Rekrutteringsfirma

MEDLEMSSERVICEKOORDINATOR

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Solrød Strand

Stillingen som medlemsservicekoordinator indeholder mange forskellige opgaver og funktioner, men fællesnævneren for dem alle er god, smilende og medmenneskelig service. Vi leder derfor ikke efter konkrete erfaringer, men efter det rette menneske med de rette kompetencer.

Som medlemsservicekoordinator bliver du ansat i Danmarks medlemsdemokratiske drikkevandsforening, hvis formål er at sætte aftryk på den grønne omstilling. Rent drikkevand er et privilegie, og det er af afgørende betydning, at landets vandværker har de bedste forudsætninger for kontinuerligt at fremme den grønne omstilling og derved sikre de gode løsninger for at bevare vores rene drikkevand. Hver dag er dét vores hovedfokus som brancheorganisation for vores godt 1.700 vandværksmedlemmer og mere end 300 virksomhedsmedlemmer, som både er lokale, nationale og internationale virksomheder. Nu har du mulighed for at blive en del af holdet som vores nye medlemsservicekoordinator.

Din rolle er uundværlig for både dine kommende kolleger og alle Danske Vandværkers medlemmer. Du sørger for opdateringer af vores medlemsdatabase og andre relaterbare databaser, du tager godt imod vores gæster, også dem, som ringer, du får pakket og sendt, når der er bestillinger af vores produkter på vores webshop, og så er du også den, der ofte vil blive spurgt om at løfte de ad hoc-opgaver, som altid opstår i en lille organisation, og som er nødvendige for, at alle hjulene kører rundt.

Danske Vandværker er en lille organisation på ca. 20 kompetente ansatte, med et miljø, der præges af høj faglig viden og indsigt og med stor lyst og vilje til samt nysgerrighed på at hjælpe hinanden og vidensdele.

Vi søger en kollega, der kan tage et selvstændigt ansvar og har en serviceminded tilgang i sit DNA. Vi søger en, som både er struktureret og systematisk, og som har gode administrative kompetencer.

Kontakt gerne økonomichef Michael Hovmand på tlf. 5613 0337 eller chefkonsulent i Genitor Mia Hvilshøj på tlf. 2245 1576 for at høre mere.

Ansøgningsfristen er søndag den 5. marts 2023.

Forventet tiltrædelse er den 1. maj 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Solrød Strand.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Administrativ medarbejder
  • Solrød Strand

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i København

    Fri kontakt
    Elskede du at arbejde i Excel i gymnasiet? Drømmer du om at kickstarte en karriere inden for mediebranchen? Er du god til at tænke fremad og hele tiden være et skridt foran? Så er det måske lige dig, vi søger!
    • Administrativ medarbejder
    • København
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder (elev) i København N

    Vil du arbejde med salg uden de lange åbningstider?Vi søger ambitiøse elever til vores afdeling i Sønderborg, der vil arbejde med salg baseret på kunderelationer. Så hvis du vil være Solars næs..
    • Administrativ medarbejder
    • København N
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Søborg

    Are you passionate about organisational change management (OCM)? Are you an experienced organisational change and stakeholder manager? Do you have strong experience translating strategy and digital..
    • Administrativ medarbejder
    • Søborg
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Søborg

    Can you make a difference in drug development through data? We offer an opportunity to use your experience from working with data, your clinical and research knowledge, your analytical skills, your..
    • Administrativ medarbejder
    • Søborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Solrød Strand

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Solrød Strand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
2. april 2024 1
1. april 2024 1
31. marts 2024 1
30. marts 2024 1
29. marts 2024 1
28. marts 2024 1
27. marts 2024 1
26. marts 2024 1
25. marts 2024 1