Direktionssekretær til Social- og Boligstyrelsen i Odense

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

Vi søger en dygtig sekretær til Social- og Boligstyrelsens direktionssekretariat, som kan bidrage positivt til at understøtte direktionens og chefgruppens arbejde.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et alsidigt job som sekretær for Social- og Boligstyrelsens direktion, hvor du sammen med kolleger skal koordinere og yde praktisk bistand til direktionen samt sikre, at hverdagen fungerer effektivt og smidigt. Du vil få alsidige opgaver i et team med fokus på kvalitet og fleksibilitet i opgaveløsningen, en uhøjtidelig tone og godt socialt fællesskab.

Stillingsbeskrivelse
Du får berøring med hele Social- og Boligstyrelsens direktion og chefgruppe og vil bl.a. komme til at arbejde med:

  • Sekretærbistand til direktionen, herunder ift. kalenderstyring og mødebookninger/-ændringer, planlægning af eksterne møder, koordinering af møder på tværs af styrelsens lokationer i Odense og København
  • Bestilling af mødeforplejning og bistand til direktionsmedlemmerne ifm. planlægning og afregning af rejser, udgifter mv.
  • Opgaver forbundet med direktionens deltagelse på konferencer, seminarer mv.
  • Udarbejdelse af daglige mødemapper til direktionsmedlemmerne
  • Håndtering af elektroniske postkasser, journalisering og ESDH-system
  • Bistand til planlægning af styrelsesarrangementer, fx personaledag, DHL og løbende fællesmøder (både fysiske og virtuelle)
  • Opgaver ifm. rekruttering til chefstillinger i styrelsen
  • Generel administrativ understøttelse af Direktionssekretariatets opgaveløsning, herunder fx i forbindelse med rekrutteringer og modtagelse af nye medarbejdere (bestilling af IT-udstyr, velkomstbuketter og velkomstmorgenmad, udarbejdelse af introprogrammer osv.)
  • Opgaver vedr. intranet og hjemmeside.

Du vil hovedsageligt fungere som sekretær for direktionen, men skal også være indstillet på at kunne indtræde som sekretær for chefgruppen i et eller flere af styrelsens kontorer, hvis der opstår behov for det i perioder eller i kombination med arbejdet i Direktionssekretariatet.

Din profil
Vi forventer, at du har en relevant administrativ uddannelse, og det vil være en fordel, hvis du har erfaring med direktions- eller ledelsesbetjening fra en statslig eller offentlig politisk styret organisation.

Vi søger desuden en kollega, der er imødekommende, udpræget servicemindet, og som kan samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere. Du forventes at være god til at skabe overblik, planlægge og arbejde struktureret på en arbejdsplads, hvor der kan være mange bolde i luften, og hvor arbejdsdagen kan se anderledes ud, end den var planlagt.

Du kan lide at have indflydelse på egen opgaveløsning, som stiller krav til dine evner til at prioritere opgaverne, udarbejde effektive løsninger på egen hånd og søge sparring ved behov. Du vil samtidigt indgå i et tæt samarbejde med Direktionssekretariatets øvrige medarbejdere om at understøtte såvel direktion som chefgruppe i deres arbejde.

Desuden lægger vi vægt på, at du som person:

  • Er imødekommende og løsningsorienteret
  • Fungerer godt både i samarbejder og i den selvstændige opgaveløsning
  • Har øje for optimering og udvikling
  • Er struktureret og kvalitetsbevidst.

Om Direktionssekretariatet
Du vil blive en del af Direktionssekretariatet, der i alt tæller 14 medarbejdere og en leder. Direktionssekretariatets opgaver spænder fra direktionsbetjening og koordineringsopgaver på tværs af styrelsen og eksterne samarbejdsparter til opgaver vedr. presse og kommunikation.

Om Social- og Boligstyrelsen
Social- og Boligstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Social- og Boligstyrelsens hovedsæde ligger i Odense. Social- og Boligstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse senest d. 1. maj 2023.

Din stillingsbetegnelse vil afhænge af dine uddannelsesmæssige kvalifikationer, og lønnen fastsættes ud fra erfaring og kompetencer. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante organisation.

Hvis vi tilbyder dig stillingen, vil du blive bedt om at sende en privat straffeattest til vurdering af, om du kan ansættes. Ansættelse er således betinget af både fremlæggelse af straffeattesten og af tilfredsstillende oplysninger i attesten.

Stillingens ansættelsesområde er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Boligstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.sbst.dk. Der er ansøgningsfrist den 1. marts 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 10 - 12. Der vil evt. indgå et testforløb.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Social- og Boligstyrelsen ved at kontakte leder Lone Pedersen på [email protected] eller på telefon 23 45 71 39.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Direktionssekretær", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Direktionssekretær
  • Odense
  • Onsdag den 01. marts 2023

Værd at vide når du søger job som direktionssekretær i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.