Biblioteksformidler til LollandBibliotekerne

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nakskov

Vi søger snarest en initiativrig og udadvendt formidler, der - sammen med gode og engagerede kolleger – kan se sig selv bidrage med at styrke og udvikle biblioteket på væsentlige dagsordener som litteratur, viden og dannelse. Vil du være med til at give bud på, hvordan bibliotekets tilbud bedst matcher fremtidens behov? Så vil vi gerne i dialog med dig!

Biblioteket er i en transformationsproces – vi har brug for dit bidrag


På LollandBibliotekerne har vi i de seneste år lagt kræfter i at opbygge en stærk projektkultur og i at etablere tætte relationer til samarbejdspartnere, som sammen med os vil være med til at løfte nogle af de store samfunds- og biblioteksdagsordener. Det er vi langt med, og vi vil derfor gerne skridtet videre i opbygningen af nye kompetencer på biblioteket.

Vi er nu især nysgerrige efter, om der findes ildsjæle, der har lyst til – og flair for – at udvikle biblioteket til et sted, som naturligt tager teten, når der sammen med borgerne skal udvikles nye kulturelle aktiviteter eller skabes rammer for allerede eksisterende aktiviteter, som mangler en lokal fysisk forankring. Vi drømmer om et bibliotek med en bred vifte af brugerdrevne aktiviteter, og du kan få chancen for at være med til at bygge det op.

Vi kigger samtidig efter dig, der synes det kunne være spændende at være med til at udvikle en ny strategi for, hvordan biblioteket skal bruge de mange muligheder for digital formidling af biblioteket bedst. Vi har netop taget hul på arbejdet, og du kan altså nå at være med fra starten. Skal vi satse på en bred vifte af digitale platforme til formidling af samlingen? Skal vi streame flere af vores arrangementer? Hvordan sikrer vi fortsat at biblioteket – måske sammen med Borgerservice – yder relevant hjælp til selvhjælp for de borgere, som har brug for en hånd i den digitale verden?

Synes du, at det kunne være spændende at tage del i denne – eller dele af denne udvikling og har du lyst til sammen med os at udforske, hvilke veje, der kunne være at gå, så er vi meget interesserede i at høre fra dig.

Du vil trives godt hos os, hvis du:


  • Er udadvendt og kommunikerer ubesværet med både børn, unge og voksne
  • Formår at skabe relationer og opbygge netværk
  • Arbejder selvstændigt og følger opgaverne til dørs
  • Har sikkert blik for sammenhænge og helheder
  • Er optaget af at være med til at definere folkebibliotekets rolle i samfundet

Vi kan tilbyde dig:


  • Et job med gode faglige og personlige udviklingsmuligheder
  • En dagligdag med spændende og vekslende arbejdsopgaver
  • En fleksibel og rummelig arbejdsplads med ”højt til loftet”
  • Kolleger og ledelse, der er engagerede i og arbejder for bibliotekets transformation
  • Mulighed for at aftale hjemmearbejde

Med afsæt i, hvad du kommer med, vil vi – uanset om du har biblioteks erfaring eller ej – bestræbe os på at skære opgaverne til, så de passer godt til dig. En tryg indføring i bibliotekets daglige driftsopgaver, som du også kommer til at tage del i, sørger vi selvfølgelig også for.

Om jobbet i øvrigt


Lolland Kommune har biblioteker i Nakskov, Maribo og Rødbyhavn. I vores nye interne organisering er ansvaret for arbejdsopgaverne fordelt i tre teams som henholdsvis har betegnelserne ”Fysiske materialer”, ”Læring og event” og ”Digitale tilbud”. Du vil blive tilknyttet et af de tre teams og skal derudover indgå i skemaet med biblioteksbetjening og vagter to til tre gange ugentligt på hverdage.

Borgerservice er en del af bibliotekerne i Nakskov og Maribo. Vi er i alt ca. 55 medarbejdere, hvoraf knapt halvdelen varetager biblioteksområdet. Bibliotek og Borgerservice fungerer godt sammen og arbejder i fællesskab på at gøre borgerne digitalt selvhjulpne og på at understøtte en stærk næste generation. Biblioteket prioriterer at sikre alle Lolland Kommunes borgere fri og lige adgang til kultur, viden, og læring samt bidrage til at styrke demokrati og medborgerskab.

Er du nysgerrig efter at vide, hvad lokalsamfundet har at byde på?


Vi vil også gerne høre fra ansøgere, der drømmer om at arbejde og bosætte sig i Lolland Kommune. Med en placering tæt på Tyskland, Sjælland og Fyn finder du Lolland, som byder på et livligt lokalsamfund med små idylliske købstæder, storslåede landskaber og naturoplevelser for alle.

Lolland Lever Livet (Lolland.dk)

Firstmover (Firstmover.nu)

Fleksible udlejningsregler (Lolland.dk)

Er det noget for dig?


Hvis du er interesseret i at høre mere, så er du meget velkommen til at kontakte souschef Helge Borum på 61 55 18 96 eller TR Jens Vejlstrup på 54 67 68 35.

Løn og ansættelsesforhold


Løn og ansættelse efter overenskomst og efter principperne om lokal løndannelse.

Arbejdsstedet er som udgangspunkt biblioteket i Nakskov, men også med mulighed for brugerbetjening i biblioteket i Maribo eller Rødbyhavn. Der er tale om en fast stilling på fuld tid (37 t/u). Det er absolut en fordel, hvis du har kørekort og er indstillet på at benytte egen bil.

Der vil inden ansættelse blive rekvireret børneattest.

Ansøgningsproces



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Bibliotekar", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nakskov.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Bibliotekar
  • Nakskov
  • Tirsdag den 21. februar 2023

Statistik over udbudte jobs som bibliotekarer i Nakskov

Herunder ser du udviklingen i udbudte bibliotekar i Nakskov over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal bibliotekarer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte bibliotekarer over tid

Dato Alle jobs som bibliotekarer
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0
19. marts 2024 0