Rekrutteringsfirma

bookingspecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Har du sans for detaljen, og kan du håndtere en travl hverdag med mange bolde i luften? Og har du en solid erfaring fra rejsebranchen? Så er du måske TourCompass’ nye bookingspecialist.

TourCompass har travlt, hvorfor randstad på vegne af virksomheden søger endnu en ihærdig bookingspecialist til deres kontor i Viby ved Aarhus.

om tourcompass


TourCompass er et veldrevet rejsebureau, der sælger oplevelsesrejser online i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland, England og Holland til destinationer i Afrika, Asien, Latinamerika og snart også Australien. TourCompass beskæftiger ca. 40 medarbejdere med forskellige baggrunde og nationaliteter på hovedkontoret i Viby, alle med en målsætning om at give kundernes deres livs oplevelsesrejse.

Selskabet blev stiftet i 2006 og har i årene op til COVID-19 opnået en betydelig årlig vækst i forretningen. Efter COVID-19 er TourCompass igen på en vækstrejse og forventer at udvide forretningen betragteligt over de kommende år. Verden er ved at åbne op igen, og det mærker de og deres kunder, hvorfor TourCompass nu søger to bookere til deres bookingafdeling.

om stillingen


I stillingen som bookingspecialist vil du referere til bookingchefen og indgå i bookingteamet på 8 kollegaer. Teamet betjener hhv. Danmark, Sverige, Norge, Finland, Storbritannien, Holland og Tyskland – og deres fornemmeste opgave er at sikre booking af den hurtigste og bedste rejse.

Arbejdsopgaverne omfatter at booke flybilletter, hoteller og landearrangementer hos leverandører samt opfølgning på dette, herunder intern kommunikation med flyselskaber og leverandører. Derudover sendes der rejsedokumenter til vores kunder, f.eks. fakturaer, bekræftelser og servicebreve.

Hverdagen er altså præget af administrative arbejdsopgaver, som kræver overblik og fokus på detaljen. Du vil desuden i dagligdagen arbejde tæt sammen med dine kollegaer i henholdsvis salg og kundesupport. I rollen vil der som udgangspunkt ikke være nogen kundekontakt, da den daglige kommunikation med kunder på e-mail og telefon varetages af salgsteamet.

kvalifikationer


Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, da det er din erhvervserfaring, som er afgørende for os. Vi forestiller os, at du har 2-5 års erfaring fra en koordinatorrolle i rejsebranchen. Du kan have siddet som rejsekonsulent, booker eller lignende stilling i rejsebranchen. Det essentielle er, at du har erfaring med ovenstående bookingopgaver.

Det er et krav, at du har erfaring med GDS – erfaring med Amadeus vil desuden være en stor fordel. Derudover taler og skriver du engelsk på højt niveau.

Som person er du serviceminded, forandringsvillig og arbejder detaljeorienteret og kvalitetsbevidst. Som profil trives med at arbejde struktureret efter allerede etablerede processer og procedurer. Derudover er du en god skriftlig kommunikator, da størstedelen af kommunikationen foregår skriftligt.

Da branchen i høj grad er sæsonpræget, er det væsentligt, at du har evnen og lysten til at arbejde i et solidt tempo og ekstra timer, når det er nødvendigt.

der tilbydes



•En konsolideret virksomhed med solid indtjening
•At blive en del af en kreativ, omstillingsparat og kundeorienteret kultur med personligt ansvar
•Godt og professionelt arbejdsmiljø med en uformel tone, hvor man har respekt for hinandens forskelligheder og kompetencer
•En virksomhed med en klar forretningsstrategi
•Et team af motiverede og entusiastiske kolleger

Timetallet kan ligge mellem 32-37 timer.

Løn tilbydes efter kvalifikationer og forhandles individuelt. Virksomheden har en attraktiv ordning med flekstid og afspadsering.

ansøg



Denne proces varetages af randstad, og alle henvendelser bedes rettet hertil.

om randstad


Hos randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.
randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Århus C

Lignende jobs

  • Øvrige i Brabrand

    Fri kontakt
    Har du erfaring med at rådgive og udvikle samarbejdspartnere? Kan du udvikle kommercielt på eksisterende partnerskaber? Har du en sund forretningsforståelse? Så er her en spændende mulighed som Partnerkonsulent hos CAC Fleet, en afdeling af Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN.
    • Øvrige
    • Brabrand
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Are you our next Partnership Intern? Do you have a passion for diving into partnership sales and marketing? We're seeking a dedicated individual to join our team and assist our Partnership Mana..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Hasselager

    At være en dygtig asfaltarbejder – det skal man være stolt af.Vi sætter stor pris på de kollegaer, der hver dag er med til at forbedre forholdene for gående, cyklister og trafikanter.Har du..
    • Øvrige
    • Hasselager
    Få mere info
  • Øvrige i Viby J

    Ønsker du at arbejde med løsninger og teknologi, som bidrager til den grønne omstilling? Og vil du være en del af en ambitiøs og professionel IT-organisation, hvor fleksibilitet og trivsel har afgø..
    • Øvrige
    • Viby J
    Få mere info