Graverredaktører og projektansatte medarbejdere til nyt center for undersøgende journalistik

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Gravercenter.dk søger fuldtids Graverredaktører samt freelancemedarbejdere til centret, som er under etablering. Gravercenter.dk oprettes som følge af medieforliget 2022 og er sikret finansiering fra finansloven de næste tre år. Centret er institutionelt og fysisk forankret hos Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Aarhus, og skal styrke lokaldemokratiet ved at udvikle og gennemføre slagkraftig, undersøgende journalistik i hele Danmark.

Stillingerne som Graverredaktør

Vi søger et antal graverredaktører til fuldtidsstillinger på centret. Graverredaktørerne skal være stærke undersøgende redaktører og journalister, som er gode til at samarbejde, coache og lære fra sig. Som Graverredaktør skal du deltage sammen med centrets graverchef i udvælgelsen og kvalitetssikringen af de historier, sager og projekter, som vi skal hjælpe landsdækkende, lokale- og regionale medier, borgergrupper og enkeltborgere med at afdække og formidle. I disse projekter skal du både kunne coache andre til at gennemføre et vellykket graverprojekt og i andre tilfælde direkte deltage i det undersøgende journalistiske arbejde. Du skal altså kunne arbejde som en slags spillende træner. Derfor er det afgørende, at du har erfaring med at lede undersøgende journalistisk arbejde og/eller selv har arbejdet som undersøgende journalist.

Du skal også selvstændigt gennemføre graverjournalistiske projekter, som centret stiller til rådighed for mediepartnere.

Gravercenter.dk vil desuden udvikle den undersøgende journalistiks metoder og værktøjer og formidle dem på vores hjemmeside og gennem undervisning og kurser.

Freelancemedarbejdere

Desuden søger vi medarbejdere, som på freelancebasis og i projekter tilknyttes Gravercenter.dk i kortere forløb. Vi er på udkig efter medarbejdere med særlige kompetencer inden for specifikke områder af den undersøgende journalistik, det kan være økonomi, erhverv, sundhed, krim, dataindsamling og -analyse og meget andet.

Løn og ansættelsesvilkår

Redaktørstillingerne er tidsbegrænset med udløb 31.12.2025. Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst med Finansministeriet og den relevante faglige

Vil du vide mere?

Kontakt lederen af gravercenter.dk Bruno Ingemann på tlf. 40 45 76 07, hvis du har spørgsmål til stillingerne.

Ansøgning

Skriv i din ansøgning, om du søger en af stillingerne som fuldtidsansat graverredaktør, eller om du søger en anden form for ansættelse ved gravercenter.dk. Ansøgningsfrist er 22. februar 2023 kl. 12, men søg gerne inden, da vi holder ansættelsessamtaler løbende.

Undlad venligst at sende følsomme personoplysninger med din ansøgning.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Kulturmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Kulturmedarbejder
  • Århus N
  • Onsdag den 22. februar 2023

Lignende jobs

  • Kulturmedarbejder i Århus C

    Stillingen som konstitueret overenskomstansat sognepræst i Sankt Clemens Pastorat, Randers Søndre Provsti, [xxxxx] skal besættes midlertidigt ved konstitution.Konstitutionen sker i periode..
    • Kulturmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Åbyhøj

    Er du dedikeret, omstillingsparat og klar til at smøge ærmerne op? Ønsker du et spændende og aktivt arbejdsliv, hvor godt samarbejde vægter højt? Vi søger en ny, fastansat kirketjener på fuld tid. .
    • Kulturmedarbejder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Århus

    Om jobbet:Vi søger en medarbejder med social- eller sundhedsfaglig profil til en 32 timers stilling i fast nattevagt.Nattilbuddet der er en del af døgnvarmestuen, er beliggende på Kalkværksvej 43 o..
    • Kulturmedarbejder
    • Århus
    Få mere info
  • Kulturmedarbejder i Århus N

    Vi søger en ny kollega til vores fælles kirke- og regnskabskontor i Aarhus Nordre Provsti. Ansættelse er muligt fra 34 timer pr. uge og op til fuld tid alt efter dine ønsker. Arbejdstiden e..
    • Kulturmedarbejder
    • Århus N
    Få mere info