Royal Oak Golfklub i Jels søger serviceminded tjener

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Rødding

Til et af Danmarks smukkeste golfresorts med bl.a. paddel, minigolf, spahuse, cafe, fine dining, udeservering m.m., beliggende i naturskønne omgivelser med kort afstand til motorvejen, søger vi en serviceminded tjener med erfaring fra branchen, overblik og humor. Vi er et dygtigt team af kokke og pt. ufaglærte tjenere – vi søger en god kollega, gerne faglært - er det dig?

Dine arbejdsopgaver

Du vil i tæt samarbejde med vores resortchef, kokke og tjenere bidrage til den daglige drift og planlægning, herunder optimering af restaurant, bar samt selskabsarrangementer. Du trives med at skabe relationer mellem mennesker og har fokus på inddragelse og udvikling.

Vi forventer, at du er struktureret og ansvarsfuld, god til planlægning og har kendskab til udarbejdelse af vagtplaner. Du skal ligeledes koordinere og sikre vellykket afholdelse og afvikling af arrangementer og medvirke til ansættelser samt udvikling og træning af restaurantens medarbejdere.

Hos Royal Oak går vi op i god service, god tone og sørger for, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse.

Vi tilbyder:

  • Ansættelse i et golfresort, der er i en spændende udvikling
  • Et spændende, selvstændigt og ansvarsfuldt job med både faglige og personlige udfordringer, hvor du selv definerer din arbejdsdag
  • En dynamisk arbejdsplads – hvor vi løfter i flok
  • Et professionelt og uformelt samarbejdsklima
  • Gode muligheder for opkvalificering og efteruddannelse
  • En arbejdsplads med højt til loftet, hvor vi har stort fokus på gæster, medarbejdere, arbejdsmiljø og sikkerhed

Ansættelsesvilkår

Du ansættes som månedslønnet funktionær, og din løn fastsættes efter dine kvalifikationer. Vi tilstræber, at du har fri hver anden weekend. Du får gode muligheder for efteruddannelse, god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen, er du naturligvis velkommen til at kontakte resortchef Thomas Marxen på telefon 21704767.

Ansøgninger bliver naturligvis behandlet fortroligt, og vi opfordrer alle, uanset køn og etnicitet, til at søge stillingen. Af hensyn til GDPR-lovgivning modtages ansøgninger kun via nedenstående link.

Vi afholder samtaler løbende, og annoncen slettes, når jobbet er besat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Tjener", og befinder sig i kategorien "Detail, Restauration og Hotel".

Arbejdsstedet er beliggende i Rødding.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Tjener
  • Rødding
  • Fredag den 30. juni 2023

Lignende jobs