Hørespecialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Audika er Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre – og vi søger en Hørespecialist til vores butik i Herning.

Hvad vi drives af..

Vores vision er at hjælpe flere mennesker med at høre bedre, da vi ved, hvilken betydning hørelse har for livskvaliteten. Har du lyst til at yde den bedste service og rådgivning, så vil vi rigtig gerne høre fra dig. Audika er i vækst og består af engagerede og dygtige Hørespecialister og Kundekoordinatorer, fordelt på over 40 butikker i hele landet. I Audika ønsker vi at hjælpe vores kunder gennem individuel rådgivning, hvor kunden og dennes behov er i fokus, og et besøg hos os bliver en god og positiv oplevelse.

Om afdelingen

Din arbejdslokation bliver vores butik på Bredgade 55, Herning. Butikken har eksisteret i mange år og har mange gode og loyale kunder samt centralt placeret på gågaden. Butikken er moderne indrettet og du kommer til at arbejde med det nyeste indenfor audiologisk udstyr.

Du vil komme til at arbejde tæt sammen med din kollega, der er kundekoordinator, hvor jeres opgave bliver at forbedre livskvaliteten for mennesker, der har nedsat hørelse, ved at imødekomme og rådgive kunderne i forhold til deres situation og behov.

Du bliver en del af et større sundhedshus med forskellige fagligheder. Du får mulighed for at sætte dit præg på butikken, og du vil have ansvar for dine egne kunder - fra første besøg til kunden går velbehandlet ud af butikken. Derudover får du en masse kollegaer på tværs af landet.

Stillingen er som udgangspunkt en 37 timers stilling som kan forhandles, med fast lønpakke og bonus.

Arbejdsopgaver

Som vores hørespecialist kommer du til at arbejde med hele kunderejsen; høreprøve, tilpasning, opfølgning samt afslutning sammen med din kunde. For at blive succesfuld i denne rolle, skal du være en god kommunikator, have en positiv tilgang til opgaven, således at kunderne altid oplever et besøg hos Audika som den bedste oplevelse.

Det betyder også at du skal være proaktiv overfor dine kunder, som du har til opgave at kontakte i forbindelse med service- og opfølgende opkald.

Hvis du har interesse i at deltage i kundevendte arrangementer, er der også mulighed for dette. Her vil din opgave være at foretage screeninger og vejlede omkring hørenedsættelse, som en spændende facet til dine daglige opgaver.

Du bliver en del af Region Nord, der består af 11 butikker som geografisk dækker fra Århus til Thisted. Der vil være rig mulighed for at søge sparring og faglig udvikling hos din kolleger på tværs af regionen. For at give dig de bedste rammer i din udvikling, vil din leder afholde løbende samtaler med dig samt vil du deltage i de månedlige regionsmøder.

Vores værdisæt

Tillid, godt samarbejde og en ”can-do attitude” er en del af det værdisæt, som du bliver en del af. Derfor vægter vi, at du også kan se dig i disse værdier. Hvad du bringer ind af kreative løsninger for at gøre hverdagen nemmere for vores kunder, er dét som gør dig endnu mere værdifuld, og vi vil gøre vores for at klæde dig på til denne opgave.

Har du lyst til at blive en del af holdet?

Vi tilbyder dig en hverdag, hvor der vil være mulighed for at udvikle dine audiologiske kompetencer. Da vi er en del af Demant, har vi adgang til det bedste audiologiske udstyr og bedste ”state-of-the-art” (Oticon) høreapparater på markedet. Vi forventer at du er uddannet audiolog, audiologopæd, audiologiassistent el. lignende. Det er ikke afgørende om du er nyuddannet eller har flere år i faget. Vi vil altid tilpasse oplæringen udfra erfaring og kompetencer.

Vi sætter en dyd i at værne om vores værdier og derfor ser vi os selv som en virksomhed, der har ordnede forhold, hvor vi har god personalepleje, frihed under ansvar og hvor tillid er en selvfølge.

Send din motiverede ansøgning samt CV til os inden d. 15. juni 2023. Vi tager kun imod ansøgninger på vores digitale platform af hensyn til persondata.

Ønsker du at vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Regional Salgschef Lise Frost Nielsen, 93882336 eller på mail [email protected] .

Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • Herning

Statistik over udbudte jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte teknisk sundhedsmedarbejder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal teknisk sundhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte teknisk sundhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som teknisk sundhedsmedarbejdere
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 1
3. april 2024 1