Modulansvarlig til Søværnets Sergentskole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederikshavn

Brænder du for undervisning og uddannelsesudvikling, og har du lyst til at være med til at udvikle dine kommende kollegaer? Er du en rollemodel og kan lide at gå forrest?
Så er det måske dig vi mangler ved Søværnets Sergentskole (SSS).
Søværnets Sergentskole søger en oversergent som modulansvarlig, gerne med relevant operativ erfaring fra Forsvarets enheder og med solid erfaring fra uddannelsesområdet, særligt instruktørvirke.

Om os

Søværnets Sergentskole varetager uddannelsen af den Grundlæggende Sergent Uddannelse (GSU), Officers Basisuddannelse (OBU) samt den Militære Akademiuddannelse (MAU). Søværnets Sergentskole består af en chef med 14 medarbejdere. Vi er et stab med dyb faglighed inden for både ledelse, pædagogik og didaktik, som alle er drevet af stor nysgerrighed. Vi har fokus på udvikling af kvalitetsløsninger gennem samarbejde og faglig sparring. Vi kan tilbyde en spændende hverdag med gode kolleger i et miljø med en uformel omgangstone og respekt for hinanden med stor vægt på Work-Life-balance. Søværnets Sergentskole stræber konstant efter at forbedre og videreudvikle de uddannelser som varetages, for at tilsikre sammenhæng i forhold til den operative opgave og virkelighed.

Søværnets Sergentskole er organisatorisk tilknyttet Søværnets Officersskole som er underlagt Forsvarsakademiet(FAK). Skolen yder uddannelsesstøtte og rådgivning til interessenter i og uden for Søværnet. Søværnets Sergentskole er repræsenteret i diverse netværks- og arbejdsgrupper på tværs af Forsvaret.

Om stillingen

Stillingen er placeret under Chefen for Søværnets Sergentskole og varetager uddannelsen af Søværnets mellemlederkorps samt kadetaspiranter. Du vil komme til at bestride stillingen som modulansvarlig på modulet, Instruktøren i relation til GSU. Samt være ansvarlig for instruktørvirke på OBU. Du vil få et naturligt ledelsesansvar over for de øvrige undervisere på modulet, Instruktøren.
Det er afgørende at du med din viden og holdning sætter barren højt – dels for at skabe den bedst mulige uddannelse men også være et fyrtårn for dine øvrige mellemleder kollegaer.
Sagsbehandling, udvikling og skriftligt analysearbejde falder dig naturligt og din erfaring samt viden bringes konstruktivt i spil.

Det forventes at du har fingeren på pulsen inden for uddannelsesforskning og digitalisering, men også solidt kendskab til gennemprøvede teorier inden for læringsfeltet. Herunder at du aktivt deltager i den Værnsfælles udvikling og skaber dig et solidt netværk blandt øvrige institutioner under FAK.

Om dig

Du er oversergent samt udviklingsorienteret og brænder for uddannelse. Du er selvstændig, samarbejdsvillig, og du kan arbejde i team. På baggrund af din erfaring kan du medvirke til at bringe den operative virkelighed fra Søværnets enheder og det teoretiske fundament med ind i udviklingen af sergentgruppen.

Du fremstår som rollemodel, for kommende kollegaer, hvor du er kompromisløs i din egen fremtræden og opgaveløsning, hvor initiativ og engagement kendetegner din person.
Denne kontekst skabes, i dit tilfælde, ved en daglig tilstedeværelse på SSS. Om end vi er fleksible ser vi dig være aktivt fysisk til stede blandt dine øvrige kollegaer og relevante undervisningssituationer.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Frederikshavn.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du ønsker yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte OK Jens Grønkjær på mail [email protected] eller på telefon 25 33 91 54.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent Rikke Thomsen ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på mail [email protected].

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfrist er 11. juni 2023. Stillingen er til besættelse 1. august 2023.
Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sikkerhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederikshavn.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sikkerhedsmedarbejder
  • Frederikshavn
  • Søndag den 11. juni 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som sikkerhedsmedarbejdere i Frederikshavn

Herunder ser du udviklingen i udbudte sikkerhedsmedarbejder i Frederikshavn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sikkerhedsmedarbejdere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sikkerhedsmedarbejdere over tid

Dato Alle jobs som sikkerhedsmedarbejdere
18. april 2024 31
17. april 2024 30
16. april 2024 29
15. april 2024 30
14. april 2024 30
13. april 2024 31
12. april 2024 32
11. april 2024 32
10. april 2024 32
9. april 2024 27
8. april 2024 25
7. april 2024 29
6. april 2024 29
5. april 2024 29
4. april 2024 30
3. april 2024 28
2. april 2024 27
1. april 2024 31
31. marts 2024 34
30. marts 2024 36
29. marts 2024 37
28. marts 2024 37
27. marts 2024 37
26. marts 2024 36
25. marts 2024 36
24. marts 2024 38
23. marts 2024 38
22. marts 2024 33
21. marts 2024 30
20. marts 2024 32
19. marts 2024 25