PPR-psykolog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Struer

PPR-psykolog
I Struer Kommune har vi barnets udviklings- og læringsmuligheder i fællesskabet i fokus. Vi tror på, at de rette rammer, den rette tilgang og den rigtige indsats kan sikre, at alle børn trives og udvikler sig med tillid til egne muligheder og lyst til at lære og forstå verden i et gensidigt samspil. Vi har derfor i PPR fokus på tidlige indsatser med udgangspunkt i barnets kontekst og de muligheder, omgivelserne og de nære voksne har for at understøtte barnets gode udvikling.

Stillingen

På baggrund af organisatoriske ændringer søger vi en ny kollega med psykologfaglig baggrund, som vil være en del af vores lille, velfungerende afdeling. Vi søger en kollega, som kan genkende sig selv i ovenstående fokus. Stillingen er på fuld tid medmindre andet aftales. Vi søger en psykolog med kendskab til og erfaring fra PPR-arbejdet og gerne en, der har erfaringer med rådgivning og vejledning ind i den pædagogiske og didaktiske virkelighed. Vores nye kollega skal befinde sig godt i det pædagogiske felt, være en fagligt stærk sparringspartner og samtidig turde udfordre konstruktivt såvel de professionelle medarbejdere i dagtilbud og skoler som kollegerne i det samlede børne- og ungeområde. Da det også er en PPR-opgave at lave pædagogiske psykologiske vurderinger er det en forudsætning for at søge stillingen, at du er uddannet psykolog og kan lave psykologiske udredninger.

Personen

Opgaverne forudsætter, at du på en og samme tid er en selvstændig og selvledende person, men samtidig også fagligt bevidst og orienteret mod samarbejdet. Du trives i en hverdag præget af uforudsigelighed, komplekse opgaver og høj efterspørgsel og evner samtidig at bevare ro, overblik og levere solid opgaveløsning. Du kan arbejde konsultativt og procesorienteret med fokus på opgaven og mulighederne og samtidig balancere ansvar og loyalitet i forhold til den kommunale organisation og PPRs kerneopgave. En del af arbejdet i PPR handler om dokumentation, så det er ydermere et krav, at du kan udtrykke dig tydeligt og fagligt velfunderet i både skrift og tale.

Rammerne

PPR Struer er en del af det samlede børne- og ungeområde, som udover PPR også rummer sundhedsplejen, familierådgivning, familiebehandling, en stabsfunktion samt skoler og dagtilbud. I PPR er der ansat 5 psykologer, 2 ergoterapeuter, 1 fraværskonsulent samt 2 tale-/hørekonsulenter. Centret er kendetegnet ved et fagligt stærkt og tværgående samarbejde, hvor muligheder og løsninger skabes i et nært samarbejde med andre relevante kolleger og så tæt på barnets hverdag som muligt. Arbejdsmiljøet er præget af rummelighed, kreativitet og godt humør. Vi kender hinanden og står sammen om den gode og kvalitative opgaveløsning. Som psykolog får du mulighed for at indgå i den fælles interne supervision i psykologgruppen. Vi tilbyder desuden, såfremt du endnu ikke er autoriseret, en supervisionsaftale.

Organisationen
I Struer Kommune er det opgaven, der sætter holdet. Det er din faglighed og gode dømmekraft, der skal være fundamentet for det samspil, du skaber med borgeren og virksomhederne. Sammen skaber vi stærke partnerskaber og er fælles om at udvikle fremtidens velfærd. Men hvad er fremtidens velfærd? Vi har ikke svarene alene. Derfor skal vi have medarbejdere, der sætter spørgsmålstegn og borgere og virksomheder, som udfordrer. Vi stiller krav til os selv, men vi forventer ligeledes noget af borgerne og virksomhederne. Gode løsninger kommer, når alle bidrager til fællesskabet.

Praktisk

Har ovenstående vakt din interesse, og har du mod på at blive vores nye kollega så send os en ansøgning. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte PPR-leder Pernille Skov på tlf. 29260558.

Det er nødvendigt for arbejdets udførelse, at du har kørekort og egen bil.

Læs mere om Struer Kommune

Lydens By
Vi er Lydens By. Lyden er en inspirationskilde til nye projekter og initiativer, der kan realisere kommunens vækstpotentialer og styrkepositioner til et lokalsamfund, som mennesker har lyst til at besøge, arbejde og bo i.

For os er det naturligt at vores byudvikling tager udgangspunkt i lyd, og vores kunstværker bruger lyden aktivt. Vi arbejder med, hvordan lyd påvirker livskvaliteten positivt hos demente, indlæring hos børn eller fraværet af lyd skaber arbejdsglæde.

Lyd er i vores DNA.Læs mere om vores visioner og strategier.

Går du med flyttetanker?
Du har lyst til at søge ovenstående stilling, men er lidt i tvivl om, hvilke muligheder du har for at flytte til? Måske er det nødvendigt, at din partner også finder job i området? Struer Kommune har en Tilflytterservice, hvor du eller din partner ganske gratis og uforpligtende kan få direkte og personlig hjælp, hvis du går med overvejelser om at flytte til Struer. Kontakt Tilflytterservice på [email protected] eller 96 84 87 94.

Du er også velkommen til at søge inspiration på www.flyttilstruer.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Psykolog", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Struer.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Psykolog
  • Struer
  • Torsdag den 23. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som psykologer i Struer

Herunder ser du udviklingen i udbudte psykolog i Struer over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal psykologer.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte psykologer over tid

Dato Alle jobs som psykologer
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0