AspIT søger ny kollega til IT undervisning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vejle

AspIT er den erhvervsrettede IT-uddannelse for unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse, hvis formål er, at de unge opnår beskæftigelse inden for IT-området.

Der er i dag ca. 350 elever på AspIT´s 10 afdelinger fordelt over hele landet.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i et engageret og højt fagligt miljø inden for IT-undervisningsområdet.

Vi søger derfor en udviklings- og kvalitetsorienteret lærer, hvor den ideelle ansøger har nedenstående kvalifikationer og reelle kompetencer:

  • Ansøgere med dokumenteret undervisningserfaring og/eller IT branchekendskab kommer særligt i betragtning.
  • Formel uddannelse inden for IT eller undervisning – f.eks. lærer med specialiseret undervisningskompetence i IT, Multimediedesigner, Datamatiker, Datalog etc. med undervisningserfaring og stor interesse for undervisning af unge mennesker.
  • Du kommer primært til at undervise i ét af fagområderne: Teknik, webudvikling eller programmering. Det er en fordel, at du kan undervise i flere fagområder.

Som vores nye kollega har du selvfølgelig gode kommunikations-, relations- og samarbejdskompetencer, og du behersker dansk på højt niveau såvel mundtligt som skriftligt.

Du er klar til at blive udfordret pædagogisk og didaktisk – og det er ikke et problem for dig. Du brænder nemlig for at arbejde sammen med unge mennesker i deres dannelsesproces og sammen med dem i uddannelsen.

Du er netop den, der professionelt arbejder med de personlige mål, rammerne og det faglige indhold sammen med den enkelte elev, så han kan skabe sig et solidt personligt og fagligt fundament for en fremtid inden for IT-området.

Du behøver ikke på nuværende tidspunkt at have indsigt i autismeområdet, men du har interesse i at være med til at udvikle unge mennesker og er parat til at sætte dig ind i, hvad det vil sige at arbejde med mennesker med autisme – vi sørger selvfølgelig for den nødvendige efteruddannelse.

Du kan læse meget mere om AspIT på aspit.dk.

Se hverdagen på AspIT her

Domicil: Vejle
Tiltrædelse: 1. august 2023
Ansøgningsfrist: 18. juni 2023
Ansættelsessamtale: 26. juni 2023

Løn og pension iht. overenskomst med Uddannelsesforbundet.

Oplysninger om ansættelsesvilkår og svar på evt. andre spørgsmål fås ved henvendelse til Uddannelseschef Ole Bay Jensen på tlf.: 72 16 27 99.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "IT-underviser", og befinder sig i kategorien "Informationsteknologi".

Arbejdsstedet er beliggende i Vejle.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • IT-underviser
  • Vejle