Uddannelseskoordinerende overlæge til Psykiatrien, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aalborg

Rekruttering af fremtidens uddannelseslæger, gode og udviklende læringsmiljøer der giver lyst til mere, høj faglighed, gode kolleger og tværgående samarbejde – det er nogle af de områder vores nye uddannelseskoordinerende overlæge skal arbejde med.

Vi står på mange måder i en banebrydende tid, så vi er på udkig efter dig, der tænker i moderne metoder og som tør at udfordre status quo. Vi tilbyder dig en unik mulighed for at sætte dit præg på det lægelige uddannelsesområde, ligesom du får gode kolleger og en lydhør ledelse.

Stillingen som uddannelseskoordinerende overlæge er blevet ledig, da vores nuværende UKO efter flere år i funktionen har søgt nye udfordringer. Vi søger derfor en ny uddannelseskoordinerende overlæge til at føre arbejdet med at sikre kvaliteten af den lægelige videreuddannelse og et stærkt fokus på gode læringsmiljøer i Psykiatrien videre.

Opgaven som UKO
Vi ser frem til at få en uddannelseskoordinerende overlæge, der vil arbejde engageret med at understøtte, udvikle og styrke den lægelige videreuddannelse i Psykiatrien på alle vores matrikler. Du kommer til at varetage den overordnede strategi, koordination og udvikling af den lægelige videreuddannelse i Psykiatrien og dermed bidrage til at sikre et kontinuerligt stærkt fokus på uddannelsesopgaven.

Som uddannelseskoordinerende overlæge bliver du en afgørende samarbejdspartner og samtidig en vigtig understøttende funktion for vores uddannelsesansvarlige overlæger, hvor I sammen arbejder ud fra et fælles mål om at skabe gode og attraktive læringsmiljøer i Psykiatrien. Læringsmiljøerne skal være med til at øge interessen for Psykiatrien som uddannelsessted og i sidste ende også som arbejdssted. Din samarbejdsflade med de uddannelsesansvarlige overlæger strækker sig både fra implementering af rekrutteringsstrategier, der har fokus på uddannelseslæger, til en mere 1:1 understøttelse af de uddannelsesansvarlige overlægers samarbejde med andre regioner fx i forhold til uddannelsesforløb.

Udover et tæt samarbejde med de uddannelsesansvarlige overlæger skal du også sikre et tæt samarbejde med de øvrige uddannelseskoordinerende overlæger i regionen samt med relevante Postgraduate Kliniske Lektorer. Ligesom du også vil have en række samarbejdspartnere bl.a. i det lokale videreuddannelsesråd i Psykiatrien, det Regionale Råd for Lægelige Videreuddannelse og øvrige fora du deltager i som uddannelseskoordinerende overlæge.

Vi forventer, at du medvirker til at sikre supervision af psykoterapi for yngre læger og bidrage til at sikre tilstrækkeligt med supervisorer til dette område i Psykiatrien. Derudover skal du også forvente at bidrage til udvalgte undervisnings- og formidlingsopgaver.

Som uddannelseskoordinerende overlæge har du i samarbejde med relevante samarbejdspartnere desuden følgende opgaver:
  • Sikre kompetent strategisk rådgivning til Psykiatriledelsen i spørgsmål relateret til den lægelige videreuddannelse
  • Sikre støtte til Psykiatriledelsen og afdelingsledelser ved implementering af nye tiltag og krav, der løbende stilles til den lægelige videreuddannelse
  • Bidrage til at udvikle uddannelsesorganisationen, bl.a. gennem sparring med og kompetenceudvikling af UAO og UKYL
  • Sikre at der sker relevant formidling af uddannelsesinitiativer og -projekter
  • Bidrage til at sikre en sammenhængende lægeuddannelse ved samarbejde med den prægraduate organisation
  • Understøtte organisationen i rekruttering af uddannelseslæger fx også læger til evalueringsansættelser
  • Sikre og understøtte et aktivt samarbejde med relevante studenterforeninger på medicinstudiet
  • Bidrage til ansættelse af medicinstuderende i Psykiatrien

Erfaring og kompetencer
Vi forestiller os, at du har gåpåmod, evner at få samarbejde til at lykkes og har mange spændende ideer, gerne til igangsætning af udviklingsprojekter inden for lægelig videreuddannelse sammen med dine samarbejdspartnere. Samtidig har du evner indenfor organisatorisk arbejde og lykkes med at følge dine sager til dørs.

Der vil blive lagt vægt på følgende kvalifikationer:
  • Dansk autorisation som speciallæge i psykiatri eller i Børne- & Ungdomspsykiatri samt opfyldelse af bedømmelseskrav jfr. regionens procedureregler for besættelse af overlægestillinger. Det indebærer opfyldelse af speciallægeuddannelsens 7 kompetencer relateret til stillingen
  • Bred baggrund indenfor voksenpsykiatri og/ eller børne- og ungdomspsykiatri?
  • Gode kommunikative evner og erfaring eller evner indenfor administrativt og organisatorisk arbejde
  • Dokumentation for deltagelse i forskning- og udviklingsarbejde
  • Gode evner for såvel mundtlig som skriftlig kommunikation og formidling
  • Gode samarbejdsevner og personlig gennemslagskraft

Hvis du vil vide mere
Så kan du kontakte lægefaglig direktør Tina Gram Larsen på 40135994.
Se funktionsbeskrivelse for den uddannelseskoordinerende overlæge .

Stillingen er placeret i Aalborg. Du vil have faglig og personalemæssig reference til lægefaglige direktør Tina Gram Larsen.

Praktisk information
Der er ansøgningsfrist den 10. april. Vi forventer at holde samtaler den 17. april. Der er opstart i jobbet den 1. juni eller efter nærmere aftale.
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst for området.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Skoleleder", og befinder sig i kategorien "Undervisning".

Arbejdsstedet er beliggende i Aalborg

Jobbet er oprettet på vores service den 17.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Skoleleder
  • Aalborg
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

Værd at vide når du søger job som skoleleder i Aalborg

Drømmer du om at bo og arbejde i en pulserende by med charme og historie? Så kigger du måske mod Aalborg, også kendt som "Nordens Paris". Med et blomstrende erhvervsliv, en levende kulturscene og en fantastisk beliggenhed ved Limfjorden, er Aalborg et attraktivt sted for jobjagten.

Aalborgs erhvervsliv byder på en spændende blanding af tradition og innovation, hvilket afspejles i de største beskæftigelsessektorer. Mens byens maritime historie stadig spiller en vigtig rolle, er der sket en markant udvikling inden for andre områder. Lad os tage et kig på de største arbejdspladser i "Nordens Paris":

Aalborg byder på en række smarte transportløsninger, der gør det nemt og bekvemt at komme rundt i byen og omegnen, uanset om du er til bus, tog, cykel, bil eller alternative former for mobilitet.

At flytte til et nyt sted på grund af et job kræver forberedelse, og Aalborg er ingen undtagelse.

Bydele i Aalborg 

Aalborg består af en række unikke kvarterer, hver med sin egen charme og atmosfære. Din boligvalg kan i den grad påvirke din jobjagt, så lad os dykke ned i de forskellige bydele og se, hvordan de kan understøtte dine karrieredrømme:

Centrum: Aalborgs pulserende hjerte med butikker, caféer, restauranter og kulturinstitutioner. Her finder du store virksomheder inden for service, handel, finans og administration. Boligpriserne er højere, men netværksmulighederne er mange.

Øgadekvarteret: Et kreativt og trendy område med små butikker, barer og spillesteder. Tiltrækker unge, kreative erhverv og iværksættere. Lejlighederne er ofte mindre, men stemningen er energisk.

Vestbyen: Boligkvarter med god plads til familier og pendlerafstand til erhvervsområderne i Nørresundby. Her finder du virksomheder inden for industri, logistik og transport. Roligt miljø med gode grønne områder.

Østerbro: Et hyggeligt og historisk kvarter med smukke villaer og lejligheder. Her bor mange akademikere og ansatte på Aalborg Universitet. God balance mellem byliv og ro.

Nørresundby: Aalborgs industrielle nabo med store virksomheder inden for energi, teknologi og vindmølleproduktion. Lavere boligpriser end Aalborg centrum, men god infrastruktur.

Sydbyen: Et upcoming område med renoverede industrilokaler og nye boligbyggerier. Tiltrækker innovative virksomheder og kreative iværksættere. Flot udsigt mod Limfjorden og god adgang til motorvej.

Mere information om Aalborg 

Hvis du er på udkig efter et job i Aalborg, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om Aalborg, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om Aalborg i denne guide: Din guide til jobjagt i Aalborg: "Nordens Paris" venter på dig!