Bostedet Kærvang i Nykøbing Mors søger nye kollegaer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Nykøbing Mors

Bostedet Kærvang i Nykøbing Mors søger nye kollegaer.
Pædagog, sygeplejerske, ergoterapeut eller social- og sundhedsassistent.

Grundet nye opgaver søger Kærvang flere medarbejdere, der brænder for fokuseret faglig udvikling og ønsker at arbejde ud fra et recovery perspektiv.

Gør en forskel hos os
På Bostedet Kærvang arbejder vi ud fra en recovery orienteret rehabiliterende tilgang. Vi tager udgangspunkt i borgernes håb, ønsker og drømme. Vi fokuserer på borgernes ressourcer og inddrager borgernes netværk. Vi møder borgerne med åbenhed tillid og respekt. Vi tilpasser indsatsen omkring den enkelte for at forebygge forværring. Vi arbejder koordineret med borgerens samlende livssituation og følger op, således indsatsen omkring den enkelte borger altid er den rette. Vi anvender evidensbaserede faglige metoder og er i gang med et ambitiøst kompetenceudviklingsplan, hvor alle medarbejdere blandt andet uddannes i personcentreret omsorg, motiverende interview og åben dialog som metode.
Som medarbejder på Kærvang får du ansvar for, at netop dine faglige kompetencer sættes i spil i forhold til kerneopgaven. Relations-arbejde er en bærende del af indsatsen – uanset din faglige baggrund - og er forudsætningen for et godt samarbejde med borgeren. Du får medansvar for at skabe et terapeutisk miljø på afdelingen gennem genkendelighed, struktur og derigennem skabe øgede muligheder for udvikling og evne til en øget mestring i borgerens tilværelse.

Vores forventninger til dig
Vi ønsker en ny kollega, der har gode relationskompetencer, og at du kan skabe autentisk kontakt til andre. Du er i stand til at bevare roen og nærværet, også når borgeren oplever ubalance. Du er i stand til at arbejde med komplekse psykiatriske udfordringer eller er villig til at lære det. Du har daglig ansvar for 3-4 borgere, men over tid lærer du alle borgerne at kende på tværs af de forskellige teams og afdelinger. Der arbejdes med helhedsorienteret hjælp og støtte til daglig livsførelse, personlig pleje, samvær og almindelige huslige og personlige gøremål, hvor fokus er på hjælp til selvhjælp. Relations-arbejdet er en forudsætning for, at indsatsen kan lykkes.
Du vil bidrage med godt humør, glæde og engagement i hverdagen. Herudover skal du kunne nikke ja til flest mulige af nedenstående kompetencer:

Det forventer vi af dig
  • Du har en faglige uddannelse som pædagog, ergoterapeut, sygeplejerske eller social og sundhedsassistent.
  • Du er en god kommunikator og er bevidst om betydningen af egen verbal og non-verbal kommunikation i samspil med borgere og kollegaer.
  • Du udviser ansvarlighed og fleksibilitet i den daglige opgaveløsning, og deltager aktivt i faglig refleksion, vejledning, sparring og supervision.
  • Du formår at bidrage til, at tværfagligheden giver synergi i indsatsen til gavn for borgerne.
  • Du har gode skriftlige kompetencer og kan lide at arbejde målrettet med dokumentation og evaluering.


Opstarten og din faglige udvikling hos os
Vi forventer ikke, at du er verdensmester til alt. Vi er gode til at lave strukturerede introforløb, og vi strikker ét introforløb sammen til netop dig – uanset om du helt nyuddannet eller har mange års erfaring. På Kærvang har vi fokus på, at vi er hinandens bedste forudsætninger, og at det er sammen vi skaber det gode og udviklende arbejdsmiljø. Det kræver tillid, ansvarlighed og åbenhed. Du får gode og kompetente kollegaer, som gerne deler ud af deres viden og erfaring.

Derudover tilbyder vi:
  • Målrettet og individuelt introforløb over 3 måneder med de første 14 dage som ”føl”. Der er tilknyttet mentor og tæt kontakt til den nærmeste leder den første tid.
  • Daglig refleksionstid med fokus på faglig udvikling.
  • Fast supervision af ekstern supervisor.
  • Teamarbejde i mindre tværfaglige team.


Mere om os
Bostedet Kærvang er et regionalt social-psykiatrisk botilbud til borgere med svær psykisk sårbarhed i form af skizofreni, bipolar lidelse, personlighedsforstyrrelse kombineret med sideproblematikker som hjerneskade, autisme spektrum forstyrrelse, overforbrug af alkohol eller svær demens sygdom.
Kærvang består af 3 afdelinger, Kærvang Midtbyen med 20 lejligheder og Kærvang Fjorden stuen med 13 lejligheder og Kærvang Fjorden 1.sal med 12 lejligheder.
Kærvang er en lærende organisation hvor medarbejdergruppen er tværfagligt sammensat med bl.a. sygeplejersker, ergoterapeuter, social og sundhedsassistenter og pædagoger. Kærvang er samtidigt uddannelses sted for social og sundhedsassistentelever, sygeplejestuderende og pædagogstuderende.

Kærvangs formål er at medvirke til at hvert enkelt menneske, der benytter tilbuddet, får de bedste muligheder for at mestre sin egen tilværelse.
Du kan læse mere om Kærvang på

Praktisk
Der er aktuel flere ledige stillinger på Kærvang.

Stillingerne udbydes som fuldtidsstillinger 37 timer pr. uge. Der kan aftales et mindre timetal efter ønske.
For disse stillinger er der fremmøde i dag og aften tid, og frit valg med arbejde enten hver 2. anden eller hver 3. weekend. Der arbejdes på Søn- helligdage.

Stillingerne er til besættelse snarest muligt. Der kaldes løbende ind til samtale.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Regionen og SL. Har du spørgsmål til stillingerne kan du kontakte en af afdelingslederne:

Afdelingsleder Annette Boeriis (Stuen, Fjorden) eller på telefon 97 64 54 49
Afdelingsleder Anna Lundbak (1.sal, Fjorden) eller på telefon 97 64 54 53
Afdelingsleder Sarah Laustsen (Midtbyen) eller på telefon 97 64 54 76

Vi glæder os til at høre fra Dig !

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sygeplejerske", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i Nykøbing Mors.

Jobbet er oprettet på vores service den 24.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Nykøbing Mors
  • Lørdag den 30. september 2023

Lignende jobs

  • Sygeplejerske i Brovst

    Sygeplejerske søges til Bostedet Brovst, området for socialpsykiatri Brænder du for at arbejde med sygdomsforebyggende og sundhedsfremmende indsatser i forhold til mennesker med svære psykiske .
    • Sygeplejerske
    • Brovst
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Dit nye job, som Sygeplejerske ved Steno Diabetes Center Nordjylland? Steno Diabetes Center Nordjylland (SDCN) er en del af et nationalt netværk af diabetescentre Danmark, der sammen skal arbe..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    En stilling som afdelingslæge ved Geriatrisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital er ledig til besættelse pr. 1. juli 2024 eller efter aftale.Aalborg Universitetshospital er affilieret Aalbor..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info
  • Sygeplejerske i Aalborg

    Da en af trofaste kolleger gennem mange år har valgt at gå på pension, har vi ved Radiologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital en stilling som vagtbærende afdelings- eller overlæge i neurorad..
    • Sygeplejerske
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sygeplejersker i Nykøbing Mors

Herunder ser du udviklingen i udbudte sygeplejerske i Nykøbing Mors over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sygeplejersker.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sygeplejersker over tid

Dato Alle jobs som sygeplejersker
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0
29. marts 2024 0
28. marts 2024 0
27. marts 2024 0
26. marts 2024 0
25. marts 2024 0