Sofie Schnoor i Gentofte søger lagerassistent

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Gentofte

Vi søger en dedikeret & serviceminded lagerassistent, der vil være del af vores dygtige og engagerede team hos SOFIE SCHNOOR.

Hos SOFIE SCHNOOR er vi engagerede i at skabe et kreativt, inklusivt og ambitiøst arbejdsteam med masser af gå-på-mod. Stemningen hos os er altid god, vi er passionerede og positive mennesker der, trods travlhed i hverdagen, altid leverer kvalitet til vores kunder og har overskud til hinanden.

Lyder det som et team, du gerne vil være del af? Som lagerassistent hos os skal du kunne lide at arbejde selvstændigt og tage ansvar. Dine arbejdsopgaver vil blandt andet bestå i at pakke webordrer til ind- og udland, besvare kundehenvendelser på mail og telefon samt bestille og modtage lagervarer. Du vil yderligere være ansvarlig for strukturering og opfyldning af lageret i samarbejede med dine øvrige kollegaer.

Vi forventer, at du kan håndtere at have mange bolde i luften og er god til at strukturere din arbejdsdag. Du er omstillingsparat og trives i et miljø, hvor vi er åbne for forandringer og nye ideer. Vi forventer yderligere, at du er serviceminded og flydende i dansk og engelsk.

Vi ser gerne, at du kan identificere dig med vores univers. Du tager udfordringer med et smil, og du sætter en ære i at give den bedste service til vores kunder og samarbejdspartnere.

Hos SOFIE SCHNOOR er vi et team, vi bakker hinanden op, og vi tør tage chancer. Som lagerassistent hos os vil du få ansvar, og vi stoler på, at du kan løfte opgaven.

Kan du se dig selv i dette job?

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Tiltrædelse: hurtigst muligt eller efter aftale.

Send din ansøgning til [email protected] mrk. Lagerassistent

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt

Hvem er vi?

Vi er en virksomhed i rivende udvikling og vækst. Vi designer og forhandler vores to brands SOFIE SCHNOOR & PETIT BY SOFIE SCHNOOR i forretninger over hele Europa. Vi har 30 shop in shops i stormagasiner i Skandinavien samt tre egne conceptstores i Danmark. Vi er en kreativ virksomhed med en uformel tone og positiv energi. Vores dygtige team holder til i Gentofte, og vi glæder os til at byde en ny kollega velkommen!

Kilde: Dansk Mode & Textil


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Lagermedarbejder", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Gentofte.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Lagermedarbejder
  • Gentofte

Lignende jobs

  • Lagermedarbejder i Værløse

    Fri kontakt
    Har du erfaring med lagerarbejde? Har du truckcertifikat og evt. kendskab til svejsning? Er du frisk på at være med på aftenholdet fra kl. 14 til 22.30 hos en specialiseret produktionsvirksomhed med god energi og afvekslende opgaver?
    • Lagermedarbejder
    • Værløse
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Nordsjælland

    Kvalifikationer:Erfaring med lagerdrift og kendskab til ERP-systemer foretrækkesGod forståelse for administrative processer og ekstern kommunikationEvne til at arbejde selvstændigt og tage .
    • Lagermedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Nordsjælland

    Lagermedarbejder søges til organisation/virksomhed i Nordsjælland
    • Lagermedarbejder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Lagermedarbejder i Lynge

    Lagermedarbejder søges til organisation/virksomhed i 3540 Lynge
    • Lagermedarbejder
    • Lynge
    Få mere info