VISO søger en erfaren socialfaglige konsulent med betydelig viden om udsatte børn og unge og deres familier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense

VISO udvider sine opgaver i forhold til specialrådgivning til kommunerne vedrørende adoption uden samtykke og søger derfor ny kollega.

Vi tilbyder én stilling i VISO i et stærkt tværfagligt miljø, hvor der er fokus på at udvikle rådgivningsopgaverne og med det fælles mål, at VISOs specialiserede viden kommer til gavn dér, hvor behovet er. Du vil blive en del af et team, som arbejder med en helhedsorienteret forståelse af målgruppen og med fokus på tværfaglige rådgivningsforløb.

Om stillingen
Som socialfaglig konsulent i VISOs Team Børn, Unge og Specialrådgivning vil dine opgaver bestå i, at:

  • behandle og forestå visitation af henvendelser til VISO om rådgivningsforløb
  • i samarbejde med vores specialister tilrettelægge og kvalitetssikre rådgivningsforløb gennem dialog med kommunerne
  • indgå i VISOs projektgruppe om adoption uden samtykke og bidrage til at løse VISOs forpligtelse på dette fagområde, herunder yde specialrådgivning, samt formidle viden og erfaring til landets kommuner om adoption uden samtykke
  • yde rådgivning og konsultativ bistand til VISOs brugere igennem vores telefonrådgivning
  • deltage i udviklings- og vidensarbejde i VISO og i Social- og Boligstyrelsens øvrige kontorer.

Din profil.

Du har en socialfaglig uddannelse eksempelvis som socialrådgiver, gerne suppleret med relevant efteruddannelse og erfaring med udsatte børn, unge og deres familier. Du har erfaring med myndighedsarbejde, viden om kvalitet i socialt arbejde på børneområdet og trives i en rådgivende rolle over for myndighedssagsbehandlere i kommuner.

Det er vigtigt for os, at du kan arbejde metodisk, systematisk, dataunderstøttet og evner at anvende din faglige dømmekraft og erfaring på en samarbejdsorienteret måde. Du skal være i stand til at skabe overblik i komplicerede problemstillinger og samarbejdsrelationer og kunne arbejde med at understøtte positiv forandring i omgivelserne omkring barnet/den unge.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har solid erhvervserfaring og opdateret faglig viden om VISOs målgrupper inden for udsatte børn, unge og deres familier, herunder erfaring på anbringelsesområdet og gerne kendskab til adoption uden samtykke
  • trives med selvstændige opgaver og kan arbejde fleksibelt
  • kan tage rollen som mødeleder i komplicerede og konfliktfyldte sager, kan kommunikere klart og samtidig være opmærksom på modtagerperspektivet og borgerinddragelse
  • er en holdspiller, som kan udvikle relationer, dele viden og kan samarbejde dialogorienteret internt og eksternt
  • kan have dialogen med specialisterne om faglige, administrative og økonomiske forhold
  • er vant til at arbejde analytisk og kan udarbejde skriftlige produkter af høj kvalitet.

Desuden lægger vi vægt på, at du

  • er i stand til at arbejde med et kompleks fagområde med stor politisk bevågenhed og agere inden for rammerne af god embedsmandsskik
  • kan identificere behov og bidrage til udviklingen af nye og effektive løsninger
  • er en særdeles stærk kommunikator – trives med og evner at tale for store forsamlinger
  • kan udvikle og optimere effektive arbejdsgange
  • kan vidensdele samt samarbejde godt internt og eksternt med forskellige fagprofiler
  • udviser initiativ, engagement og motivation både fagligt og socialt
  • er omstillingsparat, ambitiøs og fleksibel
  • bidrager til egen læring og udvikling
  • formidler mundtligt og skriftligt klart og præcist med overbevisning og troværdighed.

VISO og CMM
Den nationale videns- og specialrådgivningsorganisation (VISO) og Center mod Menneskehandel (CMM) er samlet i ét center og består af ca. 70 medarbejdere med forskellige faglige baggrunde. VISO har kontrakt med knap 70 landsdækkende leverandører, som er blandt landets dygtigste specialister, inden for specialrådgivning og udredning, i særligt komplekse sager på social- og specialundervisningsområdet.

Social- og Boligstyrelsen er en arbejdsplads med en spændende, relevant og travl hverdag, et stærkt kollegialt sammenhold, en uformel omgangstone og højt ambitionsniveau. Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med mulighed for hjemmearbejdsdage efter aftale. Social- og Boligstyrelsen er en pendlervenlig arbejdsplads med mange ansatte fra både Sjælland og Jylland og ligger under 10 minutters gang fra Odense Banegård.

Løn og ansættelsesvilkår
Der er tale om en fast fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. juni 2023.

Din stillingsbetegnelse vil afhænge af dine uddannelsesmæssige kvalifikationer og lønnen fastsættes ud fra erfaring og kompetencer. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og den relevante organisation.

Stillingens ansættelsesområde er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Social- og Boligstyrelsen, Edisonsvej 1, 5000 Odense C.

Ansøgningsfrist og afholdelse af samtaler
Du sender din ansøgning og relevant dokumentation (CV og eksamenspapirer) elektronisk via stillingsopslaget på vores hjemmeside www.sbst.dk. Der er ansøgningsfrist den 30. marts 2023.

Vi afholder 1. samtalerunde den 11. april 2023 og 2. samtalerunde den 19. april 2023. Ansøgere, der går videre til anden runde, skal forholde sig til en case og indgå i et testforløb.

Vil du vide mere?
Du kan få flere oplysninger om stillingen og Social- og Boligstyrelsen ved at kontakte leder af Team Børn, Unge og Specialundervisning Gunhild Kirkmand på [email protected] eller på telefon 21737115.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Socialrådgiver", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Odense
  • Torsdag den 30. marts 2023

Lignende jobs

  • Socialrådgiver i Odense C

    En stilling som behandlende socialrådgiver 37 timer ugentligt er ledig til besættelse 1. juni 2024 eller snarest derefter.Hvem er vi?Smertecenter Syd er en del af Anæstesiologisk-Intensiv Afd..
    • Socialrådgiver
    • Odense C
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Odense

    I Politik & Udvikling hos Børn- og Ungeforvaltningen i [xxxxx] søger vi lige nu en dygtig og selvstændig konsulent til vores team. Du kan være nyuddannet eller komme med erfaring fra en he..
    • Socialrådgiver
    • Odense
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Odense

    De kommende år skal Løkkehus være en del af et større udviklingsprojekt gennem Social- og Boligstyrelsen, hvor formålet er at sikre tidlig og intensiv indsats for udsatte spædbørnsfamilier og gravi..
    • Socialrådgiver
    • Odense
    Få mere info
  • Socialrådgiver i Odense

    Er du motiveret for at støtte mennesker med en sindslidelse og/eller autisme samt fagligt optaget af recoveryorienteret rehabilitering. Så synes vi bestemt, du skal læse videre. Drives du af forand..
    • Socialrådgiver
    • Odense
    Få mere info

Værd at vide når du søger job som socialrådgiver i Odense

Uanset om du er nyuddannet eller har års erfaring bag dig, kan jobmarkedet i Odense byde på spændende muligheder inden for en lang række brancher. Fra innovative tech-startups til velrenommerede virksomheder og hyggelige lokale forretninger, er der noget for enhver smag og ambition.

Odense byder på et forfriskende alternativ til storbyens hektiske rytme, men det betyder ikke, at du skal gå på kompromis med mobiliteten. Byen tilbyder en række bekvemme og miljøvenlige transportmuligheder, der sikrer, at du effektivt kan nå frem til din destination, uanset om du er på vej til arbejde, skole, kulturarrangementer eller socialt samvær.

At flytte for et drømmejob kan være spændende, men kræver forberedelse.

Bydele i Odense 

Odense byder på en spændende blanding af kvarterer, hver med sin charme og atmosfære. Når du søger job, spiller dit valg af boligområde en rolle. Lad os dykke ned i nogle populære kvarterer og se, hvordan de relaterer til jobmuligheder:

Centrum: Det pulserende hjerte af Odense byder på masser af shopping, kultur og cafeliv. Her finder du virksomheder inden for handel, service, finans og kulturinstitutioner. Boligpriserne er højere, men du er tæt på arbejdspladsen og byens attraktioner.

Frederiksbjerg: Et hipt og ungt kvarter med masser af studerende og kreative sjæle. Her finder du tech-startups, designvirksomheder og innovative kontorfællesskaber. Boligudbuddet er blandet, og der er god forbindelse til centrum.

Tufteparken: Familievenligt område med grønne områder og gode skoler. Her finder du store virksomheder inden for fødevareproduktion og logistik. Boligerne er generelt rolige og familievenlige.

Bolbro: Et multikulturelt kvarter med billigere boliger og et internationalt miljø. Her finder du mindre virksomheder inden for forskellige brancher. Området er under udvikling, så jobmulighederne kan vokse i fremtiden.

Dalum: Idyllisk forstad tæt på motorvej og natur. Her finder du store virksomheder inden for industri og logistik. Boligpriserne er lavere, men transport til arbejdspladsen kan være nødvendigt.

Hjørring: Familievenligt område med gode skoler og fritidsaktiviteter. Her finder du både mindre virksomheder og filialer af større koncerner. Boligerne er rolige og familievenlige.

Munkebjerg: Et historisk kvarter med brostensgader og hyggelige cafeer. Her finder du kreative virksomheder, kontorfællesskaber og kulturinstitutioner. Boligpriserne er høje, men du er tæt på centrum og grønne områder.

Mere information om Odense 

Hvis du er på udkig efter et job i Odense, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Odense, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Odense i denne guide: Odense: Din guide til jobmuligheder, transport og bydele.