Teamleder til weekendhold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Kan du sikre et højt engagement og trivsel i dit team gennem dialog og løbende feedback - og har du samtidig et stærkt fagligt fokus på optimering af produktionsprocesser og opbygning af en stærk sikkerhedskultur? Hvis ja, så er du måske vores nye lederkollega på weekendholdet.

Palsgaard er i vækst, og vi fordobler i de kommende år produktionskapaciteten gennem flytning af eksisterende procesudstyr, etablering af nye procesanlæg og nybyggeri. Til både vores emulgatorfabrik og færdigvarefabrik søger vi derfor nu to teamledere til weekend.

Du vil i det daglige referere til fabrikschefen, som du også får et tæt samarbejde med omkring optimeringer, indsatser og ledelsesmæssige opgaver.

Stillingerne er geografisk placeret i Juelsminde med en ugentlig arbejdstid på 24 timer (aflønnes som fuldtid) fordelt fredag, lørdag og søndag. Du får ansvaret for vagttelefonen i weekenden, og der må påregnes mødeaktivitet på hverdage.

De primære ansvarsområder vil være at:

  • Agere rollemodel i hverdagen i ord og handlinger ift. at skabe en tillidsfuld kultur i afdelingen og sikre trivsel, god omgangstone, samarbejde og høj sikkerhed.
  • Optimal og sikker drift af produktionen (ift. sikkerhed, fødevaresikkerhed, miljø og kvalitet.
  • Udarbejde bemandings- og ferieplaner samt sikre, at de rette kompetencer er til rådighed.
  • Afholde daglige tavlemøder med teamet.
  • Deltage i projekter vedr. modifikationer på udstyr og driftsmæssige optimeringer.
  • Indrapportere og håndtere afvigelser.
  • Deltage i løbende optimering og udviklingstiltag i samarbejde med øvrige afdelinger.

Kandidatprofiler

Vi lægger vægt på, at vores kommende lederkollegaer har erfaring med ledelse og fortsat ønsker at udvikle sig inden for ledelse, da du kommer til at indgå i Palsgaards interne lederudviklingsforløb.

Du har solid erfaring fra procesindustri/produktion og er vant til at drive og lede et team med god situationsfornemmelse og respekt for den enkelte og dine kolleger i øvrigt.

Du kan identificere dig med Palsgaards værdier omkring ansvarlighed, engagement og loyalitet. Du er fleksibel, proaktiv og har et stærkt selvstændigt drive, hvilket, kombineret med gode lederegenskaber og evnen til at motivere og udvikle et team, vægtes højt.

Du er god til at skabe stærke relationer og finde konstruktive kompromiser, og da du løbende skal træffe beslutninger om driftsafviklingen, forventer vi, at du hurtigt vil være i stand til at sætte dig ind produktionsprocesserne.

Endeligt forudsætter stillingerne, at du mestrer dansk i både skrift og tale, og det er en fordel, hvis du er erfaren bruger af MS Office og ERP-systemer.

Særligt i forhold til rollen som Teamleder i Emulgatorfabrikken, er det en fordel, hvis du har kendskab til kemi-teknik, pumper, kedler og inddamper. I det daglige vil du få ansvaret for ledelsen af 18 kollegaer og referere til fabrikschef, Jesper Skou Vinther. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper på tlf. 2073 4308.

Særligt i forhold til rollen som Teamleder i Færdigvarefabrikken, er det en fordel, hvis du har kendskab til kemi-teknik, pulverteknologi og afsækningsanlæg. I det daglige vil du få ansvaret for ledelsen af ca. 15 kollegaer og referere til fabrikschef, Morten Daubjerg Sørensen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Morten på tlf. 6197 2389.

Som medarbejder kan vi tilbyde dig:

  • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, sundhedsforsikring, massageordning, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
  • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.
  • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store udvidelser både i Danmark og i datterselskaber.
  • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling nationalt og globalt.
  • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
  • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.

Er du interesseret?

Så send os meget gerne din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Du bedes angive i overskrift, hvilken af de to teamlederstillinger, du søger. Vi behandler ansøgninger løbende og forbeholder os retten til at tage annoncen ned, når vi har fundet den rette kandidat.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed, der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, kosmetik og dyrefoder. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan. Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 250 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere om Palsgaard på vores website: www.Palsgaard.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Juelsminde

Lignende jobs

  • Øvrige i Juelsminde

    Kan du sikre høje oppetider på vores procesanlæg gennem effektivt vedligehold? Vil du være en del af et stærkt team af erfarne smede, teknikere og mekanikere? Hvis ja, så er du måske vores nye koll..
    • Øvrige
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Søger du et feriejob, hvor du skal møde ind morgen/eftermiddag/aften? Så får du her den perfekte mulighed. Du har nemlig nu mulighed for at blive ferieafløser på Solars lager i Vejen, hvor du komme..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Århus

    Vil du spille en væsentlig rolle i den grønne omstilling som Energi-/Solcellespecialist? Vi søger en kollega i vores Klima & Energi afdeling, der har lyst til at være en del af et erfarent og kompe..
    • Øvrige
    • Århus
    Få mere info
  • Øvrige i Østjylland

    Medarbejder til [xxxxx] i RandersStillingen er en deltidsstilling på ca. 20 timer om måndede.Hvis du også tror på, at teamwork, sammenhold og glade, motiverede medarbejdere er de h..
    • Øvrige
    • Østjylland
    Få mere info