Praktikant til Indkøb, efteråret 2023

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Skal du være NORMALs indkøbspraktikant i efteråret 2023? Så læs med her!

Vi åbnede den første butik i Silkeborg i april 2013, og siden da er det gået rigtig stærkt! Vi har nu over 460 butikker fordelt på 7 markeder, og der er mange flere butikker på vej! Derfor søger vi en praktikant til vores indkøbsteam, som kan hjælpe med flere forskellige opgaver og være et vigtigt bindeled til vores butikker.

Som praktikant i Indkøb, får du din daglige gang på vores kontor i Skanderborg (kun en hurtig togtur fra Aarhus), og bliver en del af et team på ca. 40 kollegaer. Du får hurtigt ansvar for dine egne opgaver og kommer til at indgå på lige fod med resten af indkøbsteamet. Dine opgaver bliver et mix af faste opgaver og ad hoc-opgaver.

Du vil blive involveret i opgaver omkring:

  • Vareflow til nye butikker
  • Prisrettelser
  • Salgsopfølgning
  • Daglige driftsopgaver

Derudover vil du få mulighed for at deltage i leverandørforhandlinger og foretage kategorianalyser samt udvælge nye produkter i samarbejde med indkøberne. Du vil derfor få et rigtig godt indblik i alle arbejdsopgaver i en indkøbsafdeling.

I forhold til hovedopgaven vil der være mulighed for selv at påvirke emnet, og vi hjælper naturligvis med relevant sparring i arbejdet med opgaven.

Tidsmæssigt er praktikperioden ideelt 5-6 måneder, så udarbejdelsen af opgaven kan blive en del af dine daglige arbejdsopgaver.

Om dig:
Du kaster dig ud i opgaverne fyldt med gå-på-mod og er nysgerrig på at lære, hvad det vil sige at være en del af et indkøbsteam. Du er pligtopfyldende, flittig og møder på arbejde med et smil på læben. Du er serviceminded og forstår, at vores vigtigste opgave er at gøre NORMAL til det bedste sted at handle sine dagligvarer.

Kontakt og ansøgning
Hvis du har lyst til at blive praktikant i Indkøb, så send din ansøgning og CV hurtigst muligt. Vi afholder løbende interviews og ansætter, når vi har fundet den rette.

For yderligere spørgsmål, kontakt Camilla Storm på tlf. +45 25 41 26 65 eller [email protected].

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Indkøber", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Indkøber