Mekaniker til BOSCH Car Service Farum - Mechanic to BOSCH Car Service Farum

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Farum

BOSCH CAR SERVICE Farum mangler en mekaniker. Gerne med kendskab til EL biler. Du skal kunne klare mange varierede arbejdsopgaver både på vores BOSCH værksted og vort autoricerede MAXUS og autoricerede JAC værksted.

Vi forventer:

Du kan holde hovedet koldt og bevarer overblikket. Du forstår at sætte kunden i centrum. Du er kvalitetsbevidst og servicemindet. Det er et krav at du er uddannet mindst som automontør. Det er en fordel at du kender til BOSCH samt VCDS tester. Du er med på at arbejde for et fælles mål og klar på at fremtiden er EL biler.

Vi tilbyder:

Et job med fart på. En afvekslende hverdag med mange forskellige opgaver. Et mindre bilhus hvor der ikke er langt fra ide til handling. Løn efter kvalifikationer.Relevant uddannelse - vi uddanner løbende dels i BOSCH dels i MAXUS/JAC regi. Værkstedet er åbent mandag til torsdag 07:45-15:45 og fredag 07:45-15:15

English version:

BOSCH CAR SERVICE Farum needs a mechanic. Knowledge of EV cars is a plus but not a must. You must be able to handle many varied tasks both at our BOSCH workshop and our MAXUS and JAC workshop.

We expect:

You can keep a cool head and maintain an overview. You know how to put the customer at the center. You are quality-conscious and service-minded. It is a requirement that you are educated and preferably have experience as a mechanic. It is an advantage that you know about BOSCH and VCDS testers. You are helping to work towards a common goal and are aware that the future is EV cars.

We offer:

A fast-paced job.A varied everyday life with many different tasks.A smaller garage where it is not far from idea to action.Salary according to qualifications.Relevant training - we train on an ongoing basis partly in BOSCH and partly under MAXUS/JAC.The workshop is open Monday to Thursday 07:45-15:45 and Friday 07:45-15:15

Hvem er vi:

Vi åbnede i 1997 og er i dag MAXUS forhandler siden 2020 og fra 2022 ligeledes BOSCH værksted, samt fra 2023 JAC forhandler. Vi er i dag 7 medarbejdere. I 2015 flyttede vi til nyt bilhus og kan derfor tilbyde optimale rammer. Vi har i dag en stærk position som en af de største MAXUS forhandlere i Danmark og vort mål er at blive den bedste forhandler og servicepartner i Danmark. Og ser frem til at blive en god JAC forhandler. Desuden har vi et mål om at blive en af Danmarks bedste BOSCH CAR Service værksteder.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Mekaniker", og befinder sig i kategorien "Industri, håndværk og teknik".

Arbejdsstedet er beliggende i Farum.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Mekaniker
  • Farum
  • Torsdag den 16. november 2023

Lignende jobs

  • Mekaniker i Hillerød

    Vi søger snarest en mekaniker til vores erhvervsteam i Hillerød. Hos os får du mulighed for at: Arbejde med et af branchens bedste mærker og nyeste teknologier Hjælpe vores professionelle ku..
    • Mekaniker
    • Hillerød
    Få mere info
  • Mekaniker i Hillerød

    Vil du være en del af et fagligt stærkt og serviceminded team og arbejde med nogle af bilbranchens bedste mærker og nyeste teknologier? Vi søger en nyvognsmekaniker, som er kvalitetsbevidst og..
    • Mekaniker
    • Hillerød
    Få mere info
  • Mekaniker i Hillerød

    Quickpoint søger mekaniker og montør til Hillerød som kan og vil udvikle sig sammen med os! Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af..
    • Mekaniker
    • Hillerød
    Få mere info
  • Mekaniker i Hillerød

    Vi har lige nu behov for en kompetent og arbejdsom automontør til vores kommende hjulskifte sæson. Snart er det forår og vi vil modtage kundehenvendelser angående skift til sommerhjul. Vi søger..
    • Mekaniker
    • Hillerød
    Få mere info