et bredt og meget spændende afsnit med 22 engagerede/kompetente anæstesikolleger
  • Et individuelt tilpasset introduktions- og oplæringsprogram
  • Et afvekslende job i en dynamisk hverdag med fokus på nytænkning/forbedringer herunder udvikling af gode patientforløb og klargøring til Nyt Aalborg Universitetshospital
  • Et godt og respektfuldt teamsamarbejde, hvor rummelighed for forskellighed ses som en styrke
  • Et hensyn til den enkelte prioriteres højt, men fællesskabet er altid i fokus
  • En mulighed for at arbejde midt i byen på en fantastisk anæstesiafdeling


Ansøgningsfrist:
Fredag den 24. februar 2023 kl. 12.00 med ansættelsessamtale mandag den 27. februar 2023

Arbejdssted:
Aalborg Universitetshospital, Klinik Anæstesi, Børn, Kredsløb og Kvinder
Dit primære ansættelsessted vil være Anæstesi i Aalborg, med funktion hos Anæstesi Nord.

Kontaktperson:
Ønsker du at vide mere, så kontakt ledende oversygeplejerske Trine Møller Kjølby 97662945

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Aalborg
  • Fredag den 24. februar 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Aalborg

    Introstilling på Mave- og Tarmkirurgisk Afdeling, Aalborg UniversitetshospitalMave- og Tarmkirurgisk SpecialeAalborg UniversitetshospitalStillingsnr: [xxxxx]i-02Introduktionsst..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejerske søges til humørfyldt medicinsk afsnit.Afdeling for Medicinske Mave- og Tarmsygdomme er en afdeling i udvikling, hvor hverdagen hurtigt kan forandres, kan du lide at have travlt og..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Gistrup

    Vil du være med til idriftsættelse af en helikopterlandingsplads, et rensningsanlæg eller nyt Aalborg Universitetshospital? Så er det dig vi søger som drifts- og vedligeholdelseskoordinator til tek..
    • Sygeplejerske
    • Gistrup
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Sygeplejersker til Onkologisk afdelingI Dagafsnit for kræftbehandling søger vi to sygeplejerske til faste stilling på 37 timerfra den 1.6.2024Afdelings/Afsnitsprofil:i Dagafsnit for k..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som sygeplejerske i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!