Udstyrsansvarlig med flair for IT & Automation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Måløv

Bliver du motiveret af at arbejde med moderne fuldautomatiseret pakkelinjer og trives du i et miljø med stor teknisk faglighed? Vil du med på en spændende rejse samt være med til at sikre stabile forsyninger af vores banebrydende GLP-1 tablet til vores kunder? Så er det lige netop dig, vi søger. I Oral Finished Products (OFP) leder vi efter en ny kollega, som ønsker at blive en del af vores Equipment Support team i vores Pack & Warehouse afdeling i Måløv. Om du er næsten nyuddannet ingeniør eller maskinmester, eller har flere års erfaring, så vil vi gerne høre fra dig. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder. Om stillingen
Dette er en spændende mulighed for at udvikle sig fagligt og menneskeligt. Du vil blive en del af en stimulerede arbejdsplads, med spændende opgaver, engagerede kollegaer og høje standarder. At sikre den daglige drift er i fokus, alt imens vi kontinuerligt arbejder med forbedringer, som forbedrer vores performance. Arbejdsopgaverne vil omfatte:
• Supportere produktionen og teknikkerne for at vi sikrer højst mulig stabilitet på vores pakkelinje
• Opretholde den validerede stand på linjen og sikre stabil produktion med høj kapacitetsudnyttelse
• Deltage i systematisk problemløsning for at sikre, at de korrigerende handlinger gør, at vi ikke ser de samme problemer igen
• Foretage løbende forbedringer for at sikre, at vi er klar til fremtidens behov
• Bruge din viden om IT/Automation for at sikre validerede og robuste løsninger
• Arbejde tæt sammen med andre udstyrsansvarlige og faggrupper på tværs af teams og baggrunde Der vil være stor variation i opgaverne, så fleksibilitet er en nøgleegenskab, og du skal være motiveret for at drive processen og opgaverne i den rigtige retning. Du vil være omgivet af yderst kompetente kollegaer og du vil have gode muligheder for sparring og støtte. Kvalifikationer Vi forventer at du:
• Har en teknisk baggrund som maskinmester, maskin- eller IT/automations ingeniør eller håndværker med relevant erfaring
• Det er en fordel, men ikke en forudsætning, hvis du har praktisk GMP erfaring indenfor en produktionsvirksomhed
• Brænder for at arbejde med drift og kvalificering af en højteknologisk pakkelinje
• Har arbejdet med systematisk problemløsning og forbedringer for at løse kapacitetsudfordringer
• Besidder teknisk og IT/automationsmæssig forståelse og interesse (Din oplæring i jobbet vil blive planlagt i forhold til dit erfaringsniveau) Som person er du en problemløser, og du drives af et dynamisk miljø, hvor der altid er et problem at løse eller opgaver at kaste sig over. Du er nysgerrig af natur i forhold til at forstå vores processer, og du foretrækker at arbejde i et dynamisk produktionsmiljø, hvor sikring af den daglige drift er førsteprioritet. Du formår at træffe hurtige beslutninger på gulvet uden at kompromittere kvalitet, arbejdsmiljø eller det gode samarbejde. Sidst men ikke mindst tager du ansvar, er serviceminded og agerer proaktivt ift. til kolleger og leverancer.
Om afdelingen Du vil blive en del af OFP F1 Pack & Warehouse afdelingen, som består af ca. 100 medarbejdere fordelt på 6 teams. Vi er ansvarlige for produktionsprocesserne: Primær pak, sekundær pak, lager og shipping. Vi har store ambitioner for fremtiden og arbejder hårdt på at få vores nye produkt succesfuldt på markedet. Vi lykkes i fællesskab og stræber efter at være på forkant med udviklingen inden for bl.a. teknologi, systemer og processer. Om Novo Nordisk I Novo Nordisk er det dine evner, dit engagement og dine ambitioner, der hjælper os med at forbedre mange menneskers liv. Vi tilbyder dig muligheden for at arbejde sammen med talentfulde kollegaer, og vi tilbyder dig en lang række muligheder for professionelle og personlig udvikling. Kontakt For yderligere informationer venligst kontakt Thomas Bekker på telefon +45 3077 6623. Ansøgningsfrist 19. marts 2023. Vi holder løbende samtaler, og vi opfordrer dig derfor til at sende din ansøgning afsted hurtigst muligt. Du behøver ikke at uploade en ansøgning, når du søger. I stedet vil vi bede dig om at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV. Vi vil også bede dig om ikke at indsætte et foto i dit CV, da det hjælper os til en bedre og mere fair proces.
Vi forpligter os til en inkluderende rekrutteringsproces og lige muligheder for alle vores jobansøgere.
Hos Novo Nordisk erkender vi, at det ikke længere er godt nok at stræbe efter at være den bedste virksomhed i verden. Vi er nødt til at stræbe efter at være den bedste virksomhed for verden. Og vi ved, at dette kun er muligt med talentfulde medarbejdere, der bidrager med forskellige perspektiver, baggrunde og kulturer. Vi forpligter os derfor til at skabe en inkluderende kultur, der fejrer den mangfoldighed vores medarbejdere repræsenterer, patienterne, og de samfund vi opererer i. Sammen ændrer vi liv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Måløv.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Måløv

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Måløv

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Måløv over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
22. april 2024 37
21. april 2024 37
20. april 2024 37
19. april 2024 36
18. april 2024 32
17. april 2024 31
16. april 2024 29
15. april 2024 31
14. april 2024 31
13. april 2024 33
12. april 2024 29
11. april 2024 26
10. april 2024 28
9. april 2024 27
8. april 2024 29
7. april 2024 40
6. april 2024 41
5. april 2024 39
4. april 2024 38
3. april 2024 36
2. april 2024 44
1. april 2024 50
31. marts 2024 53
30. marts 2024 53
29. marts 2024 51
28. marts 2024 48
27. marts 2024 48
26. marts 2024 45
25. marts 2024 40
24. marts 2024 41
23. marts 2024 41