Uddannelsesleder til Læreruddannelsen Silkeborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

Da vores dygtige uddannelsesleder har valgt at gå på pension, søger vi pr. 1. maj 2023 en erfaren og udviklingsorienteret leder, der kan se muligheder, men også løse små og store problemer, tænke visionært og fortsætte den gode udvikling af Læreruddannelsen Silkeborg. En leder som både har forståelse for uddannelser, undervisning og studier – og også flair for økonomi og drift.

Opgaverne som uddannelsesleder er alsidige og spænder bredt – i overskrifter vil du få ansvar for og arbejde med:

  • Strategisk udvikling af Læreruddannelsen i VIA og det lokale udbudssted Nattergalevej 1
  • Undervisnings- og studieledelse – herunder arbejde med studieordninger, årsplaner, prøver og eksamen, fastholdelse, frafald m.m.
  • Personaleledelse og udvikling, medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde
  • Samarbejde med studerende, undervisere og studieadministrationen i dagligdagen samt med råd og udvalg
  • Kvalitetsarbejde, udarbejdelse af strategiske handleplaner
  • Rekruttering og markedsføring
  • Udarbejdelse af budgetter, opfølgning på regnskab m.m. i samarbejde med økonomipartner

Du bliver fuldtidsleder på stedet, men skal i det daglige samarbejde med pædagogisk leder, praktikleder og øvrige ledere på campus Silkeborg.

Du bliver desuden en del af ledelsesteamet for hele Læreruddannelsen i VIA, bestående af uddannelsesledere for Skive, Nørre Nissum (både læreruddannelse og hf) og Aarhus, økonomipartner, samt uddannelsesdekanen, som du refererer til.

Du vil desuden komme til at indgå i det nationale samarbejde omkring Læreruddannelsen i regi af Danske Professionshøjskoler og Læreruddannelsens Ledernetværk (LLN).

Vores forventninger til dig er at

  • du har erfaring med uddannelsesledelse og forståelse for både uddannelse og ledelse af undervisere/vidensmedarbejdere – herunder også forsknings- og udviklingsopgaver
  • du har en relevant uddannelse også gerne en lederuddannelse
  • du er både udviklingsorienteret og driftsikker
  • du er samarbejdsorienteret, en god kommunikator både mundtlig og på skrift, herunder være læreruddannelsen ansigt udadtil i medier og andre kommunikationsplatforme
  • du kan agere i stor kompleksitet og træffe beslutninger både hurtigt og langsomt – afstemt efter hvad konteksten kræver
  • du kan involvere og delegere i samarbejde med medarbejdere og studerende.

Om os
Læreruddannelsen Silkeborg er fysisk placeret Nattergalevej 1 med gode studiefaciliteter, herunder moderne undervisningslokaler og veludviklede faglokaler og har 600 studerende (ordinære og merit) og 35 undervisere.
Læreruddannelsen Silkeborg har en erfaren og engageret undervisergruppe, der har et godt samarbejde i det daglige. Der er desuden et meget stærkt samarbejde med lokale skoler omkring praktik og praksis i de omkringliggende kommuner.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Hovedarbejdssted vil som udgangspunkt være på Nattergalevej 1, Silkeborg. Der må forventes en del aktiviteter i hele Region Midtjylland, hvorfor kørekort og egen bil er et krav.

Vi forventer tiltrædelse den 1. maj 2023. Den nuværende uddannelsesleder har sidste arbejdsdag 1. august 2023 – der er således nogle måneder til at sikre en god overlevering af opgaver.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesdekan Elsebeth Jensen på telefon 87 55 30 15.

Ansøgningsfrist
Deadline for ansøgning er 3. marts 2023.
Vi forventer at afholde samtaler d. 20. marts og 2. samtaler d. 24. marts. Du skal påregne tid til test d. 23. marts mellem de to samtalerunder.

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.
VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 30.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Quickpoint søger Souschef til Viborg som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af supe..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Vil du være med til at bidrage til den grønne omstilling i en virksomhed med en særdeles ambitiøs agenda? Vil du stå i spidsen for opbyggelse af en strategisk og compliant indkøbsfunktion, der skal..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Fri kontakt
    Vi søger en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel. Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Silkeborg

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Silkeborg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 5
15. april 2024 6
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 7
11. april 2024 7
10. april 2024 9
9. april 2024 11
8. april 2024 11
7. april 2024 12
6. april 2024 12
5. april 2024 11
4. april 2024 11
3. april 2024 10
2. april 2024 8
1. april 2024 8
31. marts 2024 9
30. marts 2024 9
29. marts 2024 9
28. marts 2024 9
27. marts 2024 9
26. marts 2024 9
25. marts 2024 8