Rekrutteringsfirma

SALGSCHEF TIL UNICO LEASING A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Silkeborg

  • Har du erfaring som salgschef?
  • Vil du lede et dygtig team og sikre høj kundetilfredshed?
  • Motiveres du af ordene mennesker, tillid & ordentlighed?

UNICO A/S

Er et privatejet leasingselskab, der blev stiftet i 2011 og som i dag er en seriøs spiller på det danske marked.

UNICO vil være branchens fleksible og troværdige leasingselskab, og her er det mennesker, der gør forskellen i den gode service og i det gode samarbejde.

Relationer udvikles på baggrund af kompetent rådgivning, respekt for myndighederne og med tanke for kundens behov. Sammen med individuelle løsninger skaber dette grobund for et langvarigt samarbejde med kunder i det danske erhvervsliv. Fordi ordentlighed skaber tillid blandt mennesker.

God menneskekender og erfaren salgschef

Du skal stå i spidsen for at udvikle salgsafdelingen og samtidig gå forrest i at opretholde og udvikle det nuværende værdisæt (Mennesker, Tillid og Ordentlighed). Som salgschef skal du sætte den fremtidige retning for salgsindsatser og aktiviteter for teamet og samtidig agere som spillede træner.

Du skal motivere og udvikle dit team gennem positiv og synlig ledelse for aktivt at opnå en fortsat vækst i forretningen gennem tilfredse og loyale kunder – såvel nye som eksisterende. Du skal sikre, at hver enkelt sælger tager ejerskab for egen portefølje og sikrer værdi for kunderne i form af en god oplevelse ved at handle hos UNICO Leasing.

Vi søger en dygtig salgschef, der kan sætte en tydelig retning og som udviser empati og integritet i den videre udvikling. Desuden får du til opgave at udvikle på salgsværktøjer og præsentationsmateriale.

Det nuværende team har alle en faglig stærk baggrund med et godt kendskab til leasingbranchen.

Din profil

Den rette profil motiveres af at tænke kvalitet og ordentlighed ind i forhold til teamet, leverancer af salg og den gode kundeoplevelse, men også i forhold til den videre kommercielle udvikling. Det er ikke et krav, at du har erfaring fra branchen, men en bred og solid ledelsesmæssig erfaring med salg er forventet og nødvendig for at blive en succes i jobbet.

Du er en positiv indpisker med et kommercielt mindset og en resultatorienteret attitude, der forstår, at vedholdenhed er vigtigt for at opnå de stillede mål.

Gode kommunikationsevner i dansk både i skrift og tale er en nødvendighed for stillingen. Lignende egenskaber i tysk vil være en fordel.

UNICO A/S tilbyder

En nøgleposition med reel indflydelse og beføjelsesrammer til at skabe dit eget hold, der kan understøtte den fortsatte vækst i en velkonsolideret og ambitiøs virksomhed med stort uudnyttet potentiale.

At bidrage til en del af en stemning skabt af humor, kompetencer og lysten til at gøre en forskel, der bliver værdsat af både medarbejdere og ikke mindst vores kunder.

En flad og agil organisation med nærværende ledelse og engagerede kolleger.

Derudover – selvfølgelig - attraktiv lønpakke inkl. pension, sundhedsforsikring og flere andre fordelagtige medarbejdergoder.

Har det interesse?

Kontakt venligst Arne Kleven eller Kent Pedersen hos Kleven & Partners Rekruttering, hvis du har spørgsmål, inden du beslutter dig for at søge stillingen.

Søg stillingen ved at trykke på knappen “Søg stillingen”. Kandidater bliver vurderet løbende, så tøv ikke med at tage fat eller søge stillingen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Salgschef", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Silkeborg.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Vi er en rekrutteringsvirksomhed som ansætter specialister og ledere til virksomheder over hele Danmark.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Salgschef
  • Silkeborg

Lignende jobs

  • Salgschef i Midtjylland

    Salgschef søges til organisation/virksomhed i Midtjylland
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Salgschef i Herning

    Responsible for the global sales of customized tools.“Customized Tools” is a newly established business unit with a clear ambition to strengthen the global sales of customized tools, primarily .
    • Salgschef
    • Herning
    Få mere info
  • Salgschef i Midtjylland

    Kan du styrke salget af VVS-produkter og samtidig have fokus på udvikling af tre afdelinger? Så er du den helt rette for Brødrene Kier.Brødrene Kier er i dag en betydende spiller i grossistbran..
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Salgschef i Midtjylland

    Kan du sætte retning for et internationalt salgsteam, der gennem et net af forhandlere og med en stærk supply- og produktorganisation i ryggen har skabt ID Identitys position som en af Nordeuropas .
    • Salgschef
    • Midtjylland
    Få mere info