Socialrådgiver til Afdeling for Retspsykiatri, Psykiatrien Slagelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Regional Afdeling for Retspsykiatri søger socialrådgiver.

Regional Afdeling for Retspsykiatri søger en engageret og erfaren socialrådgiver, som brænder for at gøre en forskel for de retspsykiatriske patienter.

Socialrådgiverens opgave i retspsykiatrien består primært af at rådgive, vejlede og støtte de indlagte patienter, i forhold til deres sociale udfordringer, at understøtte de ressourcer som hver enkel patient rummer, og ved tværfagligt samarbejde at planlægge og koordinere de sociale forhold omkring udskrivelse.

Personalegruppen består af flere forskellige faggrupper, og vi vægter tværfaglighed og konstruktivt samarbejde højt. Vi varetager behandling af patienter med behandlings- og anbringelsesdomme samt patienter, der efter retslig kendelse er indlagt til mentalobservation og/eller er varetægtsfængslet i surrogat.
Vores rammer gør det muligt at tilbyde meningsfulde og sammenhængende behandlingsforløb for patienterne. Afdelingen er i konstant udvikling, og vi tilstræber altid at højne det faglige niveau.

Vi søger en socialrådgiver, der arbejder helhedsorienteret, er god til at strukturere sit arbejde, har gode samarbejdsevner, kan arbejde tværsektorielt og har praktisk erfaring i forhold til den sociale lovgivning, bl.a. Serviceloven, Lov om aktiv beskæftigelsesindsats, Lov om aktiv socialpolitik mm. Vi lægger vægt på, at vores nye kollega er engageret, fleksibel, professionel i sin rolle, ansvarsfuld samt en god kollega.

Vi prioriterer en socialrådgiver, der værner om sin faglighed som socialrådgiver og kan lide at arbejde med sager, der netop inviterer til socialrådgiverens viden, færdigheder og spidskompetencer.
Det er ligeledes vigtigt, at man kan trives i et tværfagligt, sprudlende miljø og være med til at videreudvikle det gode arbejdsmiljø og holde fokus på den værdibaserede udvikling, der netop sker i retspsykiatrien.

Vi tilbyder:
• Planlagt introduktion
• Gode kolleger
• En arbejdsplads med fokus på udvikling af metoder, rammer og behandlingsindsatser
• En afdeling, hvor sikkerhed vægtes højt
• Et tæt, tillidsfuldt, professionelt og konstruktivt samarbejde, i et tværfagligt forum
• Faglig udvikling
• Godt arbejdsmiljø

Retspsykiatrien
Retspsykiatrien Region Sjælland består af fire lukkede afsnit med i alt 50 pladser samt den højt specialiserede Sikringsafdeling med i alt 30 pladser. Desuden et Retspsykiatrisk Opsøgende Team, hvor der er tilknyttet 150 patienter.
Patienter er indlagt af undersøgelses-, behandlingsmæssige og/eller sikkerhedsmæssige årsager.
Afdeling for Retspsykiatri modtager således patienter, der har en anbringelses- eller behandlingsdom, en kendelse om mentalobservation under indlæggelse eller er anbragt i varetægtssurrogat.
Vores rammer gør det muligt at tilbyde en meningsfyldt og sammenhængende behandling, der skaber trivsel for både patienter og personale.

Retspsykiatrien er en del af Psykiatrien i Region Sjælland, hvor kompleksiteten og udfordringerne gør afsnittene til noget særligt. Der er særlig bevågenhed i forhold til at opkvalificere personalet og derfor også gode muligheder for efter- og videreuddannelse. Sikkerheden vægtes højt – det er fundamentet for det videre relationsarbejde, der er det bærende element i behandlingen. Vi stiler mod mere mentaliseringsbaseret miljøterapi, således at referencerammen er og bliver et naturligt værktøj i hverdagen.

Rammer for stillingen
Afdelingen har i forvejen en socialrådgiver ansat, som vil være din nærmeste kollega og sparringspartner.
Stillingen er til besættelse pr. den 1. April 2023, eller efter nærmere aftale, arbejdstiden er 37 timer ugentligt.
Ansættelse er betinget af modtagelse af tilfredsstillende straffeattest til offentlig brug.
Ansøgningsfrist den 10. Februar 2023, samtaler afholdes den 13. Februar 2023.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende overlæge Lene Nørgaard Hansen på mail [email protected], eller oversygeplejerske Maibritt Vadstrup [email protected], eller på telefon 58536300.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Slagelse
  • Fredag den 10. marts 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver på Midt-og Vestsjælland

    Vil du arbejde med familier, som har et eller flere børn med funktionsnedsættelser? Og vil du være en del af et team i rivende udvikling, hvor du har stor mulighed for indflydelse på dine opgaver? .
    • Socialrådgiver
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Midt-og Vestsjælland

    En af vores meget dygtige børne- og ungerådgivere har fået andet spændende job, og vi søger derfor dig som brænder for myndighedsopgaven på det specialicerede børneområde. Er din hjemmebane a..
    • Socialrådgiver
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Holbæk

    Ønsker du at arbejde som socialrådgiver/socialformidler i en organisation som altid er i bevægelse?Er forebyggende socialt arbejde en mærkesag for dig? Har du opmærksomhed på borgerens ressourcer o..
    • Socialrådgiver
    • Holbæk
    Få mere info
  • Socialrådgiver på Midt-og Vestsjælland

    Grundet omorganisering i Myndighedsafdelingen i Sundhed og Ældre, har vi nu mulighed for at opslå en stilling som visitator, med placering i visitatorgruppen på Næstvedvej 15, 4230 Skælskør.Sti..
    • Socialrådgiver
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info