Rekrutteringsfirma

Erhvervsrådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

I 2018 er Nordjyske Bank fusioneret med Ringkjøbing Landbobank med formålet om at skabe en af Danmarks mest effektive banker med et solidt kapitalgrundlag, stærke produkter og med kompetente og handlekraftige medarbejdere, som kan leve op til kundernes ønsker og krav om ydelser indenfor privat- og erhvervsrådgivning.
Bankens succes har grundlag i loyale, gode kunder fra lokalsamfundet samt erhvervs- og foreningslivet, som betror banken deres økonomi, ønsker og drømme. I alt er der cirka 650 medarbejdere, som tilbyder finansielle ydelser og kompetent rådgivning til alle bankens kunder. Rådgivningen har fokus på dybde- og krydssalg med prioritering af investering, bolig og pension.
I Nordjyske Bank er det rådgivningen af kunden, som er i fokus, hvilket gør, at banken i langt mindre grad fokuserer på vækst i antallet af kunder. Man vil derfor som kunde i Nordjyske Bank opleve en bank, hvis fokus er at komme endnu tættere på kunden gennem et massivt fokus på rådgivning. Rådgivning og vedligehold af nuværende kunder optager således 75-80 procent af rådgiverens tid.
Til at styrke teamet i Hjørring søges der nu en ErhvervsrådgiverØg din markedsværdi – Spil i ”superligaen” – Lær af de bedste i branchen Du er skarp og ønsker fortsat at skabe stærke og tætte kunderelationer og vil samtidig bidrage til lokalområdet. Du bliver en del af en bank med et massivt fokus på rådgivning og vedligehold af en voksende kundeportefølje, hvor fokus er helhedsrådgivning af kunden. Du får 30 fokuserede, handlekraftige og fagligt kompetente kolleger indenfor både privat- og erhvervsrådgivning, hvor du får en unik mulighed for at øge din markedsværdi markant gennem solid kompetenceudvikling.
Du får en spændende og alsidig hverdag, hvor du vil indgå i en bank med landets bedste omdømme. Her vil du, foruden at vedligeholde egen kundeportefølje, komme til at spille en primær rolle lokalt, da porteføljen kommer til at bestå af kunder fra det lokale erhvervs- og foreningsliv. I samarbejde med dine kollegaer kommer I, i samarbejde med ledelsen, til fortsat at sikre, at Nordjyske Bank forbliver i bankverdenens superliga.
For at skabe succes skal du besidde en god og udpræget rådgiverprofil. Du har derfor styr på at gennemføre strukturerede kundemøder for at sikre, at dine kunders økonomi, ønsker og drømme opfyldes af de løsninger, du tilbyder dem gennem en fagligt velfunderet rådgivning og en meget hurtigt reagerende kreditafdeling. Du er 100-meter-mester i at aktivere kundernes behov gennem gode kundeoplevelser, som er baseret på dine stærke og tætte relationer.
Det er væsentligt, at du har en finansiel eller økonomisk baggrund, og at du kan bruge din viden og dine erfaringer indenfor erhvervsrådgivning til at sikre, at kunderne i din portefølje får en ’second to none’-rådgivning. Desuden drives du af at deltage i netværk, og du evner at ’sparke døren ind’ hos nye kunder, mens du samtidig trives med at være en aktiv del af Hjørrings lokalsamfund. Sidst men ikke mindst, nyder du at være sammen med og lære af de bedste i branchen.
Er du den nye erhvervsrådgiver, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. Vi opfordrer alle til at ansøge uanset køn, seksualitet, etnicitet, alder og religion. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Partner Jakob Møller Hansen, Sensu A/S, 28998430 For yderligere information om Nordjyske Bank, læs mere på www.nordjyskebank.dk
Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Finansmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Finansmedarbejder
  • Hjørring

Lignende jobs

  • Finansmedarbejder (praktik) i Aalborg

    <p><strong>VI SØGER DIG!</strong></p><p>Vi søger en engageret praktikant til [xxxxx]s kontor i Aalborg til  efteråret 2024.</p><p>Er du vores kommen..
    • Finansmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Nordjylland

    Brænder du for at gøre en forskel for dine kunder. Sætter du en ære i at yde kompetent formuerådgivning. Du vil løbende opholde dig i vores filialer og erhvervscentre for at møde kunderne der, hvor..
    • Finansmedarbejder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Aalborg

    Vil du være med til at sikre en fortsat sund kreditmæssig styring af kreditkvaliteten i Region Nordjylland? Og er du motiveret af at arbejde indenfor det kreditmæssige område, hvor du har mulighed .
    • Finansmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Finansmedarbejder i Aalborg

    Vil du gøre drømme til virkelighed? Vær med til at sikre at vores kunder får det optimale ud af deres økonomi og give dem finansiel tryghed. Du får ansvaret for din egen kundeportefølje bestående a..
    • Finansmedarbejder
    • Aalborg
    Få mere info