Paramedicinere søges til Øvrige Præhospitale Enheder [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Paramedicinere søges til Øvrige Præhospitale Enheder (ØPE) i Den Præhospitale Virksomhed Region Nordjylland – Er du paramediciner og ønsker at blive en del af et stærkt fagligt miljø så læs her. ØPE søger paramedicinere til Aalborg, Thy Mors og Vendsyssel.
Region Nordjylland satser på paramedicinere til en bred vifte af opgaver og ØPE har de sidste 3 år været igennem en stor udvikling til både akutte og subakutte opgaver. I 2023 har ØPE fået midler fra akutpuljen og skal starte 2 nye baser op. Du bliver en del af en faglig stærk og visionær virksomhed, hvor alle medarbejdere har stort fagligt engagement og brænder for læring og uddannelse.

Du kan i ansøgning byde ind på alle områder eller præcisere hvad du søger på.

Vi søger til

Aalborg – attraktiv vagtrul i et stærkt velfungerende paramedicinerteam
Her søger vi 3 paramedicinere, da vi skal starte en ny bil op der laver fremrykket visitation. Stillingen er meget varierende, da du bliver en del af et stærkt team på i alt 11, som dækker Akutlæge bil Aalborg, akutbil i Hals og fremrykket visitation i Aalborg. Vagtrullet bliver sådan, at du kører 12 timers effektiv vagt hver 3 måned på fremrykket visitation og de øvrige måneder døgnvagt på akutlægebil og akutbil Hals. I perioder typisk af 2 ugers varighed vil der nogle gange over året være rotation med paramedicinbaserne i Hobro og Farsø.

Thy/Mors- spændende opstart af ny base i selvstændig paramedicinerbil
Her skal vi starte en hel ny paramedicinerbase op og søger derfor 5 paramedicinere. På Thy/Mors basen skal du køre alene paramedicinerbil og du skal varetage alle akutte og subakutte opgaver. Paramedicinerbilerne i ØPE er unikke, idet du er alene i felten og opgaven kalder på erfaring og solid faglighed. Thy/Mors roterer i perioder med akutlæge bilen i Thisted. Den endelige geografiske placering på Thy Mors er ikke kendt endnu, men bilen vil dække et stort geografisk område. Har du lyst at køre selvstændigt og være med til at bygge en ny base op? Så søg.

Frederikshavn og Skagen- selvstændig paramedicinerbil på velfungerende baser
På grund af interne stillingsskifte søger Frederikshavn og Skagen baserne begge en paramediciner. Som på Thy /Mors kører du selvstændigt paramedicinerbil og du bliver en del af en velfungerende base. Både Frederikshavn og Skagen kører periodevis rotation med Akutlægebilen i Hjørring.

Opstartstidspunkter
Til Frederikshavn og Skagen søges fra 1 marts.
Den fremrykkede visitationsbil Aalborg starter 1 april og Thy/Mors 1/10.
Din konkrete opstartsdato aftaler vi med dig, da der er brug for ekstra bemanding fra 1 april.

Dine kvalifikationer
  • Du er uddannet paramediciner.
  • Du kan arbejde alene og i teams og bidrager aktivt til skabe et positivt arbejdsmiljø på din base og i paramedicinergruppen som helhed.
  • Du kan se dig selv ind i både akutte og subakutte opgaver og ser muligheder i udvikling af den præhospitale indsats i form af samarbejder på tværs af sektorer og internt i den Præhospitale Virksomhed.
  • Du kan håndtere såvel akutte patienter samt lave faglige vurderinger og afslutning på stedet, når opgaven er fremrykket visitation eller et tværsektorielt samarbejde.
  • Du har en høj faglighed og arbejder med fokus på kvalitet og patientsikkerhed.
  • Du har gode kommunikative evner og har en god tone, når du samarbejder med kollegaer, læger, sundhedsfaglige visitatorer, tekniske disponenter, m.fl.


Nysgerrig og brug for at vide mere- kontakt os endelig.
Kontakt områdeleder Helle Mørch Laulund på 91544486 eller [email protected]

Ansøgningen sendes sammen med relevante bilag ved at bruge linket nedenfor.

Vi beder dig sende følgende bilag sammen med din ansøgning:
- Dokumentation for kørekort (for- og bagside).
- CV
- Svendebrev
- Dokumentation for øvrig godkendt uddannelse.
- Autorisations ID

Løn og ansættelsesforhold
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende FOA-overenskomst.

Du kan læse mere om Den Præhospitale Virksomhed her:

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Aalborg
  • Søndag den 19. februar 2023

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Aalborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Aalborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere i Aalborg.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere i Aalborg over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1

Værd at vide når du søger job som teknisk sundhedsmedarbejder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!