Ejendomsservicetekniker til [xxxxx] Nyholm

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Har du hænderne skruet rigtigt på, masser af teknisk snilde og et stort servicegen og vil du være en del af en større udvikling i Forsvaret inden for etablissementsdrift og Facility management?

Så har vi lige nu en spændende stilling på etablissementspartnerelementer Nyholm, hvor du kan være med til at præge udviklingen, og hvor du får mulighed for at gøre en konkret forskel for dine kolleger, hver dag du går på arbejde.

Om os

FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder i hele landet.

Vi leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet.

Vi sikrer varme og vand, udfører bygningsvedligeholdelse og mindre reparationer, mindre opgaver ude på arealerne og meget, meget mere.

Mange af opgaverne løses af vores 28 etablissementspartnerelementer, der er fordelt på de største tjenestesteder i hele landet.

Her håndteres alt fra brugerhenvendelser og indkøb til arrangementsstøtte og bygningsvedligehold.
Tidligere har mange af disse opgaver været udført af en ekstern leverandør.

Om stillingen

Du bliver en af Ejendomsstyrelsens lokale repræsentanter. Du opbygger et indgående lokalkendskab til etablissementet, der gør at du kan yde en optimal ejendomsservice.

Vi leder efter ansøgere med forudgående kundskaber til arbejde med CTS, og herunder varme og vand tekniske anlæg.

Dine konkrete opgaver omfatter blandt andet:
- CTS, og herunder varme og vand tekniske anlæg - Driftsopgaver ude på arealet, bl.a. grønne områder
- Simpelt vedligehold af fredede bygninger
- Affaldshåndtering, indendørs og udendørs opgaver
- Mindre flytteopgaver, opstilling til arrangementer i mødefaciliteter
- Opfølgning på fejl, mangler og klager
- Ad hoc opgaver

Du assisterer ved gennemførelse af varemodtagelse og kontrollerer udførelsen af bestilte drifts- og vedligeholdelsesopgaver.

Du indgår i et team som fører tilsyn med ekstern leverandørs udførte arbejde og deltager i tilsyn, inspektion og kvalitetssikring. Da der i opstartsfasen vil være mange ting, der skal afklares og endnu ikke er på plads, må du være indstillet på, at opgaverne kan være meget forskelligartede og afvige fra ovenstående.

Om dig

Vi ser gerne, at du har en baggrund som ejendomsservicetekniker, og at du har erfaring inden for vedligehold af bygninger og tekniske installationer.

Du er vant til at bruge forskellige IT-værktøjer og mailsystemer. Du formulerer dig godt på dansk, både i skrift og tale, og har nemt ved at omgås andre mennesker. Du er udadvendt, har et godt humør og en god situationsfornemmelse.

Som person er du først og fremmest en god kollega, som værdsætter et godt samarbejde med dine kolleger og bidrager naturligt til fællesskabet. Du arbejder selvstændigt og har et stort servicegen.

Derudover er du proaktiv, tager ansvar for opgaverne og så går du gerne en ekstra mil for at finde løsningen på et problem eller en udfordring.

Det er et krav, at du har kørekort B.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du bliver ansat efter gældende organisationsaftale for Rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F).
Basislønnen som uddannet ejendomsservicetekniker er 25.591,37 kr. pr. måned. Har du ikke en uddannelse som ejendomsservicetekniker, sker ansættelse som specialarbejder med en basisløn på 23.193,71 kr. pr. måned.

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat under Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Allan Ejstrup på telefon 2076 1485

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent June Bastholm på telefon 3266 5470.

Ansøgningsfristen er 22. februar 2023. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen. Stillingen ønskes besat 1. april 2023, eller snarest muligt.

Vi beder dig søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og Facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner. FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk.
Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Blikkenslager", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Blikkenslager
  • Hjørring
  • Onsdag den 22. februar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som blikkenslagere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte blikkenslager i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal blikkenslagere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte blikkenslagere over tid

Dato Alle jobs som blikkenslagere
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0
24. marts 2024 0
23. marts 2024 0
22. marts 2024 0
21. marts 2024 0
20. marts 2024 0