Servicetekniker til CNC Styrede maskiner søges til Prima Power Danmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Østjylland

Drømmer du om et spændende job med fuld fart på og gode forhold?

Om jobbet og dig:

Du har en supergod forståelse for det mekaniske, og du trives med at servicere og installere i en dynamisk hverdag, hvor du oftest laver service ude i marken med akutte reparationer og planlagte serviceeftersyn.

Du har branchekendskab, og du er en ørn til at styre din egen hverdag, så du stortrives med selvstændighed.

Du er vild med at dine arbejdsopgaver er varierede, og du vil se det som en fordel, at der hele tiden arbejdes med mangeartede opgaver, så arbejdsdagen ikke bliver ensformig.

Du har måske en teknisk baggrund som mekaniker, industritekniker automatiktekniker, maskinmester eller lignende, og du har en stor lyst til at lære nyt.

Du er stærkest i det mekaniske, men interesser dig også for el-tekniske dele af maskiner. Da du er vild med at lære nyt, vil du nyde at udvide dine kompetencer med spændende oplæring. Dette både online på kontoret i Jylland, men også udviklende kurser i både Finland og Italien.

Du trives med at køre rundt i landet, primært Jylland og Fyn, hvor du gør brug af dine evner indenfor planlægning både i forhold til tid og reservedele.

Du ser det som en klar fordel, at din arbejdsplads stiller både hvidplade-bil, telefon, pc, værktøj m.v. til rådighed.

Du besidder grundlæggende egenskaber på engelsk både i tale og på skrift ved mailudveksling m.v.

Du vil arbejde i en 37timers stilling, men du er heller ikke bange for, at nogle dage kan blive længere, fordi det også betyder meget for dig, at du leverer et ordentligt stykke arbejde, da du sætter en stor ære i af være grundig og sikre kvaliteten af de opgaver, som du er med til at installere og servicere.

Du har erfaring med at anvende IT i arbejdsmæssige sammenhænge.

Du vil ansættes på en funktionærlignende-kontrakt med god løn, fordi du ved, at du er en stabil og kvalificeret medarbejder.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Prima Power er en førende specialist inden for maskiner og systemer til pladebearbejdning. Deres udbud på dette område er et af de bredeste. Deres produktionsfaciliteter er i Italien, Finland, USA og Kina, hvorfra de leverer maskiner og systemer over hele verden. Alle deres produkter er udviklet i henhold til deres “Green Means”-koncept, der kombinerer bæredygtighed og produktivitet.

Fastansættelse via HR-Industries

Ved en fastansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina Kristensen eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.HR-Industries.axp.dk/ (Tilføj jobnummer 58075) Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Østjylland

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Østjylland

Lignende jobs

  • Øvrige i Brabrand

    Fri kontakt
    Har du erfaring med at rådgive og udvikle samarbejdspartnere? Kan du udvikle kommercielt på eksisterende partnerskaber? Har du en sund forretningsforståelse? Så er her en spændende mulighed som Partnerkonsulent hos CAC Fleet, en afdeling af Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN.
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Juelsminde

    Kan du sikre høje oppetider på vores procesanlæg gennem effektivt vedligehold? Vil du være en del af et stærkt team af erfarne smede, teknikere og mekanikere? Hvis ja, så er du måske vores nye koll..
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Øvrige i Juelsminde

    Do you want to be an important part of a large global ERP project, participate in a multi-year global rollout, and get a key role in the future further development of [xxxxx]'s ERP support? .
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    You will play a significant role in building and optimising the portfolio to maximise results, while also translating our fundamental market view into active trading positions.Concretely, your area..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info