Rekrutteringsfirma

Sales and Category Director til OneMed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hinnerup

Udviklingsorienteret og handlekraftig Sales and Category Director til OneMed


Drives du af det samlede ansvar for salgsbudgetter og –resultater, som du skaber gennem dit kommercielle overblik og de gode dialoger med key stakeholders? Arbejder du professionelt og dedikeret med kategoristyring? Og er forretningsforståelse og strategisk udvikling desuden ord, der er beskrivende for dig? Så har vi stillingen, vi gerne vil have, du kigger nærmere på.


Hos OneMed, der er en del af Asker Healthcare Group, er vi på udkig efter vores nye Sales and Category Director. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du sikrer, at vores Sales & Category Management konstant er i balance med de mange forandringer, som sker omkring os. Som leverandør til sundhedsvæsenet i både regioner og kommuner møder vi vores kunder på mange forskellige måder - og med forskellige tilgange. Din vigtigste opgave bliver derfor at sørge for, at vi agerer ud fra et strategisk mindset i forhold til vores kategoristyring og salgsindsatser. Dit ansvar bliver at sikre, at vi hele tiden holder os relevante – både konceptuelt og produktmæssigt.

Din strategiske tankegang skaber udvikling
I din rolle som Sales and Category Director bliver du ansvarlig for vores salgsprocesser. Hvis vi skal fatte os i korthed, så bliver din rolle helt overordnet at udvikle vores potentiale på både B2B og B2G markedet.

Det er dig, der er ansvarlig for at styrke et mere tværsegmentarisk arbejde på tværs af B2G området. Kommuner og regioner er i højere grad begyndt at lægge deres udbud sammen og dét stiller krav til vores kategoristyring og produktsortiment. Samtidig ser vi på B2B markedet stort potentiale i at udvikle vores salgskanaler.


I punktform bliver dine fokusområder at:


  • Sætte den strategiske retning for vores kategoriudvikling: Dit særlige blik for hele værdikæden udvikler og styrker samarbejdet med både leverandører, salg og eksterne samarbejdspartnere.
  • Undersøge potentialet på agentur-området: Mens du udvikler vores kategoristyring, styrker du samarbejdet med leverandører, så vi hele tiden ved, hvor vi skal lægge fokus.
  • Skabe relationer til key stakeholders i markedet: Din gode evne til at netværke gør, at vi er på forkant, når nye udbud kommer i spil. Du vil bl.a. være i dialog med kommunale sundhedschefer, hospitalsdirektører og PLO.
  • Lede og inspirere dine medarbejdere: Du får direkte ledelsesansvar for 3 ledere og 5 Category Managers. Desuden er du en del af ledergruppen og arbejder ud fra Asker Healthcare Group’s management standarder.


Helt overordnet forstår du forretningen på øverste niveau – og stoler på at dit team har styr på detaljerne, mens du holder helikopterblikket.

En kategoriekspert med salg og forretningsudvikling i årerne Vi ville lyve, hvis vi sagde, at vi ikke allerede har gjort os nogle forestillinger om de kompetencer, du kommer med. Men, vi er heldigvis også udstyret med både åbenhed og nysgerrighed. Vi sætter gerne hjørneflagene, men lad os endelig høre fra dig, selvom din indgangsvinkel er lidt anderledes.

Vi forventer, at du er en meget kommerciel profil, der allerede har arbejdet med kategoristyring på både strategisk og operationelt plan. Det er dig, der udvikler de langsigtede strategier på baggrund af markedsanalyser og får dem rullet ud i organisationen. Selvfølgelig i samarbejde med dit team.

I forlængelse af ovenstående er det her din interesse og erfaring med forretningsudvikling spiller ind. Med din innovative tankegang styrker du den salgsorienterede agenda i virksomheden. Du er kort og godt iderig samtidig med, at du formår at skabe sammenhæng mellem top- og bundlinje.

Desuden bliver en af dine fornemmeste opgaver at lede dit team. Din ledelsesstil skaber følgeskab og styrker den kommercielle kultur i teamet. Og mindst lige så vigtigt har du fokus på trivsel og det gode arbejdsmiljø og forstår at udvikle og støtte både den personlige og faglige udvikling i teamet.

Hvis du siger ja tak til invitationen...… så vil du hurtigt opdage, at du bliver en del af en virksomhed med mange forskellige fagligheder. Og vi er rigtig gode til at bruge dem. Kontoret er hver dag fyldt med god stemning, hvor vi spiller hinanden gode og tager de gode faglige diskussioner.

Ser du dig selv i en position, hvor du i den grad gør en positiv forskel for vores kunder? Så vil vi glæde os til at modtage dit motiverede CV.


Det med småt

Konsulenthuset ballisager deltager i ansættelsesprocessen, så hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Seniorkonsulent Louise Basic Poulsen på tlf.: 3063 9445, eller mail: [email protected]

Vi har valgt ikke at bruge ansøgninger i vores processer, men vil selvfølgelig gerne vide, hvad der motiverer dig til at søge stillingen. Skriv derfor din motivation for stillingen direkte ind i dit CV. Du kan se, hvad det indebærer her, inden du søger.  

Lidt mere om os:
Hos OneMed betragter vi os som et varehus med kvalitet på hylderne, mennesker i øjenhøjde og faglighed i fokus. Vi ved, at et dynamisk samarbejde med vores kunder fører til de bedste løsninger, og derfor tilbyder vi fleksible produktvalg, kvalificeret rådgivning og effektiv håndtering. Vi kalder det helhedsvalg, hvor ’hverdagens faglighed’ sikrer borgernes tryghed, patienternes sikkerhed og kundernes økonomi.


Som en del af Asker Healthcare Group, har vi en unik, global viden og adgang til brede produktsortimenter fra flere producenter. Som dansk totalleverandør bringer vi den globale innovation ind i vores kunders lokale hverdag. På den måde kan vi tilbyde skræddersyede løsninger til borgeren i hjemmet, til hjemmeplejen i kommunen, til personalet hos læger eller på sygehuset og til indkøberen bag skrivebordet.



Sagt helt kort, giver vi vores samarbejdspartnere én indgang til medicoprodukter - og én medspiller til at sikre de bedste medicoløsninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Sælger", og befinder sig i kategorien "Kommunikation, marketing, salg".

Arbejdsstedet er beliggende i Hinnerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sælger
  • Hinnerup

Lignende jobs

  • Sælger i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Har du god teknisk indsigt og et kommercielt mindset? Kan du både selv sælge et unikt teknisk produkt og opbygge et netværk af samarbejdspartnere? Så læs gerne mere om den spændende stilling som Key Account Manager hos GreenOil Standard!
    • Sælger
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Fri kontakt
    Har du lyst til at arbejde med rådgivende salg? Vil du sætte dit fingeraftryk på CarBuddii’s vækstrejse? CarBuddii. CarBuddii er en softwarevirksomhed, hvis primære opgave er at levere smarte, velfungerende og brugervenlige systemer og apps til bilbranchen i Danmark, Norge og Sverige.
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info
  • Sælger i Juelsminde

    Har du erfaring indenfor Sales Support eller Customer Service og et ønske om at udvikle dig i en global salgsorganisation i fødevarebranchen? Brænder du for at arbejde med salgsprocesser og yde den..
    • Sælger
    • Juelsminde
    Få mere info
  • Sælger i Århus

    Er du drevet af salg og kan skabe langvarige kunderelationer? Vil du være en del af et succesfuldt team af eksterne og interne salgskonsulenter inden for el, i en stilling som du selv er med til at..
    • Sælger
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som sælgere i Hinnerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte sælger i Hinnerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal sælgere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte sælgere over tid

Dato Alle jobs som sælgere
18. april 2024 13
17. april 2024 13
16. april 2024 14
15. april 2024 14
14. april 2024 14
13. april 2024 14
12. april 2024 14
11. april 2024 14
10. april 2024 14
9. april 2024 14
8. april 2024 14
7. april 2024 14
6. april 2024 14
5. april 2024 14
4. april 2024 14
3. april 2024 14
2. april 2024 14
1. april 2024 14
31. marts 2024 14
30. marts 2024 14
29. marts 2024 14
28. marts 2024 14
27. marts 2024 14
26. marts 2024 14
25. marts 2024 14
24. marts 2024 14
23. marts 2024 11
22. marts 2024 10
21. marts 2024 11
20. marts 2024 11
19. marts 2024 11