Afdelingslæge - øvre kirurgi, Bispebjerg Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Bispebjerg Hospital, Abdominalcenter K, Kirurgi

Vi har en ledig stilling som afdelingslæge og søger derfor en speciallæge i kirurgi til området øvre kirurgi. Stillingen er ledig til besættelse pr. 1. august 2023 eller evt. senere efter aftale.

Hvem er vi?
Vi er Abdominalcenter K på Bispebjerg Frederiksberg Hospital, som er ét af fire akuthospitaler i Region Hovedstaden. I Abdominalcenter K varetager vi akut og elektiv kirurgi, og vi har regionsfunktion i behandlingen af giganthernier og parastomalhernier samt komplekse analfistler. Derudover har afdelingen hovedfunktion indenfor behandling af kolorektalcancer. Abdominalcenter K varetager desuden medicinsk gastroenterologi og hepatologi.

Vores optageområde dækker Område Byen med ca. 475.000 borgere og for udvalgte sygdomme Bornholm med ca. 43.000 borgere samt for rektumcancer Færøerne. Abdominalcenter K har i kirurgisk sektion et akut modtageafsnit, to stationære afsnit inden for øvre og nedre kirurgi, et dagkirurgisk afsnit, en operationsgang med et akutleje og elektive lejer samt ambulatorium og stomiklinik. I den gastromedicinske sektion er der et sengeafsnit med intermediære observationspladser og daghospital med levercirroseklinik samt et ambulatorium og hospitalets diagnostiske enhed. Fælles for den kirurgisk og medicinsk sektion er et endoskopiafsnit med otte stuer og en forskningsenhed.

De kirurgiske opgaver og lægestaben er opdelt i nedre kirurgi, øvre kirurgi og endoskopi. Den øvre sektion varetager diagnostik og behandling af patienter med benigne kirurgiske sygdomme i bugvæg og øvre GI-kanal foruden udredning af patienter med øvre GI-cancer, mens den nedre sektion varetager diagnostik og behandling af maligne og benigne kirurgiske sygdomme i colon og rektum samt proktologiske sygdomme. Derudover har afdelingen en stor akut aktivitet og stort flow af akutte patienter gennem afdelingens eget modtageafsnit og akutte operationsleje, som byder på et bredt og fagligt udfordrende udsnit af akutte kirurgiske sygdomme.

Afdelingen er organiseret med afsnitsledelse og uddelegerede ansvarsområder for speciallæger. Vi prioriterer transparens i ledelsen og beslutningsprocesserne og lægger vægt på at løse problemer tværfagligt og inddrage alle faggrupper. Vi har en stor uddannelsesforpligtelse for kirurger i hoveduddannelse, introduktionsstilling og KBU. Vi har desuden i Abdominalcenter K eget professorat i kirurgi og en høj forskningsaktivitet med fokus på bugvægshernier, kolorektal cancer, komplekse analfistler, sårheling, galdesten, akut pankreatitis, leversygdomme, og som nye områder forskning i tarmens microbiom og palliation.

Hvorfor skal du søge stillingen?
Vi søger en kollega som ønsker at arbejde i vores øvre kirurgiske sektion og tage del i vagtarbejdet som bagvagt med tilstedeværelse. Vi ser gerne, at du har interesse i bugvægspatologi og herniekirurgi, herunder incisionalhernier og giganthernier, hvorfor erfaring med avancereret herniekirurgi vil være en fordel. Et særligt fokusområde for stillingen er at bidrage ind i det team, som udfører robotassisteret herniekirurgi og tage del i vores ambition om at styrke afdelingens position som et af Nordeuropas vigtigste og mest innovative centre indenfor bugvægsrekonstruktion. Endvidere ser vi også gerne, at du har forskningserfaring og lyst til at supervisere og vejlede yngre kolleger i forskning.

Hvad tilbyder vi dig?
Et arbejde med dygtige kolleger i et godt fagligt og kollegialt arbejdsmiljø på en afdeling i rivende udvikling, der til stadighed tilpasser sig faglige målsætninger og patienternes behov. Fordi du kommer til at varetage særligt specialiserede opgaver, vil du få et individuelt funktionsrul og vi er åbne for at imødekomme særlige ønsker til vagtsammensætning. Der vil være rige muligheder for at sætte sit præg på afdelingens faglige udvikling og på sigt indgå i et lederudviklingsforløb. Vi gør en aktiv indsats for at støtte op om forskningsprojekter og stiller til de gode projekter et udsnit af ressourcer til rådighed, herunder mulighed for deltidsbaseret frikøb fra klinisk arbejde.

Vi tilbyder løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst evt. med tillæg for særlige funktioner og kvalifikationer.

Yderligere information kan indhentes hos ledende overlæge, dr. med. et pharm. Lars Tue Sørensen, Abdominalcenter K, Bispebjerg Hospital, Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV. Tlf. 20371844.

Du kan læse mere om vores afdeling på https://www.bispebjerghospital.dk/afdelinger-og-klinikker/abdominalcenter-k/Sider/default.aspx

Du kan også se os fra en lidt anden side på vores Instragram-konto: k_paa_bjerget

Ansøgningsfrist: 10. april 2023

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Frederiksberg
  • Mandag den 10. april 2023

Lignende jobs

  • Læge i København Ø

    Brænder du for at bruge dine lægefaglige kompetencer i et tværfagligt miljø? Vil du gerne bruge dit fag på en patientgruppe der sætter stor pris på din indsats? Og vil du gerne have det sjovt mens .
    • Læge
    • København Ø
    Få mere info
  • Læge i København

    Er du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfaring i udvikling af neurologiske lægemidler og vil prøve no..
    • Læge
    • København
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR NEUROLOGI TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du neurolog og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du fra lægemiddelindustrien med erfari..
    • Læge
    • København S
    Få mere info
  • Læge i København S

    AFDELINGSLÆGE INDENFOR KLINISK FARMAKOLOGI, INTERN MEDICIN EL. LIGNENDE TIL LÆGEMIDDELSTYRELSENEr du læge og interesseret i lægemidler? Overvejer du et lægejob uden for klinikken, eller kommer du .
    • Læge
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som læger i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte læge i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal læger.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte læger over tid

Dato Alle jobs som læger
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 3
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 2
31. marts 2024 2
30. marts 2024 2
29. marts 2024 2
28. marts 2024 2
27. marts 2024 2
26. marts 2024 2
25. marts 2024 2
24. marts 2024 2
23. marts 2024 2