Rekrutteringsfirma

Sales Rep til international udbyder af SaaS-løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Midtjylland

Motiveres du af at skabe salg, udvikle salgsinitiativer og opbygge kunderelationer? Og vil du være en del af en international, vækstende virksomhed, som navigerer efter kundens behov? Så kig nærmere på stillingen som Sales Rep hos ABAX Danmark.

International SaaS-udbyder med målrettet kundefokus


ABAX er en af de største telematikvirksomheder i Europa med løsninger inden for kørselsregistrering, tracking af værktøj, udstyr og maskiner – og virksomheden er specialist, når det kommer til at omsætte data til driftsoptimering. Gennem brugervenlige løsninger baseret på avanceret teknologi bidrager ABAX til vækst og effektivitet med udgangspunkt i den enkelte kundes behov, arbejdsgange og strategi.

Med henblik på yderligere vækst på det danske marked søger ABAX en Sales Rep, som kan se frem til følgende ansvarsområder og arbejdsopgaver:

  • Optimere og udvikle salgsinitiativer herunder planlægge og implementere handlingsplaner i eget salgsdistrikt
  • Kontinuerligt holde sig opdateret i forhold til produkter, priser og marked
  • Sikre at ABAXs produkter er top of mind hos kunder
  • Ansvar for at opsøge kunder og booke kundemøder
  • Eksekvere på indkommende leads
  • Ansvar for salgsbudget samt løbende rapportering
  • Deltage i salgsmøder

Du vil få base på ABAX Danmarks kontor i Aarhus, hvor du vil indgå i et tæt samarbejde med seks engagerede kollegaer. Du refererer til Commercial Director, Benjamin Skipper Heiselberg.

Kundeorienteret Sales Rep med solid forretningsforståelse


Vi er på udkig efter dig, der er drevet af opsøgende salg og kunderelationer. Med dine kommunikative færdigheder vinder du hurtigt folks interesse, tillid og respekt, og det hjælper dig både, når du skal etablere et godt samarbejde med dine kollegaer på tværs af afdelinger, og når du skal gribe telefonen for at lave opsøgende kanvassalg hos nye kunder og eksekvere på leads.

Du evner at se muligheder frem for begrænsninger. I kombination med din store forståelse for såvel forretning som salg bidrager du aktivt til udviklingen af virksomhedens tilgang til salg, mens dit store engagement og din sans for struktur sikrer, at du får fulgt dine initiativer til dørs.

Din erfaring med salg og din motivation for at bringe dine kompetencer i spil hos ABAX vægter højere end din konkrete uddannelsesbaggrund. Du har flair for tekniske systemer – særligt CRM, og du behersker dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt. Hvis du har direkte erfaring med salg indenfor SaaS, er det et plus, men interesse for produktområdet kan også være din indgangsvinkel til jobbet.

Innovation, entusiasme og et stærkt bagland


Som den nye Sales Rep bliver du en del af et innovativt hold, som brænder for at finde de bedste løsninger med udgangspunkt i datadrevet indsigt og høj faglighed. Du bliver samtidig en del af en vækstende og kreativ virksomhed præget af stor entusiasme, hvor der er kontinuerligt fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling.

Som en del af den større koncern, ABAX, har ABAX Danmark en god ballast, hvor man drager nytte af hinandens kompetencer og erfaringer. ABAX har mere end 500.000 aktive tracking-enheder i hele verden – og der kommer flere til hver eneste dag. I 2020 startede koncernen en rejse mod at ekspandere yderligere inden for mobilitetsdata, og i dag er ABAX blandt de foretrukne indenfor datadrevet forsikring og leasing i B2B-industrien.

ABAX opererer i hele Europa med mere end 350 ansatte på tværs af Norge, Sverige, Danmark, Finland, Holland, Belgien, Polen og UK.

ABAX har hele tre ISO-certificeringer, som er ISO 9001 Kvalitet, 14001 Miljø og 27001 IT-sikkerhed samt blev CO2-neutral i 2022. ABAX er en virksomhed, som søger bæredygtig procesoptimering for både kunderne, medarbejderne og miljøet.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte os. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Rekrutteringsprocessen foregår i et tæt og fortroligt samarbejde med vores kunde. Alle materialer behandles fortroligt, og vi følger gældende GDPR-regler.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Midtjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Midtjylland

Lignende jobs

  • Sælger i Midtjylland

    Fri kontakt
    Brænder du for at skabe gode og langvarige kunderelationer? Har du en teknisk baggrund som ingeniør, maskinmester eller lignende? Er du resultatorienteret og klar på at smøge ærmerne op, så der kan komme skub i den grønne omstilling med miljørigtige og bæredygtige teknologier? Så er du landet det rigtige sted!
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Sælger i Midtjylland

    PanPac Engineering a/s er i rivende vækst, og vi søger derfor en Sales Manager til vores travle salgsafdeling. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du får ansvaret for egne markeder og k..
    • Sælger
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Sælger i Silkeborg

    Brænder du for salg og glade kunder? Er du vild med sko, sport og mode? Så er du måske en af vores nye Sales Associates!Vi har travlt i vores SKECHERS koncept-butik i Silkeborg! Derfor søger vi e..
    • Sælger
    • Silkeborg
    Få mere info
  • Sælger i Silkeborg

    AnsøgMode-sælger til livsstilskæde - butik i SilkeborgKunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som sælger i vores modeafdeling hos [xxxxx] lige noget fo..
    • Sælger
    • Silkeborg
    Få mere info