Rekrutteringsfirma

Financial Controller til brødrene kier

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hasselager

Udviklingsorienteret Financial controller til kundefokuseret virksomhed


Vi søger lige nu controllertypen, der har helt styr på værktøjskassen – og her mener vi ikke hammer og sav - men snarere de klassiske regnskabsdiscipliner. Elsker du ovenikøbet at hive værktøjet op af kassen og have fingrene nede i de fleste regnskabsmæssige opgaver? Så fortsæt endelig med at læse.


Vi er netop i gang med vores digitale transformation, og her vil vi gerne have dine inputs, når vi sammen udvikler og gentænker processer, services og måden vi arbejder på. Lyder det som noget for dig? Så kom og bliv en del af holdet hos os i brødrene kier. Du lander i en selvstændig stilling, hvor vækst og faglig udvikling går hånd i hånd.

Du varetager økonomi- og regnskabsopgaver på hele paletten – fra daglig bogføring til regnskabsfærdiggørelse, projektøkonomi og procesoptimering/digitalisering mv.

En stilling med bredt ansvar og en afvekslende hverdag
Hos brødrene kier indgår du i et team med 6 dygtige kolleger og refererer direkte til CFO, Anders Skytte.  

Du trives i samarbejdet med mange interessenter, forskelligartede opgaver og blandingen mellem helikopteroverblikket og ‘lup og pincet-kittet' - hvor du har fingrene nede i de enkelte opgaver.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Debitor- og kreditorregnskab 

  • Projektøkonomi

  • Sikring af korrekt finansbogføring og -afstemninger



  • Rapportering og regnskabsudarbejdelse

  • Udføre interne kontroller 

  • Evt. lønhåndtering i Visma

  • Ad hos analyser, rapporteringer o.l.


Du er naturligvis inviteret, når vi dykker ned i, hvordan vi optimerer vores finansielle arbejdsgange. Derfor gør det ikke noget, hvis du synes, det er spændende at finde økonomiske optimeringsmuligheder – det forventer vi faktisk af dig.


Du får regnskabet til at gå op

Du har en regnskabsmæssig uddannelse bag dig, – f.eks. cand.merc.-økonomistyring, HD-R eller Merkonom. Og så har du sikkert arbejdet i en lignende stilling nok 10+ år.

Derudover er du rutineret i brugen af Navision og behersker engelsk i både skrift og tale.

Vi søger dig, der sætter pris på høj kvalitet og præcise data, også i dit eget arbejde. Motiveres du derudover af at dele ud af din stærke finansielle ‘værktøjskasse’, så kunne vi godt være et match. Med næse for det gode købmandskab er du vant til at tage ejerskab over dine opgaver og trives i frie rammer med selvstændigt ansvar.

Nå ja, og så vil folk omkring dig nok kalde dig afslappet, uhøjtidelig og i besiddelse af godt humør og humoristisk sans.


Er det noget for mig, tænker du?

Hvis du kigger efter en stilling i en vækstorienteret grossistvirksomhed, der er velkonsolideret og fondsejet - så kan du godt krydse det punkt af på din liste. Udover at du bliver en del af teamet hos os i brødrene kier, får du også din daglige gang i vores søsterselskab, Hans Schourup A/S. Hvis du udover ovenstående trives i en virksomhed med udpræget entreprenørånd, højt til loftet og med dygtige kollegaer, der står klar til at tage imod dig - Ja, så er det bestemt noget for dig

Vi tilbyder yderligere stor fleksibilitet i hverdagen samt et godt socialt miljø.


Vil du vide mere om stillingen? 

Konsulenthuset ballisager deltager i ansættelsesprocessen, så hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Jens Piihl på tlf.: 3073 7846 eller mail: [email protected]

Vi glæder os til at modtage et motiveret CV fra dig. Vi har valgt ikke at bruge ansøgninger i vores processer, men vil selvfølgelig gerne vide, hvad der motiverer dig til at søge stillingen. Skriv derfor din motivation for stillingen direkte ind i dit CV. Du kan se, hvad det indebærer her, inden du søger.  


Vi glæder os til at høre fra dig.



Faglig stolthed i en Fondsejet virksomhed

brødrene kier A/S er en handelsvirksomhed, som er præget af en uhøjtidelig kultur og med stort vækstpotentiale. Forretningsområderne er inden for stål, VA og VVS. Vi har afdelinger flere steder i landet, men arbejdspladsen vil fysisk være i Hasselager. Vores målsætning er at fastholde og vinde markedsandele samtidig med at vi fortsat har fokus på at udvikle os som en selvstændig lokalgrossist. De grundlæggende værdier i vores forretning er, at vi bestræber os på at være en fleksibel medspiller og samarbejdspartner. Vi vægter professionel håndtering af samarbejdspartnere og kunder højt. Vi er en fondsejet virksomhed og vores overskud går til kulturelle formål i Aarhus og omegn. Vi varetager også økonomifunktionen for vores søsterselskab Hans Schourup A/S. 


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Regnskabsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Økonomi og jura".

Arbejdsstedet er beliggende i Hasselager.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Regnskabsmedarbejder
  • Hasselager

Lignende jobs

  • Regnskabsmedarbejder i Århus C

    Vil du være en vigtig regnskabsmæssig sparringspartner i en af Danmarks største virksomheder? Har du en stærk regnskabsmæssig baggrund og interesse for IFRS? Og kan du formidle kompleks lovgivning .
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus C
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Viby J

    Kan du sikre valid og rettidig rapportering og trives du med projekter inden for optimering af processer og digitalisering af forretningsgange? Vil du være en del af et stærkt team i en virksom..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Viby J
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Højbjerg

    Som landets største bilaktør og landbrugets sikre samarbejdspartner driver [xxxxx] nutidens løsninger inden for mobilitet. Vi har nogle af de stærkeste brands og fokuserer på at levere den..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Højbjerg
    Få mere info
  • Regnskabsmedarbejder i Århus

    In the role, your primary function will be to ensure our trade controlling operations are executed and reported in a precise and compliant manner. Your areas of responsibility will include the foll..
    • Regnskabsmedarbejder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som regnskabsmedarbejdere i Hasselager

Herunder ser du udviklingen i udbudte regnskabsmedarbejder i Hasselager over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal regnskabsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte regnskabsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som regnskabsmedarbejdere
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0