Optiker til København K

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Optiker der brænder for at gøre en synlig forskel


Vi er på udkig efter en ny kollega, der brænder for det samme som os: At gøre en synlig forskel og ta’ synet alvorligt. For det er det, vi gør i Synoptik – som de førende eksperter i Danmark.

I Synoptik ved vi, at synet er noget af det bedste og vigtigste, vi mennesker har. Hele 80 % af kroppens sanseindtryk stammer fra synssansen. Det ta’r vi alvorligt. Og vi er fascinerede af det. Det er nemlig afgørende for vores muligheder for at lære, opleve verden og hinanden – og i det hele taget skabe os et godt liv.

Hvis du er optiker, deler samme fascination som os og vil bruge din ekspertise til at hjælpe kunder med at passe på deres syn, så er det måske dig, vi søger. Vi er nemlig på udkig efter en ny kollega, der kan ta’ kundernes syn alvorligt og har lyst til at være en del af et smilende og imødekommende team.

Hvad kan du forvente af os?

Som optiker i Synoptik får du en hverdag med varierende gøremål og spændende muligheder for at udvikle dig – både personligt og fagligt.

I butikken skal du have eksperthatten på: Foretage grundige synsprøver, tilpasse kontaktlinser, lave linsekontroller, journalføring, problemløsning og henvisninger. Ekspertrådgivning omkring synet er naturligvis en vigtig del af jobbet. Og så kommer du til at arbejde sammen med smilende og imødekommende kollegaer, der deler samme passion som dig.

I butikken har du varierende arbejdsopgaver:

  • Rådgivning om stel, glas, solbriller, kontaktlinser og hjælp til kunder, som skal afhente deres briller
  • Lettere reparationer af briller og telefonisk kontakt med kunder
  • Trimning af butikken for at få den til at se salgsklar ud, håndtering af kassen og deltagelse i status


Som optiker i Synoptik får du også spændende karrieremuligheder. Vi har branchens bedste uddannelsesprogram både med og uden CET-point, fordi vi tror på, at uddannelse skaber motivation og arbejdsglæde. Vores synsprøver bliver løbende kvalitetssikret, og vi tester og investerer i det nyeste udstyr for at give dig de bedste forudsætninger for at gøre en synlig forskel for kunderne.

Vores forventninger til dig

Du er autoriseret optiker, og du ved, at et højt fagligt niveau er vejen frem – både hvad angår briller, kontaktlinser og viden om øjensundhed. Du evner at omsætte din viden og dit produktkendskab til klare, overbevisende fordele for kunden. I dit selskab bliver kunderne altid sikre på, at de har valgt den rigtige optiker og gjort et godt køb. Du ved nemlig, at de stoler på dig og din faglighed.

Derudover arbejder du bedst i en hverdag med hovedvægt på varierende opgaver i både prøverum og på salgsarealet. Du nyder nye udfordringer og at være en del af en dynamisk virksomhed, hvor der er plads til at være sig selv. Og du nyder selvfølgelig at være omgivet af søde, smilende kollegaer.

Herudover kan du sætte kryds ved, at:

  • Du er ambitiøs! Din faglighed bliver hver dag udfordret, og det elsker du. Dit naturlige talent for at yde en god service bruger du aktivt, og du går benhårdt efter at være imødekommende og vellidt af alle dine kunder
  • Du leverer varen! Du sætter en ære i altid at gøre en positiv forskel. Og sammen med dine dygtige kollegaer sørger du for, at alle besøgende bliver til kunder i Synoptik.
  • Du er et stort smil! En excellent kundeservice starter hos dig, og du sørger for at give alle kunder en troværdig og inspirerende oplevelse – hver gang.
  • Du holder, hvad du lover! Kvalitetsbevidst, tillidsvækkende og troværdig er bare nogle af de ord, du kan nikke genkendende til – det er vigtigt, når du har direkte indflydelse på vores kunders livskvalitet.


Er du klar til nye udfordringer?

Vil du tage del i en dynamisk virksomhed, der tager synet alvorligt og lever for det øjeblik, hvor altid falder på plads, og vi ved, at vi har gjort en forskel? Så send din ansøgning til os – vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Synoptik ønsker at fremme mangfoldighed og inklusion. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen – uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Teknisk sundhedsmedarbejder", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • København K

Lignende jobs