It-sikkerhedsarkitekt med fokus på fremtidens it-løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du være en del af et godt sammentømret team, som er kendetegnet ved et højt kompetenceniveau, godt humør og sparring på tværs? Du kan se frem til et tæt samarbejde med såvel andre sikkerhedsarkitekter som cloud-, software- og infrastrukturarkitekter - og ikke mindst kolleger udenfor IT. Du har gode muligheder for at forme jobbet, og opgaverne er mangeartede men koncentreret om sikkerhedsarkitektur - med et primært fokus på at støtte et af koncernens store strategiske programmer og understøtte deres opbygning af en sikker platform.”Energinet er kernen i den danske forsyning af el og gas og er placeret som en vigtig del af den europæiske forsyningssikkerhed. Det gør Energinet til en af de mest samfundskritiske virksomheder, og vi har en vision om at være branchens bedste på cyber- og informationssikkerhed”.
Senior Manager Anders Jepsen.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne arbejde der, hvor du bedst kan løse dine opgaver og få hverdagen til at hænge sammen.Fokus på it-sikkerhed i tæt samarbejde med forretningenI afdelingen har vi kompetencer inden for hele spektret af cyber- og informationssikkerhed og et velfungerende samarbejde med hele vores organisation og eksterne samarbejdspartnere. Du deltager i vores forretningsprojekter, hvor du sikrer, at krav til cyber- og informationssikkerhed bliver godt implementeret.Dine væsentlige arbejdsopgaver bliver at:
  • Være sparringspartner for sikre og agile løsninger
  • Være frontløber på sikkerhedskrav til ny teknologi
  • Sikre et højt compliance-niveau ved intelligent anvendelse af teknologi, processer og værktøjer i tæt samarbejde med teknikere og forretningsejere
  • Udarbejde risikovurderinger og vejlede om håndtering af risici i projekter og drift.
  • Oversætte sikkerhedskrav til opnåelige delmål og roadmaps for en trinvis forankring af sikkerhedsniveauer
  • Skrive og dokumentere sikkerhedskrav
  • Fungere i en etableringsfase, hvor den tekniske platform med processer er under opbygning
  • ”Det er en kernekompetence for dig at kunne agere i en omskiftelig hverdag, hvor du tager beslutninger og omsætter standarder for cyber- og informationssikkerhed til forståelige og operationelle krav i driften eller projekter”.Samarbejdsorienteret it-profil, som sikrer fremdrift og skaber værdiDu er uddannet inden for IT eller har tilsvarende erhvervserfaring. Samtidig har du ideelt erfaring med it-sikkerhedsarbejde. Langvarig erfaring med cyber- og informationssikkerhed er dog ikke et krav.Derudover er det en fordel, hvis du kan sætte flueben ved flere af nedenstående færdigheder:
  • Erfaring med on-premises IT
  • Forståelse for enterprise-arkitektur
  • Forståelse for Cloud Native
  • Forståelse for OT-principper
  • Erfaring med risikostyring
  • Som person sætter du en ære i at holde dig orienteret omkring nye it-teknologier og metoder på it-sikkerhedsområdet. Du er løsningsorienteret og trives med at arbejde med komplekse problemstillinger, ligesom du kan håndtere og prioritere mange forskellige projekter og møder. Du kan interagere med mange kontaktflader og er god til at kommunikere og begrunde dine tekniske anbefalinger – til en ikke-teknisk modtager.Særlige forholdJobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Ansøgning og kontaktSend dit CV og andre relevante bilag via linket ”Ansøg job”. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning. Har du spørgsmål til jobbet, uddybende spørgsmål omkring arbejdsforhold og vilkår er du meget velkommen til at kontakte Senior Manager Anders Jepsen på tlf. +45 4051 0908. Har du spørgsmål til jobbets dagligdag og indhold, så kontakt Teamlead for Sikkerhedsarkitekterne Thomas Aagaard på tlf. +45 3092 3155.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet er en selvstændig offentlig virksomhed, der varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "IT-sikkerhedsspecialist", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • IT-sikkerhedsspecialist
    • Fredericia
    • Torsdag den 31. august 2023

    Lignende jobs

    • It-sikkerhedsspecialist i Sønderborg

      Stillingen som Technical Sales Application Engineer i TECHLINE vil bestå af en blanding af support og hands-on, som hovedsageligt vil foregå i vores tekniske supportafdeling, hvor vi sikrer, at kun..
      • IT-sikkerhedsspecialist
      • Sønderborg
      Få mere info
    • It-sikkerhedsspecialist i Hele Danmark

      At a glance At Brüel & Kjær Vibro, we pride ourselves on protecting and monitoring the world's most important machines. From hydrop..
      • IT-sikkerhedsspecialist
      • Hele Danmark
      Få mere info
    • It-sikkerhedsspecialist i Sydjylland

      Vil du være bindeled mellem organisationens systemejere, Databeskyttelsesrådgiveren, leverandører og Digitalisering? Kan du skabe overblik og synes du informationssikkerhed er spændende, så er du m..
      • IT-sikkerhedsspecialist
      • Sydjylland
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som it-sikkerhedsspecialister i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte it-sikkerhedsspecialist i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal it-sikkerhedsspecialister.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte it-sikkerhedsspecialister over tid

    Dato Alle jobs som it-sikkerhedsspecialister
    9. april 2024 1
    8. april 2024 1
    7. april 2024 1
    6. april 2024 1
    5. april 2024 1
    4. april 2024 1
    3. april 2024 1
    2. april 2024 1
    1. april 2024 1
    31. marts 2024 1
    30. marts 2024 1
    29. marts 2024 1
    28. marts 2024 1
    27. marts 2024 1
    26. marts 2024 1
    25. marts 2024 1