Studentermedhjælper til forskningsprojektet NAVADA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du deltage i et forskningsprojekt? Er du nysgerrig på projektledelse og forskning? Så er du måske den studentermedhjælper, vi søger i forskningsprojektet Naturvidenskabelig almendannelse i dagtilbud (NAVADA).

Som studentermedhjælper i NAVADA vil du blive involveret i mange forskellige typer af opgaver, der alle understøtter projektet. Du vil både få opgaver, der har at gøre med projektunderstøttelse samt forskningsaktiviteter.

Om forskningsprojektet
Formålet med NAVADA er, i et samarbejde med pædagogisk personale, at udvikle science-pædagogiske lege- og læringsmiljøer i dagtilbud med fokus på at fremme børns nysgerrighed og undren over naturlige fænomener og støtte dem i at finde svar på denne undren. Ambitionen er at kombinere børns interesse for naturen og oplevelser i naturen med viden om, hvordan de kan være med til at passe godt på naturen.

I løbet af projektets femårige bevillingsperiode opbygges et nyt fælles og samlende videns- og forskningsmiljø, som har fokus på science, natur og bæredygtighed.

Projektet munder ud i en model for certificering, så dagtilbud fremadrettet kan blive certificeret som science-børnehaver.

Projektet er organisatorisk forankret på Institut for Pædagoguddannelse og er støttet af Novo Nordisk Fonden.

Om jobbet
I forskningsprojektet NAVADA søger vi en studentermedhjælper, som har mod på at stå med opgaver, der skal løses selvstændigt. Dine opgaver vil være forskelligartede, og der vil være mulighed for at få en bred portefølje af opgaver. Du vil understøtte projektlederen og komme tæt på projektledelse af et forskningsprojekt med selvstændige ansvarsområder, samt deltage i den praktiske gennemførsel af projektet og indgå i de forskningsfaglige aktiviteter.

Dine opgaver vil bl.a. omhandle at:
• deltage i forskningsaktiviteter, herunder gennemføre interviews, observationer og indsamle feltnoter
• planlægge og indkalde møderækker, som sikrer projektets faglige kvalitet
• opsætte og vedligeholde hjemmeside, samt producere indhold til denne
• planlægge og gennemføre seminarer og konferencer
• bearbejde spørgeskemabesvarelser.

Vi kan tilbyde:
• Deltagelse i et spændende forskningsprojekt
• Mulighed for at afprøve dine projektledelses- og videnskabelige kompetencer i praksis
• Et fællesskab af søde og dygtige kollegaer
• Gratis adgang til campusfaciliteter inkl. medarbejder fitness.

Om dig
Vi søger en studerende fra en samfundsvidenskabelig eller humanistisk videregående uddannelse, der har mindst to år tilbage af studiet. Vi forventer, at du:
• arbejder selvstændigt og systematisk
• formulerer dig godt på skrift
• er detaljeorienteret og grundig
• har teknisk flair og kan anvende programmer som fx Excel til databehandling
• har lyst til at løfte mange forskellige opgaver i en til tider hektisk hverdag
• det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i projekter, f.eks. fra studie, fritidsinteresser eller tidligere ansættelser.

Vi hjælper dig naturligvis godt i gang med dine opgaver og vi vil være i tæt kontakt om opgaver og opgaveløsningen. Du vil være en del af projektarbejdsgruppen og vil derfor være i kontakt med projektleder, faglig leder samt projektdeltagerne.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som studentermedhjælper med start den 1. april 2023. Arbejdstiden er 10 timer om ugen og fastlægges med fleksibilitet i forhold til dit studie.

Din ansættelse som studentermedhjælper sker i henhold til organisationsaftalen mellem HK/Stat og Skatteministeriet samt fællesoverenskomsten OAO.

Det er en betingelse, at du er studieaktiv på et videregående studie under hele ansættelsen. Timelønnen afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799, København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte konsulent Rikke Nissen Bækhus på tlf.: +45 41897397.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 22-03-2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 13.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • København V

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. VI TROR PÅ AT DU ER VORES NYE HOTELDIREKTØR. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye hoteldirektør på Scandic Webers.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 14. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye assisterende Restaurant Manager til Nordbo på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar og har ro i maven med det fulde overblik.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 4
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 4
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 3
26. marts 2024 2
25. marts 2024 3
24. marts 2024 2
23. marts 2024 2
22. marts 2024 3
21. marts 2024 2
20. marts 2024 2
19. marts 2024 2