Teknisk stærk medarbejder, der med data vil gøre en forskel for undervisning af unge og voksne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Højbjerg

Ønsker du at sætte dine stærke kompetencer inden for databehandling, datavarehus og BI i spil? Og vil du bidrage til udviklingen af politik, analyser og beslutningsgrundlag, der er med til styrke kvaliteten i undervisning af unge og voksne? Så er du måske den medarbejder, som vi søger til det team, der arbejder med data på det gymnasiale område i Kontor for data på Ungdomsuddannelser og VEU i Styrelsen for It og Læring.

Styrelsen for It og Læring (STIL) er et omdrejningspunkt for Børne- og Undervisningsministeriets arbejde med data. I vores datakontorer indsamler, analyserer og formidler vi data, bla. på alle ministeriets områder: Dagtilbud, grundskoler, gymnasier, erhvervsskoler og voksenuddannelse (VEU). Disse data og analyser er afgørende for både kvalitets- og politikudvikling i ministeriet og på tværs af børne- og undervisningssektoren.

Vi har store ambitioner, som du kan blive en del af!

Vi ønsker, at alle vores data skal bringes mest muligt i spil – både internt i ministeriet, men også blandt sektorens mange aktører. Det sker bl.a. i vores datavarehus på www.uddannelsesstatistik.dk, der har over 500.000 besøg om året, samt i ministeriets interne analysemiljø. Vi har også ambitioner om at omsætte flere af de produktionsdata, som ligger i styrelsens it-systemer, så de kan indgå i arbejdet med bl.a. politikudvikling og tilsyn.

Opgaver

I Kontor for Data på Ungdomsuddannelser og VEU varetager vi en række dataindsamlinger fra institutioner og centrale it-systemer, som vi kvalitetssikrer til statistik- og analysebrug. Samtidig formidler vi i tæt samspil med den øvrige organisation disse data, så de bidrager til gode analyser og stærke beslutningsgrundlag.

Du har lyst til at styrke vores interne kompetencer i gym-teamet i at bidrage til både udvikling og vedligehold af eksisterende dataområder samt udvikling af nye dataområder i datavarehuset både med hensyn til backend og frontend. Din rolle bliver derfor, afhængig af din profil, at arbejde med flere af nedenstående opgaver:

  • Deltage i dataudviklingsopgaver, som styrker udviklingsmetoder, datakvalitet og effektiv anvendelse af data.
  • Bidrage til, at udvikle nye indikatorer og dataområder samt optimere eksisterende data-processer, herunder i forhold til fejlsøgning.
  • Formidle data til brug for at følge udviklingen på området, fx i antal elever, som starter eller falder fra, eller trivsel blandt eleverne. Herunder tilretning, forbedring og udvikling af front-end – vi arbejder på nuværende tidspunkt med Targit.
  • Bidrage til, at vi i STIL kan få endnu mere ud af de mange data, som findes i vores it-systemer – til fx politikudvikling og tilsynsarbejde.
  • Arbejde med datamodellering og implementering af forretningslogik i SQL og SSIS pakker (Microsofts datavarehus værktøjer).

Du har en akademisk uddannelse inden for naturvidenskab eller IT med særlig interesse for data, statistik og analyse og datavarehusudvikling og vedligehold. Du har 1-3 års relevant erfaring. Gennem din uddannelse eller tidligere joberfaring har du fået et fagligt fundament til at håndtere data og IT-problemstillinger.

Du vil passe godt ind, hvis du har nogle af nedenstående kompetencer og interesser:

  • Datavarehusudvikling (ETL- og database-teknologier) herunder Microsofts produkter til dette, dvs. SQL, SSIS og SSAS (tabulare kuber).
  • Programmering i forskellige versioner af SQL, SAS, Python og R eller tilsvarende. Kendskab til C# og .net er en fordel, da vi har integrationer til webservices.
  • Bearbejdning og kvalitetssikring af data - og har lyst til at arbejde med større tværgående dataregistre til statistisk brug.
  • Du har stærke kompetencer inden for kvantitativ metode og erfaring med data- og statistikprogrammer som fx SAS, SQL, STATA, R eller tilsvarende..
  • Du har allerede erfaring for at arbejde med store datamængder, registre, databaser eller datavarehusløsninger.
  • Du har hands on-erfaring med udvikling af dashboards, kuber eller bagvedliggende dataprocesser.
  • Du er analytisk og systematisk, men også idérig og evner at se muligheder i de data, du arbejder med.
  • Du er en teamplayer og bakker op om et åbent og ærligt samarbejde, herunder gøre teamet bedre ved at udbrede din tekniske viden.
  • Du kan have kendskab til børne- og undervisningsområdet eller et af de øvrige velfærdsområder, og du kan lide at arbejde i en politisk styret organisation, hvor tempoet er højt og dagsordener kan skifte.

Vi tilbyder

Vi er en arbejdsplads med mulighed for at arbejde hjemme et par dage om ugen og med generel fleksibilitet, under hensyn til opgaverne og samarbejdet med kollegaer i dit team.

Samtidig tilbyder vi et alsidigt, selvstændigt og udfordrende job med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi understøtter opkvalificering og oplæring i de vigtigste værktøjer, som anvendes hos os. Vi har et højt ambitionsniveau, og vores opgaver bliver løst af dygtige og engagerede medarbejdere.

STIL arbejder agilt – det betyder blandt andet, at vi arbejder teambaseret med en høj grad af transparens i opgaveløsningen, og at vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden med at løse vores opgaver. I de agile teams varetages forskellige roller, som fx analytikere, scrummaster og product owner.

Om os

STIL beskæftiger ca. 370 medarbejdere i København og Aarhus. STIL er en styrelse under Børne- og Undervisningsministeriet. Ved at styrke brugen af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vi bringer data og analyser aktivt i spil for at styrke læring og beslutningsgrundlag lokalt og centralt. Du kan se mange af de statistik- og analyseprodukter, vi laver på www.uvm.dk/statistik og på hjemmesiden for ministeriets datavarehus www.uddannelsesstatistik.dk.

Løn og ansættelse

Stillingen er i Kontor for Data på Ungdomsuddannelser og VEU i det team, som arbejder med de gymnasiale uddannelser, og som til dagligt arbejder i Højbjerg.

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Du vil blive ansat som fuldmægtig.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt og senest pr. 1. marts 2023.

Styrelsen for It og Læring har adresse på Lyseng Allé 1, 8270 Højbjerg, .

Lyder det som noget for dig?

Send os elektronisk din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse (eksamensbeviser –både fra bachelor og kandidat) inden ansøgningsfristen fredag d. 17. februar 2023. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 8.

Hvis du går videre til 2. samtalerunde, kan du blive bedt om at udfylde en personprofil om dine adfærdspræferencer og en kognitiv test (omtanke-test).

Hvis du vil høre mere om stillingen er du er velkommen til at kontakte kontorchef Mia Aistrup tlf. 2921 3506 eller mail [email protected].

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk og mød en medarbejder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Højbjerg.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Højbjerg
  • Fredag den 17. februar 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Århus

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 15. maj 2024 Aarhus On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Aarhus City. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus C

    fagansvarlig vvs-ingeniørDrømmer du om at være fagligt fyrtårn i en kompetent afdeling, hvor du får stor indflydelse på udviklingen af projekter og medarbejdere? Så kunne du være den helt rigti..
    • Øvrige
    • Århus C
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Søger du et feriejob, hvor du skal møde ind morgen/eftermiddag/aften? Så får du her den perfekte mulighed. Du har nemlig nu mulighed for at blive ferieafløser på Solars lager i Vejen, hvor du komme..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Vil du spille en væsentlig rolle i den grønne omstilling som Energi-/Solcellespecialist? Vi søger en kollega i vores Klima & Energi afdeling, der har lyst til at være en del af et erfarent og kompe..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Højbjerg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Højbjerg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
23. april 2024 6
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 6
14. april 2024 6
13. april 2024 6
12. april 2024 6
11. april 2024 7
10. april 2024 7
9. april 2024 6
8. april 2024 7
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 7
2. april 2024 8
1. april 2024 9
31. marts 2024 10
30. marts 2024 10
29. marts 2024 10
28. marts 2024 10
27. marts 2024 10
26. marts 2024 10
25. marts 2024 10
24. marts 2024 11