2 familiebehandlere til [xxxxx]s Familiehus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du interesseret i at arbejde med børnefamilier med komplekse problemstillinger, og har du lyst til at være en del af en hverdag, hvor høj faglighed, kreativitet og samarbejde vægtes i tæt samspil med kompetente og omsorgsfulde kollegaer? Så er du måske vores nye kollega!

Om Herlev Familiehus
Herlev Familiehus er et levende hus med 18 dygtige familiebehandlere med forskellige faglige baggrunde. Vi har til huse i lokaler tæt på Herlev Centrum med plads til gruppeforløb, samtaler, familieaktiviteter m.m. I huset løfter vi opgaver fra tidlig forebyggelse til intensive indsatser hos familier, der er tæt på anbringelse af deres barn. Vi søger specifikt to erfarne og kompetente familiebehandlere i hvert deres team.

Vi arbejder højt på indsatstrappen eller lige før anbringelse, ligesom vi også arbejder med forældre omkring hjemgivelse af deres barn/ung. Vi har stor opmærksomhed på den fysiske og psykologiske sikkerhed omkring barnet i tæt samarbejde med Børne-, Unge- og Familierådgivningen.

Om jobbet
Du skal have lyst til at arbejde i familiernes hjem, og du skal kunne arbejde fleksibelt ud fra opgavens mål og handleplan, Det betyder, at du skal kunne mødes med familierne, der hvor deres udfordringer er størst, for at understøtte dem i at øge deres mestringsniveau. Det kan både være morgen og aften. Du skal også kunne veksle mellem konkret vejledning, familieaktiviteter, behandling og at skabe udvikling i dagligdags situationer med familien. I det ene team: Familieliv har vi flere timer til den enkelte familie, hvilket muliggør fordybelse og stor fleksibilitet i opgaveløsningen.

Vi arbejder aktivt med at etablere eller udbygge samarbejde med familiens private og professionelle netværk, og ser netværket som en ressource for familien. Teamet er en væsentlig faktor for at vi kan løse disse opgaver, og vi skaber makkerskaber på kryds og tværs både internt og tværfagligt i kommunen. I de understøttende fora ser vi også på den læring, vi kontinuerligt kan trække ud af vores behandlingsforløb. Alle i Familiehuset arbejder med FIT, og vi inspireres af dialogisk praksis samt LØFT.

Herlev er en mindre kommune, hvor gode idéer hurtigt kan iværksættes til gavn for familierne. Vi arbejder på tværs af faggrænser og med kollegaer i alle hjørner af kommunen. Det er med til at skabe arbejdsglæde for os og de bedste resultater for familien.

Du vil få ekstern supervision, ledelsesmæssig- og kollegial sparring samt deltage i behandlingskonferencer og FIT supervision.

I Herlev Familiehus har du stor indflydelse på planlægningen af eget arbejdsliv. Vi møder hinanden med tillid og åbenhed. Vi kan lide at være sammen og holder af at mødes til sociale arrangementer.

Om dig
Vi forestiller os, at du:
  • er pædagog, psykolog, socialrådgiver, lærer eller lignende med familieterapeutisk eller anden relevant efter- eller videreuddannelse.
  • har erfaring med familiebehandling.
  • har lyst til at lære.
  • er vant til at arbejde med FIT eller indstillet på at skulle det.
  • kan bevare roen og overblikket selv i akutte og tilspidsede situationer.
  • kan modtage og give sparring samt søge hjælp når det er nødvendigt.
  • er ressourcefokuseret, anerkendende og møder det enkelte menneske med åbenhed og nysgerrighed.
  • er positiv, vedholdende, ansvarlig og kreativ.
  • er omsorgsfuld, nænsom og tålmodig.
  • kan kommunikere klart og tydeligt, både mundtligt og skriftligt.
  • tænker i tværgående løsninger og kan bygge bro mellem aktører omkring en familie.
  • er indstillet på skiftende arbejdstider: morgen, dag og aften primært på hverdage.


Løn og ansættelsesvilkår
Stillingerne er på 37 timer, og vi ønsker stillingerne besat pr. den 1. april 2023.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Vi indhenter børneattest og udvidet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

Ansøgning
Ansøgningsfristen er den 20. februar 2023. Ansættelsessamtalerne forventes afholdt i onsdag den 22. februar 2023 og 2. samtale fredag den 24. februar 2023.

Har du spørgsmål?
Du kan læse mere om kommunens børne og ungepolitik på herlev.dk.

Du er velkommen til at kontakte faglig leder af Familiebehandlingen, Heidi Krogh 5133 1355.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Herlev
  • Mandag den 20. februar 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver (studiejob) i Ballerup

    Vi tager dig med på en vækstrejse inden for sundhedsområdet! Hvem ved, om dette bliver din faste arbejdsplads efter endt uddannelse? Vi er en virksomhed, der arbejder for både private- som offent..
    • Socialrådgiver
    • Ballerup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Taastrup

    Socialrådgiver søges til organisation/virksomhed i 2630 Taastrup
    • Socialrådgiver
    • Taastrup
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Brøndby

    Velkommen til SpecialrådgivningenDa vores kollega har valgt at gå på pension, søger vi en socialrådgiver/-formidler 37 timer pr. uge hurtigst muligtDrømmer du om at arbejde inden for det sp..
    • Socialrådgiver
    • Brøndby
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Herlev

    Vi søger en børne- og ungerådgiver til en fast stilling med opstart den 1. juni 2024 eller snarest derefter. Det her kendetegner vores kommende kollegaDu vægter tværprofessionelt samarbejde..
    • Socialrådgiver
    • Herlev
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som socialrådgivere i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte socialrådgiver i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal socialrådgivere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte socialrådgivere over tid

Dato Alle jobs som socialrådgivere
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1