Social- og sundhedshjælper til Fremtidens Plejehjem

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Fremtidens Plejehjem søger en social- og sundhedshjælper i fortrinsvis dagvagt med enkelte aftenvagter, som har lyst til at arbejde fokuseret med kerneopgaven, hvor beboerne sættes i centrum.

Vi sætter nærvær og relations arbejdet i højsædet, da Fremtidens Plejehjem skal være et sted, hvor man har lyst til at bo og arbejde.

Fremtidens Plejehjem er et somatisk plejehjem med plads til 75 beboere. Plejehjemmet ligger på den skønneste plads lige ned til fjorden i Nørresundby med udsigt til Aalborg skyline.

På Fremtidens Plejehjem bor en bred sammensat gruppe af beboere, både ældre og yngre, derfor er det muligt at bringe mange af sine faglige kompetencer i spil i opgaveløsningen.

Her er et aktivt bruger- og pårørenderåd, og det vægtes højt at have et tæt og nærværende samarbejde med beboere og pårørende i hverdagen.

Fremtidens Plejehjem har gang i en spændende udvikling. Derfor har vi behov en dygtig sundhedsfaglig medarbejder til at tage ansvar for service- og sundhedslovsopgaver og skabe en kultur med nærvær, gode relationer og det gode liv med fokus på omsorg og patientsikkerhed.

Der er også et ønske om at udnytte de fantastiske rammer og muligheder, der er til stede på plejehjemmet, i endnu højere grad.

Om dig:
  • Du er uddannet social- og sundhedshjælper
  • Du er nyuddannet eller har flere års erfaring
  • Du har et godt fagligt fundament og vægter patientsikkerhed højt
  • Du ønsker at bidrage aktivt til stærke faglige arbejdsfællesskaber
  • Du motiveres af at drage omsorg og skabe en god hverdag for beboerne
  • Du er god til at danne overblik over og understøtte beboeren i at bruge egne ressourcer
  • Du er god til at samarbejde med pårørende, andre fagpersoner og frivillige
  • Du tager aktivt del i forandringer og har mod på at afprøve nye tiltag
  • Du tager ansvar i det sociale fællesskab og i at skabe et godt arbejdsmiljø
  • Du er en positiv person med et smittende godt humør

Vi kan tilbyde:
  • Fastansættelse, som udgangspunkt 37 timer pr. uge
  • Du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i et kompetent fagligt fællesskab
  • Du indgår i tæt tværfagligt samarbejde med bl.a. hjemmesygeplejen, ergo- og fysioterapeuter
  • Du har mulighed for at få dag, aften og blandede vagter, hvor der er høj gensidig fleksibilitet
  • Du får indflydelse på hverdagen og udviklingen af faglige fællesskaber
  • Du kommer ind i gode sociale arbejdsfællesskaber, hvor du selv er en aktiv og vigtig del

Om ansættelsesprocessen:
  • Ansættelsesdato efter aftale
  • Der vil løbende blive gennemført samtaler i takt med, at der kommer ansøgninger ind
  • Du vil hurtigt efter en samtale få en tilbagemelding

Arbejdsstedets adresse:
Carl Klitgaards Vej 5, 9400 Nørresundby

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte assisterende leder Janette Eriksen eller assisterende leder Lisa Thorlund Jensen på tlf. 99 82 53 53

Ansøgningsfrist er den 12.02.23

Løn- og ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse skal der foreligge en straffeattest og indhentes referencer.

På Aalborg Kommunes hjemmeside kan du læse om kommunens struktur, politikker, målsætninger og meget mere.
Aalborg Kommune
Personalepolitik: 4 for fællesskabet (aalborg.dk)

Læs mere om Senior- og Omsorgs vision og strategiske ledelsesudvikling
Bliv klogere på Senior- og Omsorgs vision
Frihedsbrevet skal sætte organisationens fulde potentiale fri (aalborg.dk)

I Aalborg Kommune tror vi på, at mangfoldighed skaber værdi, og vi bruger det potentiale, der ligger i forskelligheden til at løse vores kerneopgave endnu bedre. Vi behandler alle vores medarbejdere ligeværdigt, og opfordrer alle til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "SOSU-hjælper", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 3.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-hjælper
  • Aalborg
  • Søndag den 12. februar 2023

Lignende jobs

Værd at vide når du søger job som sosu-hjælper i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!